Ali Darbaz 6 Ocak 2024 Paylaş 6 Ocak 2024 Merhaba dostlar. Stop Start arabada Mai70 kamera kullanıcağım. Yalnız araba stop emesinden mütevvellit çakmak prizindeki enerjiyi kesmekte. Şehir içi yolculukta sık sık motor aç kapat yapınca kameranında çalışmasında sekte olacakmıdır. Yada yapılması gereken bir ayar veya alınması gereken bir ekipman varmıdır. Stop start temelli kapatamıyorum her marşda devreye tekrar giriyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Ocak 2024 Yazar Paylaş 6 Ocak 2024 Emin Önal yazdı: Kontaktan al elektriği. Araç kiralık hocam. O nu yaptıramayız. Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Ocak 2024 Paylaş 6 Ocak 2024 Ali Darbaz yazdı: Araç kiralık hocam. O nu yaptıramayız. https://www.n11.com/urun/maflen-mini-sigorta-ekleme-kablo-fuse-tap-7x-sigorta-s1852-7904026?magaza=novelcar Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ocak 2024 Paylaş 6 Ocak 2024 Ali Darbaz yazdı: Merhaba dostlar. Stop Start arabada Mai70 kamera kullanıcağım. Yalnız araba stop emesinden mütevvellit çakmak prizindeki enerjiyi kesmekte. Şehir içi yolculukta sık sık motor aç kapat yapınca kameranında çalışmasında sekte olacakmıdır. Yada yapılması gereken bir ayar veya alınması gereken bir ekipman varmıdır. Stop start temelli kapatamıyorum her marşda devreye tekrar giriyor. USB falan varsa oradan da alabilirsin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Ocak 2024 Yazar Paylaş 6 Ocak 2024 Emin Önal yazdı: https://www.n11.com/urun/maflen-mini-sigorta-ekleme-kablo-fuse-tap-7x-sigorta-s1852-7904026?magaza=novelcar Bunu takarsam aküyü nasıl korumaya alacaz. Metin Akbal yazdı: USB falan varsa oradan da alabilirsin. Usb aktif kullanıyorum hocam. Bu parçanın olayı nedir. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-70mai-up02-park-modu-kiti-pm-HBC000014VCCB Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2024 Paylaş 6 Ocak 2024 Ali Darbaz yazdı: Yalnız araba stop emesinden mütevvellit çakmak prizindeki enerjiyi kesmekte start stopta kesildiğinden emin miyizx oadaki enerjinin teyp te kapanıyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 6 Ocak 2024 Paylaş 6 Ocak 2024 70mai içinde kendi pili var. Benim arabada da start stop var sorun yaşamıyorum. Bende çakmaklık sigortasından aldım elektriğini. Bağlayıp denediniz mi? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ocak 2024 Paylaş 6 Ocak 2024 Ali Darbaz yazdı: Bunu takarsam aküyü nasıl korumaya alacaz. Usb aktif kullanıyorum hocam. Bu parçanın olayı nedir. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-70mai-up02-park-modu-kiti-pm-HBC000014VCCB Park halinde kayıt devam etsin diye. Akü kontak vs bağlantısı mevcut. Obd portlu olanlar var ondan alabilirsin olmazsa. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 6 Ocak 2024 Paylaş 6 Ocak 2024 Hemen kapanmıyor. Kontak kapandıktan ne kadar süre daha kayıt yapmasını istediğine dair seçenek var sorun yaşamazsın. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 6 Ocak 2024 Paylaş 6 Ocak 2024 Stop sirasinda cakmakliktaki enerjinin kesilmesi garip. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 6 Ocak 2024 Paylaş 6 Ocak 2024 Adaptörün dışını çıkart , üst lambayı sök, adaptörü oraya sok, elektriği aydınlatmadan alıp , kabloyu tavan döşemesinin içinden ön camın oraya geçir. Kamerayı da yakın yere monte edersen kablo filan da kalmaz ortalıkta. Aracı teslim ederken adaptörü çıkarırsın , sorun olmaz. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Ocak 2024 Paylaş 6 Ocak 2024 Çağlar Bayur yazdı: start stopta kesildiğinden emin miyizx oadaki enerjinin teyp te kapanıyor mu? Mondeoda kesilmiyor start stopta kontak açık sonuçta, gerçi kapasitör var. