Çağlar Bayur Pazartesi 05:28 Yazar Paylaş Pazartesi 05:28 Tansu Kalafatoğlu yazdı: başınız sağ olsun. Arazi olsa da alsak. Yokki. Köle olduk şehir sistemine tapu devri sorunsuz yarın noter yer hazır Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 05:49 Paylaş Pazartesi 05:49 Çağlar Bayur yazdı: tapu devri sorunsuz yarın noter yer hazır hisseli mi? Şu temeli atılıp bırakılan yer mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 09:31 Yazar Paylaş Pazartesi 09:31 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hisseli mi? Şu temeli atılıp bırakılan yer mi tek hisse tek sahip çöpsüz üzüm Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 14:07 Paylaş Pazartesi 14:07 Çağlar Bayur yazdı: tek hisse tek sahip çöpsüz üzüm Minik bi sıkıntımız var. Gerçekten minik Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 15:48 Yazar Paylaş Pazartesi 15:48 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Minik bi sıkıntımız var. Gerçekten minik ohoooo yeri bulduk notrdeyiz, alıcı çamura battı pili bitti soğukta kaldı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 16:56 Paylaş Pazartesi 16:56 Çağlar Bayur yazdı: ohoooo yeri bulduk notrdeyiz, alıcı çamura battı pili bitti soğukta kaldı yazın tekrar konuşalım. Şu an üşümekten düşünemiyorum 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin Pazartesi 18:51 Paylaş Pazartesi 18:51 Bizim burada üreticiden 180 ila 250 arası alınıyor şuan... 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Çarşamba 19:26 Paylaş Çarşamba 19:26 İlkay Başaran yazdı: Biz direk dolumdan alıyoruz. konu hakkında bilgi almak için özelden yeşillendirme talep ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 08:56 Yazar Paylaş Perşembe 08:56 O.Yücel Çetin yazdı: Bizim burada üreticiden 180 ila 250 arası alınıyor şuan... geçen sene kaç idi hatırlıyor muyuz? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 12:07 Paylaş Perşembe 12:07 Mehmet Ozyurek yazdı: Zeyin de ucuzmuş bu sene Zeyil olmasın? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 12:30 Paylaş Perşembe 12:30 İlkay Başaran yazdı: Zeyil olmasın? Keşke 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 12:59 Paylaş Perşembe 12:59 İlkay Başaran yazdı: Zeyil olmasın? Zeyin mi yazmışım.. zeyil olacaktı.. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin Perşembe 19:43 Paylaş Perşembe 19:43 Çağlar Bayur yazdı: geçen sene kaç idi hatırlıyor muyuz? 300-400 arasında değişti diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts