Coşku Mert 3 Ocak Paylaş 3 Ocak (düzenlendi) hepimizin malumu geceden beri siteye erisilemiyor. netten okudugum bilgilere gore sitenin domain suresi dolar dolmaz usa florida merkezli bir sirket firsattan faydalanarak domini 2025 yilina kadar kiralamis. boyle bir durumdan bahsediliyor. sahibinden.com dan henuz resmi bir aciklama gelmedi ama durum boyle ise buyuk skandal 3 Ocak tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Arkadaşlarla aramızda konuşuyorduk. Yarım akıllının biri domain'i yenilemeyi unuttu diye şu an tüm firma oturuyor. Bakalım kaç milyon dolara domain'i geri alabilecekler... Şunu da ekleyeyim. 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Domain süresi dolduktan sonra bir aylık bir grace period vardır. Bu süre içinde eski sahibi daha yüksek bir ücret (50-100 usd max) ödeyerek devam ettirebilir. Buradaki sorun başka bir şey gibi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Selim Bilgin yazdı: Domain süresi dolduktan sonra bir aylık bir grace period vardır. Bu süre içinde eski sahibi daha yüksek bir ücret (50-100 usd max) ödeyerek devam ettirebilir. Buradaki sorun başka bir şey gibi. Aslında 90 günlük bi periyot var. Muhtemelen tüm uyarıları iplemediler. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İyi olmuş, bizden para alırken hiç sektirmiyolar. 2 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Sani Gerşon yazdı: Aslında 90 günlük bi periyot var. Muhtemelen tüm uyarıları iplemediler. Register tarihine bakarsak o süre dolmamış olması lazım. Bence olay başka. Ya bir şekilde domaini başkası ele geçirdi ya da suspend edildi. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Dostlar whois bilgierinde gozuken network solutions en eski domain registration (alan adı kaydı) ile yetkili bir şirket. Sahibinden zaten kuruldugundan beri muhtemelen ayni firma uzerinden kaydını devam ettiriyor. Iceriden gelen bilgiye gore hukuki bir puruz nedeniyle bu durum olusmus, hallolacaktir. Grace period 30 Aralik 2023'te baslar diye tahmin ediyorum. Kisisel tahminim yenilerken muhtemelen yolladiklari bazi belgeler hukuk departmani tarafindan eksik/uyumsuz vs bulundu ve bu problem yasaniyor. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Sorun Gökhan Bey'in dediği gibiyse birkaç güne düzelir. Ama böyle bir duruma düşülmesi şaşırtıcı. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Ocak Paylaş 3 Ocak .com domain yenilemek için belge vs. gerekmemesi lazım. burada farklı bir durum var. Domain durumu şu an clientHold olarak görünüyor, registrar ile sahibinden'in arasında bir anlaşmazlık var muhtemelen, çok farklı sebepleri olabilir. Ayrıca registrar bu durumda muhtemelen taleplere çok geç dönüyordur, sorunun uzama sebeplerinden birisi de bu olabilir. Komik gelecek ama domain admini olan email'e erişememiş bile olabilirler. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Açıklıyorum alan adını ben aldım. Hepinizden kiskiniyorum pis fakir forum kitlesi 1 9 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Ocak Paylaş 3 Ocak doğan hariç de... nede olsa röpteşambrm var yani. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Şöyle bir haber çıktı: https://www.haberturk.com/sahibinden-de-domain-krizi-siteye-erisim-durdu-arka-planinda-neler-yatiyor-3650622-teknoloji Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Ocak Paylaş 3 Ocak ödemeyi unutmuşlar demeki piyasayı para saymaktan... Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Şuan da parasını ödeyerek satın aldığım bir ilanım var. Erişilemez sürece tekabül eden ilan ücretimi acaba geri alabilecek miyim ? Yada erişim sağlanamayan süre kadar ek süre verecekler mi ? Beraberinde bu siteden ticaretini devam ettiren esnaflarda var. Aslında şuan büyük çoğunluğu sekteye uğradı. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Ocak Paylaş 3 Ocak kendi domainini ödemeyi unutan zararı karşılarmı? bence karşılamaz. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mağduriyet giderilme yoluna illaki gidilecektir. Ben siteye reklamlar ile aylık 150.000,00 TL üzeri ödeme yapan galeriler biliyorum, yarın gelirim etkilendi, mağduriyetim var davaları gelir ise şaşırmam. Ez cümle, süreç uzadıkça, bu iş çok su kaldırır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak odur budur şudur nedir bilemem de, hastanede oksijen tüpü bitmiş demek ile aynı şey, rezaletnoktakom Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Sani Gerşon yazdı: Arkadaşlarla aramızda konuşuyorduk. Yarım akıllının biri domain'i yenilemeyi unuttu diye şu an tüm firma oturuyor. Bakalım kaç milyon dolara domain'i geri alabilecekler... Şunu da ekleyeyim. şudur budur bu iş halledilse bile, o 739 yazan yer rahatlıkla 439 olur, büyük kayıp kaçınılmaz Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Ocak Paylaş 3 Ocak arabam.comun sahibi kim acaba şimdi viskiyi ufak ufak yudumluyordur şömine karşısında 7 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Doğan Arşiray yazdı: kendi domainini ödemeyi unutan zararı karşılarmı? bence karşılamaz. Seve seve değilse.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts