Mehmet Ozyurek 4 Mayıs Yazar Paylaş 4 Mayıs Kemal Korkmaz yazdı: Şehir içi ortalama 6-7 lt lerde o zaman ? Senin güzergahta 7-7,5 yakar Soğuk motor 3+3+3 km sabah trafiği güzergahım 10 litre. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Mayıs Paylaş 4 Mayıs Kemal Korkmaz yazdı: Şehir içi ortalama 6-7 lt lerde o zaman ? istanbul’da şehir içi yakıt = şehir dışı x 2 oluyor abi. En iyi ihtimalle x 1,75 Arabaya göre pek değişmiyor bu durum. Hepsinde aynı. Hibrit olursa düşük hızda motoru kapattığı ve pille gittiği için şehir içi dışı eşitleniyor 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Senin güzergahta 7-7,5 yakar Soğuk motor 3+3+3 km sabah trafiği güzergahım 10 litre. Benim araba şu an 6 lt ye oturdu gibi daha düşeceğini umut ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: 3+3+3 km sabah trafiği güzergahım 10 litre. Nevşehir değil dimi? Emin olmak istiyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mayıs Yazar Paylaş 6 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Nevşehir değil dimi? Emin olmak istiyorum. Değil.. Nevşehir trafiği de kötü artık.. Sabah ve akşam fena oluyor.. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Değil.. Nevşehir trafiği de kötü artık.. Sabah ve akşam fena oluyor.. İzmit' e gel Abi. İstanbul' u aratmıyor. Yağmurdan kaçıp doluya tutulmak gibi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Tamer Topaç yazdı: İzmit' e gel Abi. İstanbul' u aratmıyor. Yağmurdan kaçıp doluya tutulmak gibi. Mesaj attı buraya yorum yap diye. Yaptım. Sonra tıkladım sokağa bakayım dedim. Lale sokak. Şu tarikata artık beni de alın artık 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: beni de alın artık şanzımansızları almıo 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: şanzımansızları almıo napıyosunuz orada, iş üstünde vites değiştirilmez 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: napıyosunuz orada, iş üstünde vites değiştirilmez anlatılmaz yaşanır, hiç usb girişli aiwa anfiden müzeyyen dinledin mi 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mesaj attı buraya yorum yap diye. Yaptım. Sonra tıkladım sokağa bakayım dedim. Lale sokak. Şu tarikata artık beni de alın artık İşimizi TUTKU ile yapıyoruz 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Tamer Topaç yazdı: İşimizi TUTKU ile yapıyoruz Sarı ? 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: şanzımansızları almıo Şanzımansız olur mu, fizik denilen bir şey var. Şaft şanzıman gerekeli bunlar... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Şanzımansız olur mu, fizik denilen bir şey var. Şaft şanzıman gerekeli bunlar... belli bir noktadan sonra takviye lazım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: takviye lazım Bildirim geldi . 1 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: belli bir noktadan sonra takviye lazım Bir video vardı. Bulsam yükleyeceğim. Şaft farklı yönlere hareket ediyordu. Sahi bir de şaftını kıran vardı dimi . Aklıma geldi . Şaftını kırmış. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Ersen Tapan yazdı: Bildirim geldi . Bir de şu varmış. Çift etkili ve daha uzun süreliymiş. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Bir de şu varmış. Çift etkili ve daha uzun süreliymiş. Bunlar baş ağrısı için mi 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Bir de şu varmış. Çift etkili ve daha uzun süreliymiş. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Tamer Topaç yazdı: Kimin arabası CVT Bagaları değiştir 0-100 artar costa mıydı neydi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts