Mustafa Tüfekçi 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Haberden bu yana 3 depo fulledik, çok depo olunca :P 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Aydın Sert yazdı: Sanırım bu gece. sabah oldu bitti , yazısı 6 ay önce yazılmıştı zaten aynısıın tıpkısı 6 ay sonra yine olacak , N'oluyoruz denmesin yılda 2 defa ötv güncellemesi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Çağlar Bayur yazdı: sabah oldu bitti , yazısı 6 ay önce yazılmıştı zaten aynısıın tıpkısı 6 ay sonra yine olacak , N'oluyoruz denmesin yılda 2 defa ötv güncellemesi Beklediğimden az geldi yalnız. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Hasan Karabekiroglu yazdı: Beklediğimden az geldi yalnız. beklentiyi yükseltmesek Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Sabah benzin aldım 37.32 Şükret, mazot alsan 40'tan vereceklerdi. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Sabah benzin aldım 37.32 mazutluya göre %10 az yakıon lem Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Sabah benzin aldım 37.32 avrupanın hakikaten en ucuzu. adamlar 1.5 euro ödüyor benzine. şükret yani duruma. lütfen yani. aaa. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Doğan Arşiray yazdı: avrupanın hakikaten en ucuzu. adamlar 1.5 euro ödüyor benzine. şükret yani duruma. lütfen yani. aaa. İyi de benim emekli maaşı 229 euro. Bana versinler 1200-1500 euro emekli maaşı, benzini de 1,5 eurodan verebilirler. itiraz etmem.. Mehmet Ozyurek yazdı: İyi de benim emekli maaşı 229 euro. Ne kadar azmış ya benim maaş.. Al bununla bir ay geçin diyenler, 7500 euro maaş alıyor.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Doğan Arşiray yazdı: maaş deme maaş başka. Haklısın. Sadaka formunda bişey bu. Doğan Arşiray yazdı: yakıt en ucuz burada. Ayasoysa da açılmıştı değil mi. Tekrar mı kapandı. Öyle bir şey duydum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak Paylaş 4 Ocak 37.5 ne ya.. Memura emeklisine 50, işçi ve bağkur emeklisine 37,5 ne. Bunun mantığını bilen var mı ? İşçi ve bağkur emeklisine neden % 37.5 takdir görüldü. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Hasan Karabekiroglu yazdı: Behzat ç'de amir kremini de veriyordu Harun'a. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: İşçi ve bağkur emeklisine neden % 37.5 takdir görüldü. Çünkü eyt çıkardı emekli sayısı arttı, çalışanlardan toplanan primler toplam emeklilere dağıtıldığında çıkan rakam bu Eskiden 2 çalışan 1 emekliyi besliyordu şimdi 2 çalışan 1.7 emekli besliyor. Havuzdaki para aynı ama havuza girenler yüzünden ortalama düştü Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Kök maaşa 37,5 muş. Hala 7500 ü geçemeyecek emeklilerin sayısı çoğunlukta. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Emekli memur memur farkını da alıyor. Bı nevi diğerleri harranlı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Hasan Karabekiroglu yazdı: Çünkü eyt çıkardı emekli sayısı arttı, çalışanlardan toplanan primler toplam emeklilere dağıtıldığında çıkan rakam bu Eskiden 2 çalışan 1 emekliyi besliyordu şimdi 2 çalışan 1.7 emekli besliyor. Havuzdaki para aynı ama havuza girenler yüzünden ortalama düştü Eytden önce iyi miydi maaşları? Mustafa Tüfekçi yazdı: Emekli memur memur farkını da alıyor. Bı nevi diğerleri harranlı Annem emekli memur. 9500 tl maaşı var. Bakalım ne olacak. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ocak Paylaş 4 Ocak İlkay Başaran yazdı: Eytden önce iyi miydi maaşları? Annem emekli memur. 9500 tl maaşı var. Bakalım ne olacak. Bizim evde iki tane var Allah eksik etmesin. Bı benim maaşım önde oluyor bı onların maaşı, bu sene beni geçemediler, farkı açicam galiba ilk defa 5 senedir . Tek emekli yada tek asgari ücretli olanların Allah yardımcısı olsun ne diim 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts