Oğuzkan Erışık 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Metin Akbal yazdı: İki tahminimden biri Emin Önal idi diğeri Mert Yeldan. İkisi de şimdiye kadar cevap yazmadı Yaşlandın iyice. Emin abi yazmış ya Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Yaşlandın iyice. Emin abi yazmış ya Senden önce düzeltmişim yahu Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Cem Işık yazdı: Malesef araba tahmini de , sahibi de hatalı Konuda hoca denmiş. Mehmet hoca mı aldı acaba Golf 1.0 e-tsi rline muhtemel Ama a3 de olabilir. Emmi audi mesajı beğenmiş bir tane Metin Akbal yazdı: Senden önce düzeltmişim yahu Kaçmaaazz 1 Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Kimin aldığını bilmiyorum; ama alınan aracın TİGUAN olabileceği düşüncesindeyim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Selim Bilgin yazdı: Ocakbaşı borcu olan artıyor, bakacaaaz. Hayırlı olsun jant satıp R alan gardaşım 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: hacimliden hacimsize mi evrilmiş Atmosferikten turboya evrilmiş bu da son ipucum.. Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun jant satıp R alan gardaşım Bu da gol değil 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Konuyu görüntüleyenlerden 3 kişi eksilmiyor. Biri ben biri Cem abi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ersen Tapan yazdı: Aklımdan birşeyleR geçiyoR ama duR bakalım. Aklından nE gEçiyor acaba 2 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Aklından nE gEçiyor acaba Emin olmaya çalışıyorum . 1 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Biri diğerine jant satmak isterken diğeri berikine kodyak mı sattı yoksa Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Ocak Paylaş 3 Ocak R line ama alman mı bilemem, yandaki yazılara bakılırsa Alman değil... 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Kimse benim tahminime cevap yazmadı demekki doğru tahmin 😬 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hacimliden hacimsize mi evrilmiş Vergiden yırtar işte. Sahi senin 6 aylık MTV ne kadar oldu 😊 Benim 2.6 nın toplamından fazla mı? 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Metin Akbal yazdı: Kimse benim tahminime cevap yazmadı demekki doğru tahmin 😬 Terditli tahminleri dikkate almıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Ocak Paylaş 3 Ocak @Mehmet Göktürk hocayı ne aldığını açıklamaya davet edelim, hoca denmiş, bildirim geldi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Neden bilmiyorum bana da @Tansu Kalafatoğlu gibi geldi. Mtv falan da dönünce gündemde 😂 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Metin Akbal yazdı: senin 6 aylık yatırımları daha uzun vadeli yapıyorum cnm Hayırlı olsun @Emin Önal alman denmiş görmedin galiba @Ü.Emre Kartal 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: yatırımları daha uzun vadeli yapıyorum cnm Hayırlı olsun @Emin Önal alman denmiş görmedin galiba @Ü.Emre Kartal Bazen değişiklik iyidir 🙂 Oyuncağı da bol bir model olursa hele 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ü.Emre Kartal yazdı: Bazen değişiklik iyidir 🙂 Oyuncağı da bol bir model olursa hele Buradan 4 çekere zıplayacağız inşallah kısmet 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 Ocak Paylaş 3 Ocak R-Line olduğunu bildim, ipuçlarından anlıyorum. Golf dedim tutmamış galibba. Kişi de olmamış. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: R-Line olduğunu bildim, ipuçlarından anlıyorum. Golf dedim tutmamış galibba. Kişi de olmamış. Kişi olmadı hocam, gerisi cuk oturdu yerli yerine 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Murat Sahın yazdı: @Mehmet Göktürk hocayı ne aldığını açıklamaya davet edelim, hoca denmiş, bildirim geldi Hoca passat tavan barlarını sattığı zaman hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Son kehanet bu. 2 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Cem Işık yazdı: Kişi olmadı hocam, gerisi cuk oturdu yerli yerine İp uçlarını toplayınca soyadına kadar çıkıyor diyorlar Şimdi herkes soyadı çıkarmaya çalışacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts