Cem Işık 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Müvekkilime dün ve bugün sms ile aşağıdaki mesaj geldi. "Sayin xxxx xxxxxxx,(Burada müvekkilin tam adı yazıyor sms'te) 02.01.2024 tarihinde Sizleri arayip ulasilamadigindan dolayi cok acil donus icin bekleniyorsunuz Iletisim 05436736834 / 02123757577 B045" Bir borcu yok biliyoruz da yine de aradım, dün aradığımda "ben avukatım, müvekkilime sizden mesaj geldi" diyecekken; avukat kelimesini duyar duymaz telefonu kapattılar. Bugün aynı sms yine gelince tekrar aradım, önce ses kaydı karşılıyor, tarafınıza gelen sms hakkında bilgi almak için 1 i tuşlayın diyor. 1 i tuşladım, dedim durum böyle böyle, bilgi almak istiyorum.. Dün ahmet beyle 180 saniye, mehmet beyle 200 saniye görüşmüşsünüz, onlar durumu izah etmiş size, 46 bin liralık haciz gelecek RÜSTEM bey dedi bana . Pardon rüstem bey dediğiniz kimdir? dediğimde ise, sinkaflı küfürler sıralayıp kapattı telefonu ahlaksızlar. Arıyorum açmıyorlar. Küfürleri üzerime alınmadım da, bu kadar aymaz korkmaz biçimde bu işe girişmelerine şaşırdım sadece. Böyle bir sms alan olur ise, ciddiye almayın Cimer'e şikayet ettim bakalım ne olacak sonuç, gelişme olur ise paylaşırım sizlerle. 17 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Bazen bu tarz mesajlara link ekliyorlar eğer tıklarsan cort. 😊 Maalesef etrafımız dolandırıcı kaynıyor. Anlık gaflete düşersen yandın. Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Ocak Paylaş 9 Ocak +62'li bir numara yazdı bana da bugün whatsapp'tan. Günlük 1100-1300 TL arası kazanabilirsin dedi. Ben o kadar fakir miyim dedim engelledim 1 13 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Emin Önal yazdı: +62'li bir numara yazdı bana da bugün whatsapp'tan. Günlük 1100-1300 TL arası kazanabilirsin dedi. Ben o kadar fakir miyim dedim engelledim seni deniyordum hocam aferim. yarın gel başla bizim şatoda. 1 4 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Eyüp Çetin yazdı: Bazen bu tarz mesajlara link ekliyorlar eğer tıklarsan cort. 😊 Maalesef etrafımız dolandırıcı kaynıyor. Anlık gaflete düşersen yandın. Dolandırıcılık bir meslek oldu artık ve cezası yok. Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Suçun karşılığı olmaması teşvik etmektir.. maalesef sonra 25 yaşında 80 tane hırsızlık dosyası olan kişileri görüyoruz haberlerde.. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Emin Önal yazdı: +62'li bir numara yazdı bana da bugün whatsapp'tan. Günlük 1100-1300 TL arası kazanabilirsin dedi. Ben o kadar fakir miyim dedim engelledim Doğan Arşiray yazdı: seni deniyordum hocam aferim. yarın gel başla bizim şatoda. 4dk önce yine +62 ile başlayan başka biri daha yazdı. o da mı sensin ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Süleyman Kaya yazdı: 25 yaşında 80 tane hırsızlık dosyası olan k 20 ve üzeri insan dolandırabilene madalya vermek lazım oda bir yetenek 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ali Gök yazdı: 20 ve üzeri insan dolandırabilene madalya vermek lazım oda bir yetenek Bazı insanlara denk geliyorum da, sanki kolay gibi yaa... Sana bana günahını vermez, arka fondan telsiz sesiyle ben komiserim desen evini satar sana yollar değişik bi psikoloji Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ersev Kaya yazdı: 0212 945 60 53 Konuyu okurken aradı. Açmayın. 212 945 60 40 numara da beni aradı. Daha önce engellemişim. SMS geldi sadece aradı mesaj geldi diye. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 9 Ocak Paylaş 9 Ocak anlık 66 tane engelli numara var, hepsi de tarakbet kürekbet, nereden buluyorlarsa. lisedeyken iddia'da az vurgun yapmadık gerçi ama timur ankara'yı yeni almıştı o zamanlar .d Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Ortaokulda ya da ilkokulda rastgele ev numarası arar mücahit evde mi derdik. 2 3 kere farklı zamanlarda. Son aramamızda da ben mücahit beni arayan oldu mu der hunharca gülerdik. Ne masummuşuz meğer 1 4 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Geçenlerde banada WhatsApp üzerinden mesaj geldi merhaba diye başladı sonrasında dediklerimi yaparsanız günde şukadar para kazanacaksınız gibisinden laflar bayaa bi uğraştı sonunda tamam dedim . Başlayalım o zaman dedi Bende önce parayı yatır sonra başlayalım dedim bir daha cevap gelmedi Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Ocak Yazar Paylaş 10 Ocak Ersen şahin yazdı: Geçenlerde banada WhatsApp üzerinden mesaj geldi merhaba diye başladı sonrasında dediklerimi yaparsanız günde şukadar para kazanacaksınız gibisinden laflar bayaa bi uğraştı sonunda tamam dedim . Başlayalım o zaman dedi Bende önce parayı yatır sonra başlayalım dedim bir daha cevap gelmedi Bana en son amerikadan marvel stüdyolarından iş teklifi geldi whatsapp'tan, günde 8.000 TL'na kadar kazanç falan diyordu. Süperkahraman olmak için yaşlıyım dedim de irtibatı kesti .. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Bana whatsapp'tan merhaba diye başlayan mesajlar geliyor, anında engelliyorum. Sonrasında kaç lira teklif edeceklerdi diye merak ettim şimdi. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Sürekli yazıp duruyolardı, bi gün işi gücü bıraktım yazmaya başladım, youtube dan video beğendiriyor sonra telegramdan mesaj at parayı gönderelim diyor, ibanı attım yarım saat sonra parayı gönderdiler. Devam etmek için şunları yap diyince bıraktım, Arada yazıyolar 60 lira keriz parası alıp kapatıyorum, sonra yutuba girip beğenmekten vazgeçiyorum 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Ebrar Tüfek yazdı: sonra yutuba girip beğenmekten vazgeçiyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ocak Paylaş 10 Ocak 3 like'a 2$. İyi para valla. Sonra YUTUBIR'lar kazanmıyor diyenler çıkıyor aramızda Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak Paylaş 10 Ocak reklam verenler enayi ise ona diyecek birşeyimiz yok 50 binlik ekipman 350 binlik pc ile videoyu bir haftada derleyip 5 gün süren çekime benzin konaklama harcayan çok seyredilen bir otomotiv videosuna gelen ücret 19 bin TL bir de money laundry diye arama yapılabilir amerika için diuolar ben demedim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Eyüp Çetin yazdı: Dolandırıcılarla muhabbeti süper. aslında saçma sapan fiyatlı acaip garabet ürünlerin online da neden ilanda olduğunu bu video çok iyi anlatıyor. farkında olmadan bunu ifşa etmiş Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Cem Işık yazdı: Bana en son amerikadan marvel stüdyolarından iş teklifi geldi whatsapp'tan, günde 8.000 TL'na kadar kazanç falan diyordu. Süperkahraman olmak için yaşlıyım dedim de irtibatı kesti .. Patlatmen kıyafetimi diktirdim ben? Doğan Arşiray yazdı: seni deniyordum hocam aferim. yarın gel başla bizim şatoda. Senin görevini yapıp yapmadığını denedim aferim. Maaşına zam yaptım. Onay için linki tıkla 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Ocak Paylaş 10 Ocak Emin Önal yazdı: 4dk önce yine +62 ile başlayan başka biri daha yazdı. o da mı sensin ? Uşak o... 62 uşağın kodu zaten. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts