Çağlar Bayur 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Bı benim maaşım önde oluyor bı onların maaşı, aylık mı hesap yıl sonu total mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Çağlar Bayur yazdı: aylık mı hesap yıl sonu total mi? Ortalama aylık Ölüler de sanıyor diriler her gün helva yiyor senin hesap o Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Mustafa Tüfekçi yazdı: Ortalama aylık Ölüler de sanıyor diriler her gün helva yiyor senin hesap o süper hyper emeklilik mi varmış o derece Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Sabah benzin aldım 600 km uzun mesafe yol yaptım hipermilimsi 5.3 ile hedefe vardım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Çağlar Bayur yazdı: süper hyper emeklilik mi varmış o derece Emekli çok almıyor ben az aliyom diyelim Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: 37.5 ne ya.. Memura emeklisine 50, işçi ve bağkur emeklisine 37,5 ne. Bunun mantığını bilen var mı ? İşçi ve bağkur emeklisine neden % 37.5 takdir görüldü. Siz var yaşamak neresi? Türkiye yapmak hep mantık dışı işler. Memuros’a çok para vermek var. Memuros harcayacak ekonomi kıpır kıpır olacak 1 4 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 8 Ocak Paylaş 8 Ocak İlkay Başaran yazdı: Eytden önce iyi miydi maaşları? Değildi. Daha kötü oldu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Nihat Palolu yazdı: Siz var yaşamak neresi? Türkiye yapmak hep mantık dışı işler. Memuros’a çok para vermek var. Memuros harcayacak ekonomi kıpır kıpır olacak Kasko rakamına itiraz ederlerse o zaman hatırlatacağım bu zammı 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Kasko rakamına itiraz ederlerse o zaman hatırlatacağım bu zammı Kaskolar çok pahalı hasarsızlık mühim. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Ocak Paylaş 8 Ocak ihtiyacim olmasa araba sahibi olmazdim o derece sacma hersey 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Ocak Paylaş 9 Ocak (düzenlendi) 39,75 di bugün dizel. 50 olur bu martta. Italyada yılbaşında 1.76 euro idi. 9 Ocak tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Emin Önal yazdı: Kaskolar çok pahalı hasarsızlık mühim. arabasına bağlı, yolda giderken bişey yaptırdım , meğerse kakoymuş ben trafik sandım o derece Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Ocak Paylaş 9 Ocak sorma bende şatoya sigorta yaptırıyorum diye yeni röpteşambr siparişi vermişim aynı para diye. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts