Ebrar Tüfek 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 (düzenlendi) @Emrah Altun ve @Hasan Sancak abilerimle 2016 yılından bu yana her yıl yaptığımız cila buluşmamız var, sadece geçen sene ben askerdeyken yapamadık, onun haricinde her yıl düzenli olarak kış öncesi detaylı temizlik işlemimizi yaparız. ilk buluştuğumuz yıl ehliyetim yoktu, çantalara bezleri şampuanları koyup yürüyerek benzinliğe geldiğim dün gibi aklımda Corsanın kırmızı rengi bakımsızlıktan pembeye dönmüş, jant kapakları kırık, plastik trimleri bembeyaz olmuş içi dışı leş gibi bi haldeydi, ilk önce sonax şampuan ile 2 defa yıkandı jantlara ironout peşine pasta cila işlemine geçildi, Menzerna hard cut, 2500 med cut, 3800 finish ile bitirdik, sonra tekrardan yıkama yapıldı, en son plastik kısımlara müdahale ettik, kil ve sealing için vakit vardı ancak bende atacak bel ve bacak kalmadı, ayağım yeni iyileşiyor. Hasan abinin arabayı da yıkama peşine Sonax Hybrid NPT 3 ile cilalayıp parlattık, Emrah abinin Aracı ise sadece yıkandı, detaylı iç temizliği yapıldı, Ben arabayı satacağım diye corsaya biraz fazla muamele yaptık, yoksa her buluşmada bütün arabalara pasta atılıp detaling işlemi yapılıyor. Emrah abi günün semaverden sorumlu bakanı idi, Hasan abi mekan sahibi olarak herzamanki gibi bizi muazzam şekilde ağırladı. Evin içinde koskoca Polisaj makinasını kaybedip matkapla pasta attığımı konuda bahsetmiyoruz, Fotoğraflar gelsin Yılın son günü, sabah 6 da kalktık, gece karanlığında şafak operasyonu modunda yazlığa geçiş yaptık, Corsanın ilk hali; Kaputun yarısına polisaj işlemi Fotoğraflar Foruma yüklendiğinde kalitesi çok düşüyor. Hasan abi ve Emrah abinin araçları ile birlikte fotoğraflarımız. Buda 2016 yılında ilk buluşmamızdaki çektiğimiz fotoğraf, 8 yıl öncesi. Fotoğraflar neden kasap bıçağı ile çekilmiş gibi görünüyor anlamadım, Iphone 14 pro max ile çekildi. 31 Aralık 2023 tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi 14 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 Misafir kabul ediyor musunuz seneye bende katılayım? 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 31 Aralık 2023 Yazar Paylaş 31 Aralık 2023 Murat Sahın yazdı: Misafir kabul ediyor musunuz seneye bende katılayım? Üyelik aidatını peşin alıyoruz, ama seneye zamsız fiyattan yardımcı oluruz abi 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 Valla ikinizin de eline koluna ayağına emeğine sağlık. Gayet güzel keyifli bir etkinlik oldu. Sabah kahvemiz, semaver çayımız sohbet muhabbet derken araba cilası da bahane oldu. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 Yıl biterken güzel bir etkinlik oldu. Hasan'ın ekmek parası için gurbet ellere gitmek zorunda kalması organizasyonu zorlasa da 3 günlük Samsun ziyaretinde bize zaman ayırabildi sağolsun. Vesile ile benim arabanın şöför ve şöför arkasındaki havuz paspası kaldırıp elektrik süpürgesi ile çekerken döşemenin komple ıslak hatta bastırınca göl gibi bulduğumu da buradan yazayım. Halı yıkama makinesi ile suyu çektim 1 litreye yakın su çıktı. Belki fc5 üstatları vardır forumda bir hal yol gösterir de bir çare bulabiliriz. Son anda bana çıkan bu kötü süprizden dolayı bende mod düşüklüğü oldu. Sadece 1 tam köfte ekmek yiyebildim. 2024 yılında geleneksel buluşmada görüşmek üzere. 1 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 31 Aralık 2023 Yazar Paylaş 31 Aralık 2023 Hasan Sancak yazdı: Valla ikinizin de eline koluna ayağına emeğine sağlık. Gayet güzel keyifli bir etkinlik oldu. Sabah kahvemiz, semaver çayımız sohbet muhabbet derken araba cilası da bahane oldu. Seneye polisaj makinamla geliyorum abi Emrah Altun yazdı: Son anda bana çıkan bu kötü süprizden dolayı bende mod düşüklüğü oldu. Sadece 1 tam köfte ekmek yiyebildim. 2024 yılında geleneksel buluşmada görüşmek üzere. Su işi hepimizin canını sıktı, Bi öküzü yeriz diye hesaplamıştık. Adnan Çakır yazdı: Elinize sağlık 👏🧿 Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 Haberim olsaydı ben de katılırdım, elinize sağlık çok güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Ebrar Tüfek yazdı: Fotoğraflar neden kasap bıçağı ile çekilmiş gibi görünüyor anlamadım, Iphone 14 pro max ile çekildi. Çok yer kaplamaması için boyutu biraz küçük tutmak zorundayız. Forum küçültmeyi yaparken enine göre oranlar, bundan dolayı enine çektiğin fotolar daha kaliteli görünür. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Güzel olmuş. Güle güle kullanın. Samsun'a Teknofest'e geldik, ama yoğunluk ve kalabalıktan kimseyle görüşemedik. Bakalım bir daha ne zaman geliriz? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Murat Sahın yazdı: Misafir kabul ediyor musunuz seneye bende katılayım? Katılırsın bekle. Çaya gelmiyon şurdan yarım saat yola. Ellerinize sağlık Ebrar güzel olmuş araçlar Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Katılırsın bekle. Çaya gelmiyon şurdan yarım saat yola. Ellerinize sağlık Ebrar güzel olmuş araçlar Ne zaman çağırdın lem? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Murat Sahın yazdı: Ne zaman çağırdın lem? Gel şimdi Yorum bağlantısı
Emrah Altun 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Samsun'da bu kadar üye var mıydı? Biz 3'ümüz varız sanıyorduk. Gerçi şimdi 2,5 sayılırız Hasan İstanbul'a taşındı. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Gel şimdi Hastalığı satacan demi 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Ocak Paylaş 1 Ocak (düzenlendi) Corsanın parlayinca sol kapı renk tonları çıkmış ortaya 1 Ocak tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrah Altun 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Fikri Keleş yazdı: Corsanın parlayinca sol kapı renk tonları çıkmış ortaya Gözlerin maşallahı var valla 1 Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Fikri Keleş yazdı: Corsanın parlayinca sol kapı renk tonları çıkmış ortaya Bu gitmiş hali. Cila öncesi bu araba tam pembeybi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts