İlkay Başaran 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: yine haklı çıkacağım kahretsin Bunlar iyi günlerimiz mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Ocak Paylaş 11 Ocak İlkay Başaran yazdı: Bunlar iyi günlerimiz mi? ya iyi günlerimiz ya da kum saatine geri döneriz Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: ya iyi günlerimiz ya da kum saatine geri döneriz Taş sopa da olabilir Yaprak mızrak da olabilir. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Telefonlar için de kablosuz olmaz demişler, sonra 5-10 metre uzaktan olur en fazla demişler 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Olaya şu açıdan da bakılabilir. Avrupa petrole bağımlı olmak istemiyor. O yüzden elektrikli araç üretiminde bu kadar ısrarcı. elektriği her türlü nükleer, hidro, rüzgar, panel, kömürle üretiyor zaten. Sadece %20’sini doğalgazdan üretiyor. Onu da hallederler. Zaten norveç petrol zengini Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Ahmet İhsan Akşen yazdı: Telefonlar için de kablosuz olmaz demişler, sonra 5-10 metre uzaktan olur en fazla demişler Onu dediklerinde graham bell hayattaydı Tansu Kalafatoğlu yazdı: Olaya şu açıdan da bakılabilir. Avrupa petrole bağımlı olmak istemiyor. O yüzden elektrikli araç üretiminde bu kadar ısrarcı. elektriği her türlü nükleer, hidro, rüzgar, panel, kömürle üretiyor zaten. Sadece %20’sini doğalgazdan üretiyor. Onu da hallederler. Zaten norveç petrol zengini Zaten konu o, yoksa kimsenin derdi emisyon falan değil. Dert emisyon olsa tek kullanımlık plastiklerle başlarlardı düzenlemeye. Dışa bağımlılıktan kurtulacaklar. Denizdeki akıntıdan hatta dalgadan bile elektrik üretilebiliyor istenirse. Ama petrolün ana kaynağı belli 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ocak Paylaş 11 Ocak İlkay Başaran yazdı: Bunlar iyi günlerimiz mi? gelen gideni aratır günleri.... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Olaya şu açıdan da bakılabilir. Avrupa petrole bağımlı olmak istemiyor. O yüzden elektrikli araç üretiminde bu kadar ısrarcı. elektriği her türlü nükleer, hidro, rüzgar, panel, kömürle üretiyor zaten. Sadece %20’sini doğalgazdan üretiyor. Onu da hallederler. Zaten norveç petrol zengini Avrupanın hali içler acısı aslında, ellerinde kaynakta yok adam gibi maden yok, sömürü olmasa aç kalırlar, pil üretecek kaynaklarıda yok, ellerindeki elektrik gücüde yetersiz dikkat et, bizden çok daha iyi oldukları halde böyle, pilde Çin dünya hakimidir, bunu kırmadıkları sürece abd de dahil kimsenin şansı yok, hele japonlar olduğu gibi bağımlılar, pil işinde başka şeyler lazım, zaten bununla uğraşıyorlar, gelecek elektriklilerin evet bencede öyle ama bu pillerle olmaz, ayrıca araba sayısı, herkeste araba olması bunlarda olmayacak, arabasız toplumlar mecburen gelecek, gelsinde gerek yok, adam gibi ulaşım olsa neyleyim arabayı, bek geçen ne yazdım İzmirde gerek duymuyorum arabaya, bizde bile böyle durum, zaten ötesini ne kaynak ne nüfus nede gezegen kaldırır, vizyonu geniş tutmak lazım çok şey değişecek bu gezegende, izleyelim ömür elverdikçe 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ocak Paylaş 11 Ocak aha toyotanın olmayan şanzımanını göremedim ama olsun arttırıyorum demiş hunday Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Avrupa petrole bağımlı olmak istemiyor bisiklete binsinler hem milyon milyon yatırım da gerekmez 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: aha toyotanın olmayan şanzımanını göremedim ama olsun arttırıyorum demiş hunday kanal güzelmiş. Bu sistemle rollerden tek teker geçerler artık sistemi dinledim. Tam çok güzel diyordum ama adam dediki, bu sistemle tahrik daha kısalacak. Ben sandımki motor tekerin içinde olacak. Meğer motoru tekerin hemen arkasına koyacak. iyide o zaman 4 motor olacak. Ama hyundai her zaman birçok markadan daha çok teknolojisi yenilemeye çalışıyor. Beğeniyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ocak Paylaş 11 Ocak valla birşeyler çıkacaktır mutlaka, içten yanmalılardan kurtulmak çok zor gerçekten, dediğim gibi devrimsel birşeyler çıkmalı, yoksa aynen devam.... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: valla birşeyler çıkacaktır mutlaka, içten yanmalılardan kurtulmak çok zor gerçekten, dediğim gibi devrimsel birşeyler çıkmalı, yoksa aynen devam.... Elektrikli arabası olan senin kadar takmadı be abi 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ocak Paylaş 11 Ocak İlkay Başaran yazdı: Elektrikli arabası olan senin kadar takmadı be abi onların başında yeterince dert vardırda ondan 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: onların başında yeterince dert vardırda ondan Fiat kulkananlara da böyle yaparlar. Kullanan çok memnundur ama kullanmayan ölür tasadan. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ocak Paylaş 11 Ocak (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Fiat kulkananlara da böyle yaparlar. Kullanan çok memnundur ama kullanmayan ölür tasadan. valla ben rahatım, şanzıman yağı 6 sene sonra değişecek, seneye yağ değişirim, başkaaa eeee yok bitti 11 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ocak Paylaş 12 Ocak 145 ülkede kiralık araç faaliyeti gösteren amerikan merkezli hertz, 20 bin elektrikli arabayı satıp yerine benzinli alacakmış. sebebi de insanların elektrikli kiralamaktan kaçınmalarıymış. Kaza yapan elektriklinin tamir ve sigorta masrafları pahalıymış. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Çağlar Bayur yazdı: ithal ediyok hani karadenizde bulmuştuk noldu o iş 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Ali Gök yazdı: hani karadenizde bulmuştuk noldu o iş Karadenizde lpg mi bulduk? Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Mahmut Yıldız yazdı: Karadenizde lpg mi bulduk? bi ara gaz bulmuştuk o arabaya konandan farklımı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Ali Gök yazdı: bi ara gaz bulmuştuk o arabaya konandan farklımı eylül 2023 doğalgaz rapor Adıyaman: 0,065 milyon Sm3 / %0,06 Çanakkale: 0,039 milyon Sm3 / %0,04 Düzce: 2,119 milyon Sm3 / %1,92 Edirne: 0,248 milyon Sm3 / %0,22 Hatay: 0,003 milyon Sm3 / %0,003 İstanbul: 3,762 milyon Sm3 / %3,40 Kırklareli: 9,734 milyon Sm3 / %8,80 Tekirdağ: 19,873 milyon Sm3 / %17,98 Zonguldak: 74,714 milyon Sm3 / %67,58. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ocak Paylaş 12 Ocak (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: 145 ülkede kiralık araç faaliyeti gösteren amerikan merkezli hertz, 20 bin elektrikli arabayı satıp yerine benzinli alacakmış. sebebi de insanların elektrikli kiralamaktan kaçınmalarıymış. Kaza yapan elektriklinin tamir ve sigorta masrafları pahalıymış. kaza sonrası zaten düşünemiyorum, senin kibritte öyle sayılır aman diyim, kaskon full ötesi olsun... ha bizimkiler çokmu ucuz değil tabii ama elektrikli amanın.... 12 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Ali Gök yazdı: bi ara gaz bulmuştuk o arabaya konandan farklımı evet farklı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: kaza sonrası zaten düşünemiyorum, senin kibritte öyle sayılır aman diyim, kaskon full ötesi olsun... ha bizimkiler çokmu ucuz değil tabii ama elektrikli amanın.... parça sayısı turbo fındıktan az olduğu için sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts