Emin Önal 18 Aralık 2024 Yazar Paylaş 18 Aralık 2024 Oğuzkan Erışık yazdı: Çok güzel binmişsin maşallah abi 👍 ☺️ 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2024 Paylaş 18 Aralık 2024 155 km yi 6 saate mi gitmiş, ne fena ekran bu yok et delete 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 Aralık 2024 Paylaş 18 Aralık 2024 Hız göstergesi güzelmiş, düşük hızlar geniş, yüksek hızlar dar aralıklı. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Aralık 2024 Paylaş 18 Aralık 2024 Emin Önal yazdı: 👍 ☺️ Arabanın hakkını veeeer hakkınıııı diyesim geldi 😂 Çağlar Bayur yazdı: 155 km yi 6 saate mi gitmiş, ne fena ekran bu yok et delete 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Dün yine Altur da 90bin bakımımızı yaptırdık. Tüm filtreler + yağ 11.250 TL 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: Abooo... çözüm basit, 1/4 fiyata self servis Naki abi vardı 10 mesajdan 11 i bisiklete binin idi. Senin 10 mesajından 11 i uyumlu yağ 12 si de self servis 😬 2 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Metin Akbal yazdı: Naki abi vardı 10 mesajdan 11 i bisiklete binin idi. Senin 10 mesajından 11 i uyumlu yağ 12 si de self servis 😬 sizde öğrenin bu işleri canım, ben söylemekten sizde yapmamaktan sıkılmadık giti, bu ney arkadaş Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: sizde öğrenin bu işleri canım, ben söylemekten sizde yapmamaktan sıkılmadık giti, bu ney arkadaş Biz biliyoruz bilmiyoruz demedik ki Sen iyi niyetten şanzıman değiştirirsen sana gelelim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Metin Akbal yazdı: Biz biliyoruz bilmiyoruz demedik ki Sen iyi niyetten şanzıman değiştirirsen sana gelelim zaten bilmiyorsunuz değil yapmıyorsunuz dedim, şanzımanını al gel değiştiririz, bir çay ısmarlarsın olur biter 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Senede 12 bin tl servis ücreti bence gayet normal. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Metin Akbal yazdı: Senin 10 mesajından 11 i uyumlu yağ 12 si de self servis 😬 Self servis 1/4'den başlar. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Ocak Paylaş 9 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: 1/4'den Yalnız ben henüz 1/1 im daha 3 senem var basogretmenlik için 4 sene var 😅 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Metin Akbal yazdı: Yalnız ben henüz 1/1 im daha 3 senem var basogretmenlik için 4 sene var 😅 Olur bakalım. Ben uzun süredir öyleyim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Ocak Paylaş 9 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Olur bakalım. Ben uzun süredir öyleyim. Bakımları kim yapıyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts