Emin Önal 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Evren Erakçora yazdı: İlk 5 yerli yenilmez gibi duruyor. Yani filoların tercihleri olduğu için normal hocam. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Doğan Arşiray yazdı: beyaz yaka beyaz yakanın rüyası bitti artık araba flan alabilen beyaz yaka oranı eskiye oranla %90 düştü 2 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Ali Gök yazdı: beyaz yakanın rüyası bitti artık araba flan alabilen beyaz yaka oranı eskiye oranla %90 düştü Zamanında meslek öğrenen mavi yakalılar, çift diplomalı beyaz yakalıları evine bırakıyor işten çıkınca. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Formentor konuşulmuş, benim de hoşuma gidiyor, güzel araç. Ama bana sanki monster notebook gibi geliyor. Havalı fakat birşeyleri eksik gibi. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Havalı fakat birşeyleri eksik gibi. gayet tam gibi hocam özelikle servisi en azından buradaki gayet iyi, mıncıklamak ta serbest hızı da canavar? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Evren Erakçora yazdı: İlk 5 yerli yenilmez gibi duruyor. mahserin 5 atlisi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak Paylaş 5 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Formentor konuşulmuş, benim de hoşuma gidiyor, güzel araç. Ama bana sanki monster notebook gibi geliyor. Havalı fakat birşeyleri eksik gibi. muadili 408 ile kıyaslandı. Formentor az puan aldı. Yalıtım, donanım, tüketim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 2022 ye göre ne kadar düşmüş bitmiş satışlar karşılaştırma var mı Cumhuriyet tarihinin en fazla 0 araç satışı 23 yılında olmuş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Servet Aydın yazdı: Cumhuriyet tarihinin en fazla 0 araç satışı 23 yılında olmuş ama insta da yandı bitti kül oldu yazıp duuruulaaa, güzel yüz bakım kremi de çıkmış almadım memnunum Tansu Kalafatoğlu yazdı: muadili 408 ile kıyaslandı. o da ayrı bir garabet, Leon ile 408... farklı dünyların arabaları aslında Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Servet Aydın yazdı: Cumhuriyet tarihinin en fazla 0 araç satışı 23 yılında olmuş 2022'de para yatırıp 1 sene araç bekleyenlerin arabaları gelmişse demek ki. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Clio E-Tech Full Hybrid Fiyatı 600 Vergileri 700 Toplam 1300 lira. Nası olcak bu iş ? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Servet Aydın yazdı: Cumhuriyet tarihinin en fazla 0 araç satışı 23 yılında olmuş filo firmaları almıştır. yoksa bu parasızlıkta o kadar arabayı alacak durum yoktur. yada vardır da kimde vardır artık bilmem. Yorum bağlantısı
Recommended Posts