Doğan Arşiray 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ali Gök yazdı: arabam.comun sahibi kim acaba şimdi viskiyi ufak ufak yudumluyordur şömine karşısında aradı şimdi nasıl yapsak da continental gt alsak dedi. bende git ilanlara bak biraz dedim. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Eli kaşınan varsa 10 like’a siteye nasıl erişeceğinizi anlatırım. 4 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Doğan Arşiray yazdı: hemen hassahibindenvipilanlar.com açalım. ensonkacaolur.com bunu da düşünebiliriz. 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Şimdi diğer büyük sitelerin tamamında mailler dolaşıyor. "Şu domaine bi bakın arkadaşım" Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak letgo denen aptal platform uygulamanın arayüzünün saçma sapan bozup milleti soğutmasaydı şimdi bu durumun ekmeğini yiyordu. bugün bile ben dahil birçok hesabı sebepsiz yere askıya alıp iyice nefret ettirdi kendinden. fırsat tepmekte üstlerine yok 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ali Gök yazdı: arabam.comun sahibi kim acaba şimdi viskiyi ufak ufak yudumluyordur şömine karşısında Galeriler için değişen bir şey yok. İkinci elde zaten satış durgun Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: ensonkacaolur.com bunu da düşünebiliriz. ölücu1980.com nasıl? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Beğendiğim 690 bin liraya daha 45000 kmde Alfa 159 vardı. Tüh alacaktım ben onu. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ali Darbaz yazdı: Beğendiğim 690 bin liraya daha 45000 kmde Alfa 159 vardı. Tüh alacaktım ben onu. Noter kapanmadı abi. Hala alabilirsin Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Furkan Avcı yazdı: gelmiş, hemen gidip bir iki araba alalım gün içinde alamadım zarara uğradım. Kim karşılayacak zararı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Coşku Mert yazdı: letgo denen aptal platform uygulamanın arayüzünün saçma sapan bozup milleti soğutmasaydı şimdi bu durumun ekmeğini yiyordu. bugün bile ben dahil birçok hesabı sebepsiz yere askıya alıp iyice nefret ettirdi kendinden. fırsat tepmekte üstlerine yok Bir site aynen bu şekilde çöp edilir.. Bizzat kendilerine de söyledim. Düzeltmek için bir şey de yapmıyorlar.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Ocak Paylaş 3 Ocak (düzenlendi) Site açıldı. Ali Darbaz yazdı: Beğendiğim 690 bin liraya daha 45000 kmde Alfa 159 vardı. Tüh alacaktım ben onu. Alfa servislerinin kucağına düştüğün zaman görüşelim. 3 Ocak tarihinde Selim Bilgin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Bir site aynen bu şekilde çöp edilir.. Bizzat kendilerine de söyledim. Düzeltmek için bir şey de yapmıyorlar.. nerdeyse 2 senedir herkes sikayet ediyor ama nasil bi mantiklari varsa duzeltmiyorlar kesinlikle Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Selim Bilgin yazdı: Site açıldı. Alfa servislerinin kucağına düştüğün zaman görüşelim. Yaw hacı üzerinde M32 şanzıman ve A18xer motor var. Bunun parçasıda bol ustasıda. Çıkma motorda var sahibinden üzerinde. Ben bunu kendi Chevrolet ustamada yaptırırm. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-garage-dan-sadece-47.000-km-de-159-1130892559/detay Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Coşku Mert yazdı: letgo denen aptal platform uygulamanın arayüzünün saçma sapan bozup milleti soğutmasaydı şimdi bu durumun ekmeğini yiyordu. bugün bile ben dahil birçok hesabı sebepsiz yere askıya alıp iyice nefret ettirdi kendinden. fırsat tepmekte üstlerine yok Müthiş bir uygulamaydı. Çok ekmeğini de yedim ama uygulama nasıl bu kadar berbat hale geldi anlayamadım. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ali Darbaz yazdı: Beğendiğim 690 bin liraya daha 45000 kmde Alfa 159 vardı. Tüh alacaktım ben onu. Açıldı site, hemen al. Su arıtmayı ne yapacaz? Selim Bilgin yazdı: Alfa servislerinin kucağına düştüğün zaman görüşelim. Tecrübe diyoruz buna Mustafa Tüfekçi yazdı: İlan süresi bir gün uzamış, O konuda sıkıntı olmaz. Ücreti mukabilinde ilan veren çok, hallederler her şekilde. Ali Darbaz yazdı: Yaw hacı üzerinde M32 şanzıman ve A18xer motor var. Bunun parçasıda bol ustasıda. Çıkma motorda var sahibinden üzerinde. Ben bunu kendi Chevrolet ustamada yaptırırm. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-garage-dan-sadece-47.000-km-de-159-1130892559/detay Bırak m32 şanzımanı, şu su arıtma işini sende bir araştırsana. Ben bir noktada tıkandım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Murat Sahın yazdı: Bırak m32 şanzımanı, şu su arıtma işini sende bir araştırsana. Ben bir noktada tıkandım Ben bugün bir su arıtma mağzasına gittim. Kampanyada LG makina var. 5000 tl nakit fiyat verdi. İçindeki filtre sayısıda 3 tane eksik ve tank 8 litreydi. Sen bana Hepsiburada üzerinden 12 litre tanklı 7 - 8 filtreli sistem önerdin. Kafamı iyice karıştırdın açıkcası. bende fiyatlar artmadan 2 telefon tutucu bir kaza kırım kamerası aldım. Bu ayki kotamı doldurdum, gelecek aya salladım. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ali Darbaz yazdı: Yaw hacı üzerinde M32 şanzıman ve A18xer motor var. Bunun parçasıda bol ustasıda. Çıkma motorda var sahibinden üzerinde. Ben bunu kendi Chevrolet ustamada yaptırırm. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-garage-dan-sadece-47.000-km-de-159-1130892559/detay Öyle olmuyor o iş maalesef. Attığın araba da aşırı pahalı modeline göre, ayrıca satıcısı da sabıkası bayağı kötü olan bir Alfa servisi. Cidden 159 alacaksan 1.9 jtdm bakacaksın ama o da para yer. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Selim Bilgin yazdı: Öyle olmuyor o iş maalesef. Attığın araba da aşırı pahalı modeline göre, ayrıca satıcısı da sabıkası bayağı kötü olan bir Alfa servisi. Cidden 159 alacaksan 1.9 jtdm bakacaksın ama o da para yer. Alfa Romeo yu alfa Romeocular bile kaprisle tamir ediyor. Adam diyor ben bunu Chevrolet bakan opelcide tamir ettiririm. 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Selim Bilgin yazdı: Öyle olmuyor o iş maalesef. Attığın araba da aşırı pahalı modeline göre, ayrıca satıcısı da sabıkası bayağı kötü olan bir Alfa servisi. Cidden 159 alacaksan 1.9 jtdm bakacaksın ama o da para yer. Bu tip bilgiler önemli. Ben sadece Cruze ile aynı platformda en yüksek ne alabilirim diye bakındım. Karşıma Opel İnsignia ve Alfa 159 çıktı. Bende zaten para yok. Araba alacak durumda yok. Şirket aracı varkende araba almakta zaten saçma bir hareket olduğunu tecrube ettim. benimkisi şakaydı, ben kim alfa kim. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ocak Paylaş 3 Ocak 159 JTD ye büyük proje yapacaktım, hayallerimi yıktılar, hatta yılmaz dedi sen bunu sat senin isteğini anca tbi karşılar :P dedim bizi ketenpereye getirecek herhalde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts