İçeriğe Yönlendir

sahibinden.com Erişim Sorunu

Coşku Mert

Recommended Posts

Ali Darbaz
Mustafa Tüfekçi yazdı:

159 JTD ye büyük proje yapacaktım, hayallerimi yıktılar, hatta yılmaz dedi sen bunu sat senin isteğini anca tbi karşılar :P

dedim bizi ketenpereye getirecek herhalde.

Opelciler nelerle uğraşıyor bir bilsen... Benim uzun süre önce gruplarda paylaştığım Cruze için 6 ileri şanzıman fikrini aynen alıp Astra H da yapmaya başladılar. 

6mtqb8p.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Ali Darbaz yazdı:

Bu tip bilgiler önemli. Ben sadece Cruze ile aynı platformda en yüksek ne alabilirim diye bakındım. Karşıma Opel İnsignia ve Alfa 159 çıktı. Bende zaten para yok. Araba alacak durumda yok. Şirket aracı varkende araba almakta zaten saçma bir hareket olduğunu tecrube ettim. 

benimkisi şakaydı, ben kim alfa kim. 

Hehe şaka şaka

images?q=tbn:ANd9GcT-KYpY8sKY8s9L3okEKzv

images?q=tbn:ANd9GcTFZDoZINPBewGA7M8f2WK

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Ali Darbaz yazdı:

Opelciler nelerle uğraşıyor bir bilsen... Benim uzun süre önce gruplarda paylaştığım Cruze için 6 ileri şanzıman fikrini aynen alıp Astra H da yapmaya başladılar. 

6mtqb8p.jpg

Bu yasin sucu tam işin hastası. Ülkemizdeki en dolu astraya biniyor ve tüm eklentileri orjinal. Ürettiği ve yüzlerce insanın kullandığı obd eklentisi ve pedal tepki adaptörü var. Yurt dışına da gönderiyor ürünlerini.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Oğuzkan Erışık yazdı:

Bu yasin sucu tam işin hastası. Ülkemizdeki en dolu astraya biniyor ve tüm eklentileri orjinal. Ürettiği ve yüzlerce insanın kullandığı obd eklentisi ve pedal tepki adaptörü var. Yurt dışına da gönderiyor ürünlerini.

Onu bunu boş verde, Tuzla tersaneler bölgesi bayram ediyor. Ssik'den 20 tane savaş gemisi yapılacak kararı çıktıya ... Üf şimdi Tersane çalışanları nasılda mutluluktan ağlıyordur 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Onu bunu boş verde, Tuzla tersaneler bölgesi bayram ediyor. Ssik'den 20 tane savaş gemisi yapılacak kararı çıktıya ... Üf şimdi Tersane çalışanları nasılda mutluluktan ağlıyordur 

Tersane çalışanları hiçbir zaman mutlu değildir. Patronlar ve müteahhit firmalar dışında. Tersanede çalıştığım için söylüyorum. Gördükleri muameleyi bir bilseniz. Hak ettikleri ücreti alamıyorlar bile ve insana değer yok. İşi dövizle alıp maaşı TL ile ödersen orada kimse mutlu olmaz. 

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...