H.Cenk Bayrakçı 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 4 Ocak Paylaş 4 Ocak (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Adaptif cc gerçekten yüzyılın buluşu bence. Gercekten guzel bir ozellik. Ancak üstün alman muhendisligi öndeki aracla mesafeyi ölcen sensörü öndeki vw logosunun içine yerlestirmeyi uygun gormus. Azicik buz kaplandiginda acc devreden cikiyor ve normal cc kullanma imkani da sunmuyor 4 Ocak tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Önceki aracımda almayıp, kış sonrası halı paspas ve döşemelerden çamur temizleyeceğim diye çok uğraşmıştım o yüzden ilk aldığım ürün Rizzline marka 3D paspas takımı ve bagaj havuzu oldu. 6 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Eren Gökmen yazdı: Gercekten guzel bir ozellik. Ancak üstün alman muhendisligi öndeki aracla mesafeyi ölcen sensörü öndeki vw logosunun içine yerlestirmeyi uygun gormus. Azicik buz kaplandiginda acc devreden cikiyor ve normal cc kullanma imkani da sunmuyor Ben adaptifi devreden çıkarıp hız sabitleme olarak kullanabiliyorum. Gizli özelliklerden açılabiliyor. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 4 Ocak Paylaş 4 Ocak (düzenlendi) Serkan Maden yazdı: Ben adaptifi devreden çıkarıp hız sabitleme olarak kullanabiliyorum. Gizli özelliklerden açılabiliyor. Ben carscanner uygulamasinda denk gelmedim. Belki illa vagcom/vcds gerekiyordur veya uzun kodlama gerekiyordur. Özellik acilinca menuden secmeli hale mi geliyor. Yoksa adaptif komple mi iptal oluyor ? 4 Ocak tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Hayırlı olsun Emin Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Eren Gökmen yazdı: Ben carscanner uygulamasinda denk gelmedim. Belki illa vagcom/vcds gerekiyordur veya uzun kodlama gerekiyordur. Özellik acilinca menuden secmeli hale mi geliyor. Yoksa adaptif komple mi iptal oluyor ? Menüden ayrı ayrı seçilebiliyor. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Serkan Maden yazdı: Menüden ayrı ayrı seçilebiliyor. Sizin arac kac model ve nasil kodladiniz? Vw direkt yazilimda neden acmaz bu tarz seyleri anlamiyorum. Supriz yumurta gibi, illa kendin bulup acacaksin Yorum bağlantısı
Harun Özden 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Hayırlı olsun, donanımlı güzel araç Kazasız, belasız güle güle kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Eren Gökmen yazdı: Sizin arac kac model ve nasil kodladiniz? Vw direkt yazilimda neden acmaz bu tarz seyleri anlamiyorum. Supriz yumurta gibi, illa kendin bulup acacaksin satabilmek için opsiyonları. 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Doğan Arşiray yazdı: satabilmek için opsiyonları. Hadi donanim olsa anlayacagim da sadece yazilim. 2sn lik iş. Opsiyon olarak yuzlerce euro isterler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Eren Gökmen yazdı: Gercekten guzel bir ozellik. Ancak üstün alman muhendisligi öndeki aracla mesafeyi ölcen sensörü öndeki vw logosunun içine yerlestirmeyi uygun gormus. Azicik buz kaplandiginda acc devreden cikiyor ve normal cc kullanma imkani da sunmuyor Benimkinde adaptif cc yok ama radar hem logoda hem camda var. Camda da radar olan kısımda ısıtıcı rezistans var. Vag okusun örnek alsın diye yazıyorum. 3 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak En dolusu bu diye satılıyor, biz napak Koltuk ısıtma beni epey mutlu ediyor. Elimizdeki ile yetiniyoruz. Eksikleri gideririz belki zamanla. Alt yapı var ne olsa. Şerit takip yok. Adaptif cc yok. Kayar led stop yok. Otomatik bagaj yok. Yokoğlu yok Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Emin Önal yazdı: En dolusu bu diye satılıyor, biz napak Koltuk ısıtma beni epey mutlu ediyor. Elimizdeki ile yetiniyoruz. Eksikleri gideririz belki zamanla. Alt yapı var ne olsa. Şerit takip yok. Adaptif cc yok. Kayar led stop yok. Otomatik bagaj yok. Yokoğlu yok 10 sene sonra golf yine golf olarak kalır, diğerlerinin durumu meçhul. 😄 2 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak şeridi görmeyip bağajı da elle açamıyorsan toplu taşıma kullan Selim Bilgin yazdı: 10 sene sonra golf yine golf olarak kalır, diğerlerinin durumu meçhul. 😄 2050 yılında omoda alacağım 2024 model 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Nasıl yani? Cc bizim cmaxtaki gibi kara düzen mi? O zaman teknoloji çokta şey etmemiş. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 2050 yılında omoda alacağım 2024 model modasi gecer w124 300d almak lazım. Mehmet Ozyurek yazdı: Benimkinde adaptif cc yok ama radar hem logoda hem camda var. Camda da radar olan kısımda ısıtıcı rezistans var. Vag okusun örnek alsın diye yazıyorum. kapisinda sira oldukca gerceklesmeyecek bir durum. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 2050 yılında omoda alacağım 2024 model Jilet olarak mı diyeceğim de çelik kullanıyorlar mı onu da bilmiyorum. Doğan Arşiray yazdı: modasi gecer w124 300d almak lazım. Bizim arabaların hepsini gömecek w124'ler. Doğan Arşiray yazdı: kapisinda sira oldukca gerceklesmeyecek bir durum. Şaka filan bir yana ama VW AG'de de işler pek yolunda değil. Yorum bağlantısı
Serkan Maden 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Benimkinde adaptif cc yok ama radar hem logoda hem camda var. Camda da radar olan kısımda ısıtıcı rezistans var. Vag okusun örnek alsın diye yazıyorum. Vag'ta logoda adaptifin radarı. Camda olan şerit takip sisteminin. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Doğan Arşiray yazdı: bmw koltuk ısıtmayı kiralıyormuş... o derece. Vag başta peşinde ford olmak üzere gelecek arabalarda bunun gibi bir cok ozelligi kiralamak istiyorlar. Bmw erken davranmis Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Ocak Paylaş 5 Ocak o halde o arabayı kiralıyor olmak daha doğru biz çözüm olurdu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Serkan Maden yazdı: Vag'ta logoda adaptifin radarı. Camda olan şerit takip sisteminin. Bendeki şerit takip şeridi takip edip gidenden değil. Ancak aktif ettiysem ve müdahaleyi de açtıysam, şerit dışına çıkarsam, gazı kesip veya duruma göre fren yapıp şeride sokuyor.. Ben şu an sadece hafif uyarı versin müdahale etmesin modunda kullanıyorum.. şerit dışına çıkınca direksiyonu titretiyor. Benim göremediğim çizgileri bile görüyor.. Muhtemelen ön sezili davranıyor.. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Hayırlı uğurlu olsun. Güzel araç güzel donanım. Yeşil kuğu için maddi imkanım olsa hanım için niyetlenecektim ama kredilerin çok yüksek olması nedeniyle izlemekle yetindik. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts