Cem Işık 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Bu nasıl konu demeyin, ooo biR. Forumdan İstanbul ekibinden biri yeni bir otomobil aldı. Konusunu açmamakta direnince hoca durur mu? yapıştırmış cevabı. Konusunu ben açayım.. Acaba kim aldı, ne aldı?? İpucu veriyorum, Alman otomobili, hatchback kasa ve benzinli olmasına rağmen az yakıyor 2 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Fatih Keskin yazdı: Geliyorum önünde foto çekeriz İşte feraset.. Bir başkan kolay olunmuyor..Saygıyla hörmetle eğiliyorum başkanım karşında. Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Çağlar abi 2 gündür subliminal ve araya serpiştirilmiş ürün yerleştirme ile sedici satılık diyor. O vag grubu bir araç almış olabilir şüpheleniyorum 🧐 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Serdar Göktaş yazdı: O bir Audi o zaman.. Aynı aileden geliyor diyeyim ama marka tutmadı Emin Önal yazdı: Çağlar abi 2 gündür subliminal ve araya serpiştirilmiş ürün yerleştirme ile sedici satılık diyor. O vag grubu bir araç almış olabilir şüpheleniyorum 🧐 Çabi yüksek hacim ve eksik kapı sever. Vag kısmı tuttu ama.. Bu aRaba Çabi'nin bu kRiteRleri karşılamıyoR.. Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Ali Gök yazdı: R line bir arabamı alındı hep R ler vurgulu Adam istatiklerden sonuca ulaştı yahu 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Possat gitti ama ne geldi acaba Henüz giden yok, yenisi geldi diyelim.. Gidecek olan da possat değil Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Cem Işık yazdı: Henüz giden yok, yenisi geldi diyelim.. Gidecek olan da possat değil CupRa mı gidecek olan Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Selçuk Bakış yazdı: CupRa mı gidecek olan Bir Alman gider,bir alman gelir demiş hintli.. (Telif yemesek bari Çabi'den) Ama cupra nufusa geçti, hiç bi yere kıpırdamaz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Vaay çok güzel yakalayanlar olmuş.. Helal olsun.. Araba kısmen bilinmiş. Ama kim olduğu bilinememiş.. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Emin Önal yazdı: Çağlar abi 2 gündür subliminal ve araya serpiştirilmiş ürün yerleştirme ile sedici satılık diyor. O vag grubu bir araç almış olabilir şüpheleniyorum 🧐 Hedef saptırma çalışmaları bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Emin abi zannettim ama değilmiş. Cupra formentor almış bence Çağlar abi. Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak İsa Acar yazdı: Taigo Tatlı su suvcukları başka konuda Bu bizim bildiğimiz alıştığımız biR hatchback .. Oğuzkan Erışık yazdı: Emin abi zannettim ama değilmiş. Cupra formentor almış bence Çağlar abi. Malesef araba tahmini de , sahibi de hatalı 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak İki tahminimden biri Emin Önal idi diğeri Mert Yeldan. Mert Yeldan şimdiye kadar cevap yazmadı 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts