Tamer Topaç 25 Ekim Paylaş 25 Ekim İlkay Başaran yazdı: Bagaları değiştir 0-100 artar costa mıydı neydi 0-100' ü 6 metrede yapar mı? Yoksa boşa sanayi de uğraşmayayım şimdi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Cvt 10 numara şanzımanmış ya. yemişim tork konvertörünü, yemişim dsg'sini. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ekim Paylaş 25 Ekim (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Cvt 10 numara şanzımanmış ya Bunlar hep ihtiyarlıktan oluyor. 25 Ekim tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Cvt 10 numara şanzımanmış ya. yemişim tork konvertörünü, yemişim dsg'sini. ne varsa koyalım şanzımanı. Ortaya karışık. Tork konvertörlü, Hem cvt hem geleneksel otomatik gibi planet sistemli. O yüzden kullanması zevkli. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tork konvertörlü, Hem cvt hem geleneksel otomatik gibi planet sistemli. O yüzden kullanması zevkli. Tam senlik aslında 90 a kadar 1400 devirle yürüyor.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Selim Bilgin yazdı: Motor turbo olmasa görürdüm o CVT'yi. 2018 ilkbaharı, 2003 hrv almışım 1.6 cvt, forum buluşmasındayız gebze ocakbaşında, ismi lazım değil bir abimiz (evet o) bi bakayım şuna nasılmış dedi anahtarı aldı gitti geldi. Eve dönüyorum arabada bi atiklik var ama çözemedim, sonra farkettim ki lpgden benzine almış 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Tam senlik aslında 90 a kadar 1400 devirle yürüyor.. Cık. Sevmiyorum çok karışık mekanizmaları. Basit olacak. Kavrama olmayacak. Hatta hiç olmazsa daha iyi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Cık. Sevmiyorum çok karışık mekanizmaları. Basit olacak. Kavrama olmayacak. Hatta hiç olmazsa daha iyi Olmayınca da hız yapmıyor işte.. 165 de bitiyor 17 bin deviriniz. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Cık. Sevmiyorum çok karışık mekanizmaları. Basit olacak. Kavrama olmayacak. Hatta hiç olmazsa daha iyi 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Cvt 10 numara şanzımanmış ya. Abi, ben de onu diyorum işte. Trenden, scooter' dan tut da, tipexe kadar bir çok sektör ve sistemde kullanılabiliyor . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Cvt 10 numara şanzımanmış ya. yemişim tork konvertörünü, yemişim dsg'sini. Abi cvt de tork konverterli ama. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Cvt 10 numara şanzımanmış ya. yemişim tork konvertörünü, yemişim dsg'sini. Bunu albea için söylediğimde herkes gülüyordu. 120 ile 2000 devirde 1.2 albea gidiyordu sessiz sedasız. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: 165 de bitiyor 17 bin deviriniz. 185 gördüm diyorum, hiç kaale alınmıyor. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Tam senlik aslında 90 a kadar 1400 devirle yürüyor.. motoru çıkarsana elektromekanik dct varken alayını yiyim, benimkide 90 da rolantide yürüyor, ilk zamanlar devir saati bozuldu sandıydım Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Ali Darbaz yazdı: Abi cvt de tork konverterli ama. Hepsinde yok aslında, Audi multitronic şanzımanda yok mesela, gerçi artık multitronic kullanmıyorlar ama güzel şanzımandı. Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Cvtnin kralı 2.0 tdi motordaki multitronictir. Tren gibi gidiyordu araba 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Selim Bilgin yazdı: Hepsinde yok aslında, Audi multitronic şanzımanda yok mesela, gerçi artık multitronic kullanmıyorlar ama güzel şanzımandı. Çok değişik bir şanzuman o yaa, hep bir ivme vardı kesintisiz. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Selim Bilgin yazdı: Motor turbo olmasa görürdüm o CVT'yi. Bende var işte turbosuz modeli ☺️☺️ aramız da gayet iyi kendisi ile. Pedal box denen var benim araba da. O topluyor ama. Yoksa çoğu kişinin dediği gibi eziyet olur. Hanım binince hemen kapatıyor ama. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Ali Darbaz yazdı: Abi cvt de tork konverterli ama. Biliyon len.. Kast ettiğim tam otomatik şanzımanlardı. Sani Gerşon yazdı: 185 gördüm diyorum, hiç kaale alınmıyor. Hatalıdır o.. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Hatalıdır o.. ne kadar tehlikeli bir şey yapmışım aslında Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: ne kadar tehlikeli bir şey yapmışım aslında Gps hızını nerede görüyorduk ? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Gps hızını nerede görüyorduk ? İnsanların hevesini neden kursağında bırakıyorsun abi varsın kadranda 20 km fazla olsun 😬 1 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts