Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak rengini bilmem de, bence 15mm alçaltılmış suspansiyonlu birşeyler geliyor gibi Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Cem Işık yazdı: Bu bizim bildiğimiz alıştığımız biR hatchback .. Kartal Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Hayrettin Bahadir yazdı: Kartal Kara Kartal hem de. Yaşasın BJK! Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Aklından nE gEçiyor acaba Ersen abi mi yoksa ? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ben de fotoları var koyuveririm buraya kızdırmayın beni 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak YSB diycem jant satıp R alan deyince o tutmadı. Bence Cem abi aldı janta araba alınır demiştim ben 😁 YSB nin konuda yeni arabanın konusunu açayım geçti. Birileri ya gözlerimizle ya da aklımızla dalga geçiyor 😬 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Metin Akbal yazdı: YSB diycem jant satıp R alan deyince o tutmadı. Bence Cem abi aldı janta araba alınır demiştim ben 😁 YSB nin konuda yeni arabanın konusunu açayım geçti. Birileri ya gözlerimizle ya da aklımızla dalga geçiyor 😬 Banada biri whatapp tan bu fotoyu attı 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Emin Önal yazdı: Banada biri whatapp tan bu fotoyu attı Ben şu cevaplara binaen öyle dedim vallaha 😅 Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun jant satıp R alan gardaşım Cem Işık yazdı: Atmosferikten turboya evrilmiş bu da son ipucum.. Bu da gol değil 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Emin Önal yazdı: Banada biri whatapp tan bu fotoyu attı Bu ne böyle Eminönü işi gibi. 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ersen Tapan yazdı: Bu ne böyle Eminönü işi gibi. Eee artık konusunu açmak farz oldu tamam Aslında konusunu aracı biraz daha deneyimleyip, inceleyip, alışıp öyle açacaktım ama @Cem Işık sağolsun 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Selim Bilgin yazdı: VW bayilerinde iskonto durumları nasıl şimdi? eskisi gibi , kurban pazarında veiryon elini başlıon sallamaya aynısı 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Selim Bilgin yazdı: VW bayilerinde iskonto durumları nasıl şimdi? Ben bu araç alım arifesinde Peugeot-Toyota-Nissan-Opel ve VW bayilerini gezdim. Yine içlerinde en tok satıcı görünümü VW idi. Kasım sonu veya Aralık başı idi. Sonradan durumlar ne oldu bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Murat Sahın yazdı: @Mehmet Göktürk hocayı ne aldığını açıklamaya davet edelim, hoca denmiş, bildirim geldi Yok ya epey bi süre araba alamam. Almam. İlkay Başaran yazdı: Hoca passat tavan barlarını sattığı zaman hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Son kehanet bu. herkes kamp meraklısı araç üstü çadır dedi durdular passat meraklısı bunlara uzak. Bir de pek passat sahibi yok forumda. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Araç alacak olsam radarımdakiler: 1- Jeep Avenger elektrikli 2- TOGG 3- Silence04 4- Transporter camlıvan 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Mert Yeldan yazdı: Ne bu tantana kardeşim 😂 Yok birşey kapa ört Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Mert Yeldan yazdı: Ne bu tantana kardeşim 😂 Aksiyonu kaçırdın yahu, az kaldı ihale sana kalıyordu:) 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Cem Işık yazdı: Aksiyonu kaçırdın yahu, az kaldı ihale sana kalıyordu:) Keşke kalsa dediğini duyar gibiyim 😁 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Cem Işık yazdı: Aksiyonu kaçırdın yahu, az kaldı ihale sana kalıyordu:) Tiguan, Kodiaq, superb filan olursa kalabilir ihale. Emin Önal yazdı: Yok birşey kapa ört Hayırlı olsun, 1.0 tsi ile mutluluklar dilerim. Gitmiyor beee Metin Akbal yazdı: Keşke kalsa dediğini duyar gibiyim 😁 Golf küçük kaçıyor artık bana, daha büyük olsa kalabilir 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Mert Yeldan yazdı: Golf küçük kaçıyor artık bana, daha büyük olsa kalabilir Haftasonu aracı olarak düşünürdüm mesela 😊 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Metin Akbal yazdı: Haftasonu aracı olarak düşünürdüm mesela 😊 Yok be nerde o para Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Mert Yeldan yazdı: Hayırlı olsun, 1.0 tsi ile mutluluklar dilerim. Gitmiyor beee eTSI lütfen Gittiği kadar, bana yeter. Performans aramıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Emin Önal yazdı: eTSI lütfen Gittiği kadar, bana yeter. Performans aramıyorum. Güle güle kullan konusu olacak mı? 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Mert Yeldan yazdı: Güle güle kullan konusu olacak mı? Takipsizsin 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts