Metin Mankal 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Konusu vardı sanırım ama bu farklı..Günde belki on sefer arıyorlar .Engelliyorum farklı numaradan yine arıyorlar. Neyse bu gün yine rutin aramalardan bir tanesini açtım. Karşımda robot değil canlı bir kadın vardı..İyi günler diledi ,internet aboneliğiniz bla bla ... Aramayın kardeşim bıktık artık aramayın .. Cevap sen de açma o zaman kardeşim.. Akşama kadar arıyorsunuz sürekli.. Akşama kadar kapat sen de.. ....Yok küfür etmedim , edemedim..Kadın haklı utandım biraz..Bizim de bir görevimiz varmış demek ki.. 1 12 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Android telefon kullanıyorsanız spam aramaların %99'unu engelleyebiliyorsunuz. Tavsiye ederim. Android 11 ve üstü ise cihazınız, Google Phone yükleyip ana telefon çeviriciyi o olarak ayarladıktan sonra ayarlardam spam aramaları reddet diye seçersiniz, tüm dertleriniz biter. 5 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Sani Gerşon yazdı: Android telefon kullanıyorsanız spam aramaların %99'unu engelleyebiliyorsunuz. Tavsiye ederim. Android 11 ve üstü ise cihazınız, Google Phone yükleyip ana telefon çeviriciyi o olarak ayarladıktan sonra ayarlardam spam aramaları reddet diye seçersiniz, tüm dertleriniz biter. Begone uygulaması da iphone da işe yarıyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Telefonum spam aramaları engelliyo ama kapatana kadar bi kaç kez çalıyo yinede..Bir de google phoneyi deneyeyim bakalım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Bıktım ben bunlardan. Her yere şikayet ettim. Çare yok. Aboneliğim yok ama bitiyor diye aranıyorum sürekli. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Bıktım ben bunlardan. Her yere şikayet ettim. Çare yok. Aboneliğim yok ama bitiyor diye aranıyorum sürekli. iPhone'cular dertli. @Çağlar Bayur anlatsın andro deneyimini 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Gelen aramayı açtım anlattı durdu yanıt vermedim telefonu kapattım hemen Engelledim. Şimdi haftada 1 arama ya geliyor ya gelmiyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Daha gıcığı da şu olsa gerek. Xiaomi telefon kullanıyorum bu telefonları engelledim. Ama turkcell den mesaj geliyor şu numara sizi aradı ulaşamadı sesli mesaj bıraktı diye 😃 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Genelde 0850li numara arayınca spam görüp reddediyor. 0850 ve 0212 ile başlayan numara arayınca sessize alıyorum sonra numarayı internette araştırınca gereksiz olduğunu anlıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Sani Gerşon yazdı: iPhone'cular dertli. @Çağlar Bayur anlatsın andro deneyimini Buradaki konu. Bunların engellenebiliyor olması değil. Bunların arayabiliyor olması. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Ocak Paylaş 5 Ocak birde kaskonuz bitti diye arayanlar varki sormayın. gerçek acı odur. 4 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Recep Demirci yazdı: Genelde 0850li numara arayınca spam görüp reddediyor. 0850 ve 0212 ile başlayan numara arayınca sessize alıyorum sonra numarayı internette araştırınca gereksiz olduğunu anlıyorum. bankalarında var 0850 numaraları yanlışlıkla engellersen mesaj alamazsın (başıma geldiği gibi) 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak poco kutusundan çıkmış hali ile bunları engelliyor sms ler dahil memnunum başıma geldi Haşmet Güngör yazdı: bankalarında var 0850 numaraları yanlışlıkla engellersen mesaj alamazsın (başıma geldiği gibi) onu konuştuk geçen, bankanın bana ulaşabilmesi kimin yararına diye? bize bir yararını bulamadım durmadan birşey kitlemeleri dışında Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Çağlar Bayur yazdı: poco kutusundan çıkmış hali ile bunları engelliyor sms ler dahil memnunum başıma geldi onu konuştuk geçen, bankanın bana ulaşabilmesi kimin yararına diye? bize bir yararını bulamadım durmadan birşey kitlemeleri dışında evet ya arıyorlar bankamızın kasasının kira süresi bitti gelip nolur açarmısınız şunu, paralarımızı alamıyoruz, peşinden ödemenizi de yapalım... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Buradaki konu. Bunların engellenebiliyor olması değil. Bunların arayabiliyor olması. Çok haklısın lakin dünyanın her yerinde aynı. Çabi'nin hep dediği gibi, Florida'da da yaşasak bunlar arayacak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Sani Gerşon yazdı: Çabi'nin hep dediği gibi, Florida'da da yaşasak floridada yaşasam telefon ekran sürem haftada 14 dak olurdu... her gün 2 dak pizza siparişi için kullanım... sörf cilası balmumu mu bazlı mı iyi olur badem yağlı mı 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Çağlar Bayur yazdı: sörf cilası balmumu mu bazlı mı iyi olur badem yağlı mı Her gün %70 nemde yaşanır mı ya.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Sani Gerşon yazdı: Her gün %70 nemde yaşanır mı ya.. Alışırsın ya. İstanbul farklı mı.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Anayasaya felan uyulursa bunlar ceza alır normalde aramazlar Sani Gerşon yazdı: Çok haklısın lakin dünyanın her yerinde aynı. Çabi'nin hep dediği gibi, Florida'da da yaşasak bunlar arayacak Bu şekilde asılsız arayamazlar. Adamı yerler orda. Çağlar Bayur yazdı: poco kutusundan çıkmış hali ile bunları engelliyor sms ler dahil memnunum başıma geldi onu konuştuk geçen, bankanın bana ulaşabilmesi kimin yararına diye? bize bir yararını bulamadım durmadan birşey kitlemeleri dışında Kargo firması vb 850 den arıyor Yorum bağlantısı
Recep Demirci 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Haşmet Güngör yazdı: bankalarında var 0850 numaraları yanlışlıkla engellersen mesaj alamazsın (başıma geldiği gibi) Onların genel olarak arayan kimliği gözüktüğü için telefon çalar çalmaz isimleri gözüküyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Sani Gerşon yazdı: Her gün %70 nemde yaşanır mı ya.. gidip bakayım söylerim 1 Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş 5 Ocak Paylaş 5 Ocak 60 küsür numarayı bir kayıt altında topladım engelledim. sonradan gelenleri de ekliyorum. isteyen varsa paylaşayım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ocak Paylaş 5 Ocak (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Bu şekilde asılsız arayamazlar. Adamı yerler orda. Hocam, teamviewer ile bilgisayara bağlanıp yapıyorlar, bizimkiler solda sıfır Microsoft'tan arıyoruz, amazon'dan, walmart'tan vs... 5 Ocak tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Sani Gerşon yazdı: Hocam, teamviewer ile bilgisayara bağlanıp yapıyorlar, bizimkiler solda sıfır Microsoft'tan arıyoruz, amazon'dan, walmart'tan vs... tel no su kaçmış bulamadım 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Bende iletişim izinlerini kapatıyorum e-devlet üzerinden. yoğunlukta bir azalma oldu biraz. Beni arayan arkadaşlar fatura tutarıma kadar biliyorlardı. O kadar veriye erişmişler. Taşınacağım diyerek sallamıştım. Aradım Telekomu sordum. Nasıl oluyor diye? Cevap yok. Biz kurumsaldan arıyoruz dediler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts