Ali Darbaz 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 Merhaba çok değerli dostlar, az önce akaryakıta 3 liralık bir ötv güncellemesi yapılacağı haberi yayınlandı. Cumhurbaşkanımız umarım bu zammı kaldıracaktır , kaldırmazsa hayırlı işler olsun dilerim. 1 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 2. MTV için de bekledik ama ben ümitli değilim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 Ali Darbaz yazdı: Merhaba çok değerli dostlar, az önce akaryakıta 3 liralık bir ötv güncellemesi yapılacağı haberi yayınlandı. Cumhurbaşkanımız umarım bu zammı kaldıracaktır , kaldırmazsa hayırlı işler olsun dilerim. 10 gündür dolaşıyor ortalıkta, hepsine 3 TL diye. Hayırlısı diyelim Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 1 Ocak gecesi deniyor. Yani yarın depoları doldurmak lazım. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 Bu gün doldurdum..250 km ye 780 lira aldı..8 litre yakmış..Yarın sanayideyim.. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 Yeni fulledim 1 saat kuyrukta bekleyip. Karma 6.04 yakmış. Yarın yol nereye giderse oradayım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Aralık 2023 Yazar Paylaş 31 Aralık 2023 Üstün Hipermil teknikleri ile bir depoda 1000 kmden fazla yol gidebiliyorum. Ağzına kadar ürün dolu Cruze ile sadece 5,3 litre yakarak İstanbula varmışlığım vardır. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 3 lira birşey yapamaz bize, ne 3 liralar gördük biz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Çanakçı 1 Ocak Paylaş 1 Ocak 3 "üç" tl sizi korkutuyor mu? Eyvah, demek ki sona yaklaşılmış. Oynatmaya başlayacağız. Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Ersev Kaya yazdı: 1 Ocak gecesi deniyor. Yani yarın depoları doldurmak lazım. 3 Ocak Çarşamba akşamı imiş? Yüzde 20'lik katma değer vergisi (KDV) de dahil edildiğinde benzinde en az 2,25 TL, motorinde 2,11 TL'lik zam gündeme gelecek. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ocak Paylaş 1 Ocak (düzenlendi) . 1 Ocak tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Motorine indirim duyuruldu. Demek hemen peşinden gelecek zam. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Sani Gerşon yazdı: Motorine indirim duyuruldu. Demek hemen peşinden gelecek zam. Kim duyurdu ? 3 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Sani Gerşon yazdı: Motorine indirim duyuruldu. Demek hemen peşinden gelecek zam. Ne zaman bu indirim? Depo yarıya indi, bugün doldurmayı düşünüyordum. İndirim gelecekse bekleyeyim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Hasan Karabekiroglu yazdı: Kim duyurdu ? Abi petrolcu bi abimiz, adı lazım değil, o içeriden bilgi veriyor Öner Kurukuz yazdı: Ne zaman bu indirim? Depo yarıya indi, bugün doldurmayı düşünüyordum. İndirim gelecekse bekleyeyim. Bekleyin bence. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Ali Darbaz yazdı: Merhaba çok değerli dostlar, az önce akaryakıta 3 liralık bir ötv güncellemesi yapılacağı haberi yayınlandı. Cumhurbaşkanımız umarım bu zammı kaldıracaktır , kaldırmazsa hayırlı işler olsun dilerim. ilginç bir temenni, neyse resmi bir bilgi yazayım: resmi gazete sayı 32250 tarih 15 temmuz 2023, otomatik ötv artışı karar sayısı 7390. kararı kim almış oradan okunabilir. haber bazısı için yeni bazısı için 6 aylık Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Çağlar Bayur yazdı: ilginç bir temenni, neyse resmi bir bilgi yazayım: resmi gazete sayı 32250 tarih 15 temmuz 2023, otomatik ötv artışı karar sayısı 7390. kararı kim almış oradan okunabilir. haber bazısı için yeni bazısı için 6 aylık indirme kaldırma yetkisi koymuşlardır ona. Ne demek otomatik falan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ocak Paylaş 1 Ocak anlamam o işlerden 6 aydır orada yazılı durmakta, ilana çıkmamaış açıklanmamış olanlar şu an henüz bilemeyiz Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Milleti galeyana getirmekten seni tevkif ediyorum Ali Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Biri diyor bu gece biri diyor yarın gece. Az önce fulledim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Ali Gök yazdı: Cahil adamım anlamadım napim Sen değil diğer Ali Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Biri diyor bu gece biri diyor yarın gece. Az önce fulledim Ben de fulledim valla. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts