Emin Önal 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: istanbulda 7 altına düşmez abi. Ama 7 çok iyi bi rakam zaten istanbul içi için Arabanın acemisi olmama rağmen gidişat 7nin altına düşecek gibi. En kötü 7 yakar dediğin gibi ki bu da bana yeter. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: istanbulda 7 altına düşmez abi. Ama 7 çok iyi bi rakam zaten istanbul içi için derin üzüntü duygularım ile rahatlıkla düşer, şanzımanı çok başarılı özellikle ve motör ile şanzıman uyumu diye de bir şey var, yani tüketimde şanzıman aslında en büyük etkendir. Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Çağlar Bayur yazdı: derin üzüntü duygularım LPG can ise eTSI canan 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Çağlar Bayur yazdı: derin üzüntü duygularım LPG can ise eTSI canan Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak Paylaş 6 Ocak tsi şu an verimli motorlardan. Ama e-tsi sistemi fazla teknolojik. Fazla karmaşık. Bana gelmez Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Emin Önal yazdı: Arabanın acemisi olmama rağmen gidişat 7nin altına düşecek gibi. En kötü 7 yakar dediğin gibi ki bu da bana yeter. 1.2 tsi da ben 7,5 ile geziyorum şehir için. 1.0 ve dsg ile çok rahat yakalaman lazım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mert Yeldan yazdı: 1.2 tsi da ben 7,5 ile geziyorum şehir için. 1.0 ve dsg ile çok rahat yakalaman lazım yola göre değişir. Çok yakıyor deyip 1.2 tsi poloyu satıp tdi alan var. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: yola göre değişir. Çok yakıyor deyip 1.2 tsi poloyu satıp tdi alan var. tsi ın çok yaktığı yerde tdi da çok yakar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Mert Yeldan yazdı: tsi ın çok yaktığı yerde tdi da çok yakar Azdan az çoktan gaz (lpg) gider 🏴☠️ 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak (düzenlendi) Mert Yeldan yazdı: 1.2 tsi da ben 7,5 ile geziyorum şehir için. 1.0 ve dsg ile çok rahat yakalaman lazım Kış şartlarına rağmen 6,6 şuan. 2-3 depo sonra düşürürüm ben onu. Tansu Kalafatoğlu yazdı: tsi şu an verimli motorlardan. Ama e-tsi sistemi fazla teknolojik. Fazla karmaşık. Bana gelmez Sanada karmaşık geldiyse biz napak Teknolojinin her ayrıntısını bilmeye gerek yok, Audi'yi nasıl sürüyorsam bunu da öyle sürüyorum. Alpay Sumer yazdı: tekerlek havalarini kontrol edin uyari vaa Sadece sağ arka tekerde sıkıntı var, bakacaaazzz 6 Ocak tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Mert Yeldan yazdı: Hayırlı olsun güzel renk güzel makina. O öndeki ledler kapanıyor mu? Panjurdaki ledler kapanmıyor. 2-3 kat folyo yapan var gözükmesin diye Emin Önal yazdı: Hatırlayamadım ama menüde gördüm sanki öyle birşeyler. Hala çok kurcalamaya vaktim olmadı. Bir baksana abi belki sonradan kapatma eklenmiştir, ilk çıktığında yoktu. Bu arada app yerinde olmuş, güzel duruyor. Keşke buradaki gibi plaka fontu standart ama ideal boyutlarda olsa. Karekod olayını anlamadım, içindeki kodlarda ne bilgisi var? Araç mı, sahibi mi yoksa plakanın bilgisi mi? Zorunlu olsa piyasadaki tüm plakaları yeniletmek gerekir. Ki bu çok saçma olur ama olursa da şaşırmayız. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Erdem Doğan yazdı: Bir baksana abi belki sonradan kapatma eklenmiştir, ilk çıktığında yoktu. Kurcaladım da yokmuş. Erdem Doğan yazdı: Karekod olayını anlamadım, içindeki kodlarda ne bilgisi var? Araç mı, sahibi mi yoksa plakanın bilgisi mi? Zorunlu olsa piyasadaki tüm plakaları yeniletmek gerekir. Ki bu çok saçma olur ama olursa da şaşırmayız. Nette gördüm, Barkod gibi direkt plakanın metaline basılmış. Söylenen ilk etapta taksi, dolmuş, otobüsler için ikiz plakayı engelleme amaçlı, genele yayılırsa bize gereksiz masraf, birilerine gelir kapısı. Ondan ziyade konuşulan yeni bir vergi var, emisyon vergisi. Dur bakalım neler göreceğiz. Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Emin Önal yazdı: Kurcaladım da yokmuş. Nette gördüm, Barkod gibi direkt plakanın metaline basılmış. Söylenen ilk etapta taksi, dolmuş, otobüsler için ikiz plakayı engelleme amaçlı, genele yayılırsa bize gereksiz masraf, birilerine gelir kapısı. Ondan ziyade konuşulan yeni bir vergi var, emisyon vergisi. Dur bakalım neler göreceğiz. Servet abinin araba , uygulama için pilot araba mı seçilmiş? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Yalarım Erdem Doğan yazdı: Panjurdaki ledler kapanmıyor. 2-3 kat folyo yapan var gözükmesin diye Bir baksana abi belki sonradan kapatma eklenmiştir, ilk çıktığında yoktu. Yazılım ile aktif ediliyor açma kapama 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Servet Aydın yazdı: Yalarım Yazılım ile aktif ediliyor açma kapama Orjinal kalsın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Cem Işık yazdı: Standart plakayı düzgün bassınlar, biz de app işine bulaşmayalım .. ben de en az 10 senedir kullanıyorum, hiç sorun olmadı. Mühürlü olursa baş ağrıtmıyor diye biliyorum App her türlü yasak. Kameranın okuyup okumaması da bi şey değil. 2 kere durduruldum eski araçlarımda app yüzünden. Megane'da köprüde en sol şeritten önüme atlayarak çevirmişti polis. Duster'da ise rutin çevirmede aldı plaka yüzünden. İkisinde de ceza yemedim lakin olmayacağı net bir biçimde anlatıldı. Mührü göstermeme rağmen bir şey ifade etmediği, harflerin kanundaki gibi basılmasının şart olduğu söylendi. Toyota'nın harfleri de kanuna uygun değil, biliyorum. Ancak sıfır araca verilen plaka bu. Ben ne edeyim, bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Bu app plaka araca nasıl bi hava katıyor, ben niye anlayamıyorum abi Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu app plaka araca nasıl bi hava katıyor, ben niye anlayamıyorum abi Emin Önal yazdı: Plakanın kalın punto olması bence her zaman arabanın görünüşünü değiştiriyor. Hava katma değil benim bahsettiğim, görüntüsü değişiyor. Hafif makyaj yapmış kadın suratı gibi düşün 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu app plaka araca nasıl bi hava katıyor, ben niye anlayamıyorum abi Mesela ben yeni plakaları da beğenmiyorum 2 rakam 3 harf 3 rakam. Ama niyeyse İstanbul ve Ankara plakalara bu grubu yakıştırıyorum. Sırf bu yüzden 10 sene araba satılmaz demiştim Opel ile 10. senemize girdik 😁 Hangi ülke hatırlayamadım plaka karınca yazısı gibi mesela arabayı göstermiyor. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Ocak Paylaş 7 Ocak (düzenlendi) Cemiyet adam akıllı standart bir font ile ve taşırmadan bulaştırmadan bassa böyle şeylere gerek kalmaz. Örneğin; ya da Ayrıca plaka fonta gelene kadar plakasını bilerek kirli ve çamurlu bırakan kurye motorları, başta hafriyat olmak üzere kamyonları takip etsinler, hatta plakasız gezen, plakasını yukarı katlayan motorları. 7 Ocak tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Emin Önal yazdı: şu plaka çok güzel bence. Şak diye okunuyor bir bakışta. mesela biri vurdu kaçtı. Hızlı kaçıyor. Plakayı anında görmek önemli. App plaka bir bakışta okunmuyorki. Düz yazı gibi Yorum bağlantısı
Recommended Posts