Emin Önal 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak Serdar Göktaş yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Güzel araç güzel donanım. Yeşil kuğu için maddi imkanım olsa hanım için niyetlenecektim ama kredilerin çok yüksek olması nedeniyle izlemekle yetindik. Teşekkürler hocam. Hayırlısı. Yeşil kuğu otoparkta yeni sahibini bekliyor. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak (düzenlendi) Plakanın kalın punto olması bence her zaman arabanın görünüşünü değiştiriyor. Dikkat ürün yerleştirme içerir 5 Ocak tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 8 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak aaa plakalığım da nasıl kırılmış benim top oyanayan çocuklar yüzünden 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Emin Önal yazdı: Ön panjurda ışık olmayanların kısa uzun farlar halojen led abi, merceksiz. App çok yakışmış, maşallah Emin. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Hayırlı olsun güzel renk güzel makina. O öndeki ledler kapanıyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak Paylaş 5 Ocak App plaka mevzuatta yasak. Bir bakışta okunuşu zorlaştırıyor. Bi de hani ben biraz şeyim diyor Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: App plaka mevzuatta yasak. Bir bakışta okunuşu zorlaştırıyor. Bi de hani ben biraz şeyim diyor Hybridim buz gibiyim mi diyor 😂 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: App plaka mevzuatta yasak. Bir bakışta okunuşu zorlaştırıyor. Bi de hani ben biraz şeyim diyor Kameralar her türlü okur Ne dediği kişiye göre değişir bence Mert Yeldan yazdı: O öndeki ledler kapanıyor mu? Hatırlayamadım ama menüde gördüm sanki öyle birşeyler. Hala çok kurcalamaya vaktim olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: App plaka mevzuatta yasak. Bir bakışta okunuşu zorlaştırıyor. Bi de hani ben biraz şeyim diyor Bugünlerde plakalarda karekod mevzusu da var. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Cavit Çırakoğlu yazdı: Bugünlerde plakalarda karekod mevzusu da var. evet. Karekod planın neresine işlenecek, metalin içine mi Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Güzel araba, güzel renk, güzel donanım hayırlı olsun kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Gizli saklı özellik açılır roller testi yapılır 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Servet Aydın yazdı: Gizli saklı özellik açılır roller testi yapılır diş cekilir, nal çakılır 😂 1 5 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Servet Aydın yazdı: Gizli saklı özellik açılır roller testi yapılır bir müddet sağlam bineyim ya Metin Akbal yazdı: Dert dinlenir. Visa geçerli. Derdi tasası yok maşallah. Kimdi o bana sen miltsin diyen Depo bitsin genel ortalamayı da paylaşacağım. 3 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Tam şehiriçi kullanıma uygun bir seçim olmuş tüketimiyle maşallah 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: evet. Karekod planın neresine işlenecek, metalin içine mi Muhtemelen etiket .. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Cem Işık yazdı: Tam şehiriçi kullanıma uygun bir seçim olmuş tüketimiyle maşallah Depo ortalamasını 6,5 lt/100 km tutturursam benim için biçilmiş kaftan demektir. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: App plaka mevzuatta yasak. Bir bakışta okunuşu zorlaştırıyor. Bi de hani ben biraz şeyim diyor Muayeneden geçmeyince 2019 da değişmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Metin Uzunoğlu yazdı: Muayeneden geçmeyince 2019 da değişmiştim. Hocam bu işte standarta oturmamış demekki. İstanbul'da ve Antalya'da 4 farklı araçla en az 3'er kez muayeneye girdim, hiçbirinde sorun olmadı 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Standart plakayı düzgün bassınlar, biz de app işine bulaşmayalım .. ben de en az 10 senedir kullanıyorum, hiç sorun olmadı. Mühürlü olursa baş ağrıtmıyor diye biliyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak Paylaş 6 Ocak bazı yıllar bazı noktalara tüv dikkat kesiliyor, cam filmi mesela unutuldu 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Cem Işık yazdı: Tam şehiriçi kullanıma uygun bir seçim olmuş tüketimiyle maşallah istanbulda 7 altına düşmez abi. Ama 7 çok iyi bi rakam zaten istanbul içi için Yorum bağlantısı
Recommended Posts