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak 2024 Paylaş 6 Ocak 2024 Nasıl yav. Start stop araba giderken motor çalışmıyorken elektrik mi kesiliyor? bu gibi şeyler olmasın diye kocaman akü, büyük alternatör vb sistemler kullanılıyor. Kesmemesi lazım Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 6 Ocak 2024 Paylaş 6 Ocak 2024 Teybin USBsinden al, ayrıca 70mai uygulaması üzerinde ayar var, enerji kesildikten kaç dk sonra kapanacağına dair bir seçenek olması lazım, ben 70mai a500s1 pro plus kullanoyorum.Araç kuga 2017, usbden kullanıyorum, araçtan çıkınca kapanıyor, aracı açınca açılıyor, teyp açıksa çalışmaya devam ediyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Ocak 2024 Yazar Paylaş 6 Ocak 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Nasıl yav. Start stop araba giderken motor çalışmıyorken elektrik mi kesiliyor? bu gibi şeyler olmasın diye kocaman akü, büyük alternatör vb sistemler kullanılıyor. Kesmemesi lazım Marş anında kesiyor elektriği. Ben bugün denedim. Kayıt kesilmedi. Hatta yi kameraylada denedim. Onda teyp usb takınca dosya aktarma moduna geçmeye çalışıp kaydı kesiyor. Teyip ekranıda uyumsuz format diyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ocak 2024 Paylaş 6 Ocak 2024 akım kesilmeyen bir sigortaya bağla gitsin, yokmu hiç baktınmı? Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 8 Ocak 2024 Paylaş 8 Ocak 2024 Ali Darbaz yazdı: Merhaba dostlar. Stop Start arabada Mai70 kamera kullanıcağım. Yalnız araba stop emesinden mütevvellit çakmak prizindeki enerjiyi kesmekte. Şehir içi yolculukta sık sık motor aç kapat yapınca kameranında çalışmasında sekte olacakmıdır. Yada yapılması gereken bir ayar veya alınması gereken bir ekipman varmıdır. Stop start temelli kapatamıyorum her marşda devreye tekrar giriyor. Bende USB de takılı sorunm olmuyor, dahili pili var biliyorum ayarlardan stop sonrası ne kadar süre açık kalacağını seçebilmelisiniz. illa çakmaklık kullanılacaksa aklıma bir an araç kiralık dediğiniz için söylüyorum geçici çözüm olarak powerbank kullanmak geldi. powerbanki çakmaklığa takın kamerayıda powerbanke, bir hafta 10 gün idare edersiniz ne olacak... sürekli kullandığınız kiralık araç ise up02 park kiti almanız rahat ettirir... araç sıfır ise garanti ne olur birşey diyemeyeceğim çünkü sigorta kutusuna müdahele etmiş olacaksınız... Mai nin başka modelleri var cama takılan pilli modeller cihaz almadıysanız onlara da yönelebilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 8 Ocak 2024 Paylaş 8 Ocak 2024 Süleyman Kaya yazdı: Bende USB de takılı sorunm olmuyor, dahili pili var biliyorum ayarlardan stop sonrası ne kadar süre açık kalacağını seçebilmelisiniz. illa çakmaklık kullanılacaksa aklıma bir an araç kiralık dediğiniz için söylüyorum geçici çözüm olarak powerbank kullanmak geldi. powerbanki çakmaklığa takın kamerayıda powerbanke, bir hafta 10 gün idare edersiniz ne olacak... sürekli kullandığınız kiralık araç ise up02 park kiti almanız rahat ettirir... araç sıfır ise garanti ne olur birşey diyemeyeceğim çünkü sigorta kutusuna müdahele etmiş olacaksınız... Mai nin başka modelleri var cama takılan pilli modeller cihaz almadıysanız onlara da yönelebilirsiniz Bu gayet iyi bir çözüm gibi duruyor. Ama bende de start stoplu araç ve kamera var. Çakmak gözünden enerji alıyorum ama söylediğiniz gibi bir sorun olmadı hiç bende. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak 2024 Paylaş 8 Ocak 2024 Start stopta hiç bir yeri kesmemesi gerekir.. Kesmesi hata 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak 2024 Paylaş 8 Ocak 2024 videosu bolmuş, hiçbirinde kesik sorunu yaşayana denk gelmedim incelemk lazım videoları Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 9 Ocak 2024 Paylaş 9 Ocak 2024 70mai de pil mevcut olmalı zaten, bu arada 70mai çeşit çeşit onu da unutmamak lazım.. belki cihaz eski pili öldü en ufak kesintide kamera kapanıyor olabilir mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts