Ali Cihangiroğlu 29 Şubat Paylaş 29 Şubat elma kesin buna şarj kablosu koymadan satacaktı, baktıki işin sonu iyi değil vazcaydı demek, zaten işletim sistemide yetersiz, kapasitede yetmeez hiçbirşeyede bağlanamaz, telefonmu bu arkadaş ... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Şubat Paylaş 29 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: İnternet olmadan ben de bilmiyordum ki? Zeka olması elindeki veriyi benim istediğimi anlayıp harmanlayıp bana sunabilmesi insan internete bağlanmadan da bilebilir, kitap var okuruz, yapay deyince kendi kendine birşeyler yapbiliyor olması lazım, kopyalamadan cacığa sarımsak doğrayamaz o kopya zeka. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Şubat Paylaş 29 Şubat Çağlar Bayur yazdı: insan internete bağlanmadan da bilebilir, kitap var okuruz, yapay deyince kendi kendine birşeyler yapbiliyor olması lazım, kopyalamadan cacığa sarımsak doğrayamaz o kopya zeka. kitap dediğin de bilgi kaynağı. Bilgisayar için kitap dijital. canlı internete bağlı olması gerekmez. Zaten canlı da değil yüklüyorlar.. Mesele o zekanın kaliforniyada olması ve benim burdan kullanmam. Yoksa arada pek fark yok. Çağlar yanlış düşünüyorsun. Doğruyor. Arama motoru değil bu generative modeller. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Şubat Paylaş 29 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: generative modeller. adsl siz yaparsa o zaman yapay derim, Aydın Köksal hala faal olsaydı bence yapay dedirtmezdi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Şubat Paylaş 29 Şubat Çağlar Bayur yazdı: adsl siz yaparsa o zaman yapay derim, Aydın Köksal hala faal olsaydı bence yapay dedirtmezdi kör ve sağır ol okuma yazman olmasın ama fransız ihtilali hakında yorum yapabil diyorsun. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Şubat Paylaş 29 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: kör ve sağır ol okuma yazman olmasın ama fransız ihtilali hakında yorum yapabil diyorsun. yok bunları yapabiliyorsa zaten einstein olurdu insanlığın yazdıklarından kopya çekmeden aklı fikri yok ise, ona yapay demem diyorum. mesela kampüste toplayalım veletleri sosyal medayaya yüzbinlerce satıra 2+2 beş edebilir yazdıralım, yapay zeka bir süre sonra 5 olabilir diye bizim sorulara cevap verir. güzel deney olurdu belki de yapılmıştır? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Şubat Paylaş 29 Şubat Çağlar Bayur yazdı: yok bunları yapabiliyorsa zaten einstein olurdu insanlığın yazdıklarından kopya çekmeden aklı fikri yok ise, ona yapay demem diyorum. mesela kampüste toplayalım veletleri sosyal medayaya yüzbinlerce satıra 2+2 beş edebilir yazdıralım, yapay zeka bir süre sonra 5 olabilir diye bizim sorulara cevap verir. güzel deney olurdu belki de yapılmıştır? demez. ama ermeni katliamı var der. zaten millet de diyor artık. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Mart Paylaş 1 Mart (düzenlendi) Apple car denince akla gelen Asıl alttan şarj işi ilginçti ama 1 Mart tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart Paylaş 1 Mart Servet Aydın yazdı: 5 değil mi yav? bence ederi var yani 2+2 5 eder, diye 41 defa yazıp deneyelim 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Mart Paylaş 1 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Anlaşıldı, Ali Abi'nin bundan sonraki arabası hibrid olacak. yok son haberlere göre bundan sonraki aracım olmayacak, işler zıvanadan çıkacak, vergiler uçacak, bundan sonra geçen sene ödediğimiz 2 katı MTV yi sürekli ödeyceğiz, denenlere göre bundan sonra MTV 3 ayda bir alınacakmış, olanı 3 e bölme ama, olan 2 ile çarp sonra 4 e böl, 2 katı MTV yi sürekli yapıyorlar, yaptıkları an satarım dahada almam, yetti gari.... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Mart Paylaş 1 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: yok son haberlere göre bundan sonraki aracım olmayacak, işler zıvanadan çıkacak, vergiler uçacak, bundan sonra geçen sene ödediğimiz 2 katı MTV yi sürekli ödeyceğiz, denenlere göre bundan sonra MTV 3 ayda bir alınacakmış, olanı 3 e bölme ama, olan 2 ile çarp sonra 4 e böl, 2 katı MTV yi sürekli yapıyorlar, yaptıkları an satarım dahada almam, yetti gari.... Reno da naylondu 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Mart Paylaş 1 Mart Mahmut Yıldız yazdı: Reno da naylondu artık hepsi naylon.... sıkıntı yok, satarız olur biter.... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart 2024 yılında mtv ile ilgili herhangi bir çalışma olmadığı belirtildi https://www.iletisim.gov.tr/images/uploads/dosyalar/Dezenformasyon_Bulteni_Sayi_115.pdf Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mart Paylaş 2 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2024 yılında mtv ile ilgili herhangi bir çalışma olmadığı belirtildi https://www.iletisim.gov.tr/images/uploads/dosyalar/Dezenformasyon_Bulteni_Sayi_115.pdf İçişleri bakanlığı değil mi muhatap? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart Mehmet Göktürk yazdı: İçişleri bakanlığı değil mi muhatap? mtv birimi hazine bakanlığı bünyesinde Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mart Paylaş 2 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: mtv birimi hazine bakanlığı bünyesinde O zaman hazine bakanlığı açıklama yapsın 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart Mehmet Göktürk yazdı: O zaman hazine bakanlığı açıklama yapsın Herkes bir şey söyleyebilir. Bakanlık hepsi için açıklama yapmasın diye dezenformasyon birimi kuruldu. Gayet mantıklı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Mart Paylaş 2 Mart Servet Aydın yazdı: 5 değil mi yav? Özel ders verilir. 😁 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart Paylaş 2 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2024 yılında mtv ile ilgili herhangi bir çalışma olmadığı belirtildi 2023 yılında mart ayında, çalışma yapılıyor denmişydi hatırlamadım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart Çağlar Bayur yazdı: 2023 yılında mart ayında, çalışma yapılıyor denmişydi hatırlamadım ama 2024 yılında olmayacak denmişti. 2025’i bilemem Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart Paylaş 2 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: olmayacak denmişti. ama her olmayacak denmeyenin de olduğu da oldu , pazar ola 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart Çağlar Bayur yazdı: ama her olmayacak denmeyenin de olduğu da oldu , pazar ola bence farklı bir mtv vergi sistemi çalışması yapılıyor. Onun duyumu olabilir bu. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mart Paylaş 2 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Herkes bir şey söyleyebilir. Bakanlık hepsi için açıklama yapmasın diye dezenformasyon birimi kuruldu. Gayet mantıklı Hiç değil Yorum bağlantısı
Recommended Posts