İlkay Başaran 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Çağlar Bayur yazdı: hammadde girişini görmüon ama? Hammadde diğer eyaletten konuyor tabi makinaya doğru 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım Yazar Paylaş 16 Kasım İlkay Başaran yazdı: Hammadde diğer eyaletten konuyor tabi makinaya doğru viskonsin zeytini meşhurdur 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Zeytinyağı geçen seneyle aynı fiyat. Bakalım ne olacak. 225 tl den aldım litresini. Kendi götürdüğümüz zeytini sıktı. 2 litresini filtresiz aldım boza gibi yüksek asit ve tortulu. Kahvaltı için. Çağlar Bayur yazdı: viskonsin zeytini meşhurdur Viskonsin robin var birde 10 hp 4 zamanlı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım Yazar Paylaş 16 Kasım İlkay Başaran yazdı: 225 tl den aldım litresini. Kendi götürdüğümüz zeytini sıktı. sadece sıkma işçiliği mi 225 tl yani? 1 lt için? zeytin ürünü hariç 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Kasım Paylaş 17 Kasım İlkay Başaran yazdı: 225 tl den aldım litresini. E hani bize. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Çanakkale/ Gelibolu alçıtepe köyünden alıyorum sıcak sıkım 300, soğuk sıkım 400 tl yaklaşık 4~5 yıldır alıyorum. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Bizim Mersin'de tanıdıklar var, zeytin ağaçları var. Hem yeşil zeytin hem de zeytin yağı aldık. Yağı kendime almadım ama. Zeytin 90 lira, 5 litre yağ 1600 lira. Geçen sene ile aynı. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Kardeşim Bergama'da yaşıyor, bizim ihtiyacımız kadar tane satın alır, kendi gidip makinede sıktırır. Senelerdir böyle. Ben de yazlık dönüşü yıllık yağımı alır gelirim. Bu sene kontini yağın maliyeti 250 yi geçmedi. Sızma fiyatları daha farklı tabi. Yazlık bahçesindeki ağaçtan çıkanı da sızma yapıyoruz ne çıkarsa. Garantili sağlam yağ istiyorsanız yöntem bu. Kendi tanenizle gidip makinada sıktıracaksınız, yada bunu sizin için yapacak birini bulacaksınız 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Çağlar Bayur yazdı: sadece sıkma işçiliği mi 225 tl yani? 1 lt için? zeytin ürünü hariç Yağın litresi 225 abi. Benim 225 e aldığım yağı biz oradan ayrılırken bursaya 370 e telefonda sattı biri oo çok iyi rakam diye de memnun oldu alan. Bu işler böyle malesef.. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Mahmut Yıldız yazdı: Bizim Mersin'de tanıdıklar var, zeytin ağaçları var. Hem yeşil zeytin hem de zeytin yağı aldık. Yağı kendime almadım ama. Zeytin 90 lira, 5 litre yağ 1600 lira. Geçen sene ile aynı. Mut'ta mı? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazar 16:04 Paylaş Pazar 16:04 Mahmut Yıldız yazdı: Bizim Mersin'de tanıdıklar var, zeytin ağaçları var. Hem yeşil zeytin hem de zeytin yağı aldık. Yağı kendime almadım ama. Zeytin 90 lira, 5 litre yağ 1600 lira. Geçen sene ile aynı. guneyin yagi guzel oluyor bence. İlkay Başaran yazdı: Yağın litresi 225 abi. Benim 225 e aldığım yağı biz oradan ayrılırken bursaya 370 e telefonda sattı biri oo çok iyi rakam diye de memnun oldu alan. Bu işler böyle malesef.. gecen seneki toptan fiyat. gayet iyi bence. yoksa herkes toptan alamaz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 17:11 Yazar Paylaş Pazar 17:11 Mehmet Ozyurek yazdı: E hani bize. ya bunlar hep yok oltası yok iğnesi, gübü şu vakti falan anlatıyor balık tutmayı, al sana balık diyen yok kuzum 1 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 17:13 Paylaş Pazar 17:13 Çağlar Bayur yazdı: ya bunlar hep yok oltası yok iğnesi, gübü şu vakti falan anlatıyor balık tutmayı, al sana balık diyen yok kuzum Abi kargolar almıyor. Bundan 3 4 yıl önce hiç sorun etmiyorlardı. Şimdi o kadar yoğunlar ve bireysel müşteriye (online hariç) ihtiyaçları yokki kıl aldırmıyorlar. Alsalar bile 20 kg yollasak emin ol bir o kadar da nakliye mastafı olur. Balıkesirden ayvalığa bir evrak 300 tl ye geliyor inanılır gibi değil.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 17:18 Paylaş Pazar 17:18 İlkay Başaran yazdı: Abi kargolar almıyor. Bundan 3 4 yıl önce hiç sorun etmiyorlardı. Şimdi o kadar yoğunlar ve bireysel müşteriye (online hariç) ihtiyaçları yokki kıl aldırmıyorlar. Alsalar bile 20 kg yollasak emin ol bir o kadar da nakliye mastafı olur. Balıkesirden ayvalığa bir evrak 300 tl ye geliyor inanılır gibi değil.. Sen hazırla biz gelir alırız.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 17:20 Yazar Paylaş Pazar 17:20 Mehmet Ozyurek yazdı: Sen hazırla biz gelir alırız.. onu yazacaktım emmi bak davet var, yani çok açık bariz alenen 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 17:21 Paylaş Pazar 17:21 Önümüzdeki hafta taş yağışlıymış şimdi mesaj geldi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 17:35 Yazar Paylaş Pazar 17:35 bak sonraki hafta gelin hazırlıklar için zaman lazım dioo 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 17:37 Paylaş Pazar 17:37 Çağlar Bayur yazdı: bak sonraki hafta gelin hazırlıklar için zaman lazım dioo Ben de zaten bu hafta gelemeyiz diyecektim 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 17:38 Paylaş Pazar 17:38 Çağlar Bayur yazdı: bak sonraki hafta gelin hazırlıklar için zaman lazım dioo İngilterede haftada 2 kere yağmur yağıyormuş. Birinci 3 gün, ikinci 4 gün sürüyormuş. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 17:39 Yazar Paylaş Pazar 17:39 bak davet en az 4 günlükmüş işte feraset 1 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazar 17:41 Paylaş Pazar 17:41 İlkay Başaran yazdı: İngilterede haftada 2 kere yağmur yağıyormuş. Birinci 3 gün, ikinci 4 gün sürüyormuş. Rize'ye de aynısını derlerdi. 😊 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Pazar 18:09 Paylaş Pazar 18:09 Ali Gök yazdı: Amcam vefat etti,sizin nezdinizde duyuru yapayım. 10 küsür kovan arı,bir sürü arı ürünleri,bal sagma makinesi vs yaklaşık 4 de 1 fiyatına satacaklar.ihtiyac varsa fırsattır. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazar 19:21 Paylaş Pazar 19:21 İlkay Başaran yazdı: Abi kargolar almıyor. Bundan 3 4 yıl önce hiç sorun etmiyorlardı. Şimdi o kadar yoğunlar ve bireysel müşteriye (online hariç) ihtiyaçları yokki kıl aldırmıyorlar. Alsalar bile 20 kg yollasak emin ol bir o kadar da nakliye mastafı olur. Balıkesirden ayvalığa bir evrak 300 tl ye geliyor inanılır gibi değil.. Gelibolu dan Düzceye 15 lt yağ 186 tl ye geldi. Yurtiçi kargo ile. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 19:42 Paylaş Pazar 19:42 Metin Uzunoğlu yazdı: Gelibolu dan Düzceye 15 lt yağ 186 tl ye geldi. Yurtiçi kargo Bedava. Ben balıkesirden ayvalığa 9.8 kg kargoya 340 tl verdim 2 ay oluyordur. Hemde ptt. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 20:30 Paylaş Pazar 20:30 Fikri Keleş yazdı: Amcam vefat etti,sizin nezdinizde duyuru yapayım. 10 küsür kovan arı,bir sürü arı ürünleri,bal sagma makinesi vs yaklaşık 4 de 1 fiyatına satacaklar.ihtiyac varsa fırsattır. başınız sağ olsun. Arazi olsa da alsak. Yokki. Köle olduk şehir sistemine 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts