Metin Akbal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Bak yaa. Yazmışım ya Emin Önal ya Mert Yeldan diye iyi ters köşe 😁 Hayırlı olsun kazasız belasız. Bence aRsLayn mı demeli 😅 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Öndeki o ledi biz yapsak, herkes dalga geçerdi Güle güle kullan kardeşim. Golf güzeldir ben severim.. 1 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Emin Önal yazdı: şerit takip ve adaptif cc, çarpışma önleyici vs opsiyon. Bunlar muhtemelen sonradan ekleniyordur. Adaptif cc gerçekten yüzyılın buluşu bence. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Sani Gerşon yazdı: Bunlar muhtemelen sonradan ekleniyordur. Adaptif cc gerçekten yüzyılın buluşu bence. sensör ve kameraları arabaya koyup adaptif koymayan vag markasını seviyoruz Emin Önal yazdı: Evet. 80’le giderken frene basınca motor da çalışıyor değil mi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: sensör ve kameraları arabaya koyup adaptif koymayan vag markasını seviyoruz 80’le giderken frene basınca motor da çalışıyor değil mi İtibarı yeter. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İlk kullanan olarak koltuklar efsane kardeşim güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Allah utandırmasın, yakıt hesabı yapmayacağın, gönlünce gezip tozabileceğin nice güzel günlerde kullanmanı dilerim. Bu yakıt fiyatları ile zor gibi gözüküyor. O yüzden Allah hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Koltuğu dünyaya değer harika. Güle güle kullan emin abi💯 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Hayırlı olsun. Çok güzel araba. Rengi de on numara. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Hayırlı olsun abim çok sevindim.🧿 O paraya öküz alırdık. 😁 BMW GS 850 ADVENTURE aldığın gün senin için çok çok daha fazla sevinirim. 😎 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullan, resimler şart. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: 80’le giderken frene basınca motor da çalışıyor değil mi Evet. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Öndeki o ledi biz yapsak, herkes dalga geçerdi Güle güle kullan kardeşim. Golf güzeldir ben severim.. Sağol emmim. Her aşamasındaki yardım ve yönlendirmelerin için de. Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Teşekkürler hocam. Çağlar Bayur yazdı: huppala... sunroof nasıl açılıyor? Onu gösterdim ya sana şimdi burda nasıl tarif edeyim Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler abi. İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Çok güzel araba. Rengi de on numara. Renk yıllardır istediğim, özellikle aradığım renkti. Allah nasip etti. 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Emin Önal yazdı: Onu gösterdim ya sana şimdi burda nasıl tarif edeyim heh aynen tarifteki görsel eklenebilir biz bizeyiz 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Hayırlı olsun kazasiz belasız 🧿 renk çok guzel Ön ledler hoşuma gitmiyor benim 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Çağlar Bayur yazdı: heh aynen tarifteki görsel eklenebilir biz bizeyiz iddia logosunun farklı parmaklısı diyeyim herkes anlasın 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Haşmet Güngör yazdı: Hayırlı olsun Emin. Daha iyileri nasip olsun. Sağol dedem. Amin cümlemize. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Hayırlı olsun. Allah kaza bela yüzü göstermesin. Aracınız çok güzel görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ooo hayırlı uğurlu olsun. R-Line paket güzeldir. Severek binersiniz inşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts