Ü.Emre Kartal 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Herkes tutturabildiğine deniyor şansını ne yazıkki. Bir denetim mekanizması olmayınca, aynı ürün bambaşka fiyatlarla karşımıza çıkıyor. Son 1 hafta içerisinde yaşadığım bir olayı örnek vereyim. Su arıtma cihazı almak gibi bir düşünce oluştu, internetten ve bulunduğum yerde olan esnaflardan fiyat aldım. İnternette birebir aynı ürünü 2 ay ertelemeli ve 3-6 ay taksit seçeneği ile 3-4000 liraya alabiliyorum. Fiyat ürün özelliğine göre değişiyor. Yine o ürünü esnafa sorunca 6000 den 10000 e kadar fiyat alıyorum. Bu fiyatlara montaj bedeli dahil bu arada. internetten satan firma ürünü kargoluyor, 2 ay erteleme yapıyor taksit yapıyor. Üstelik bir firmadan montaj yaptırıyor. Fiyat yarı yarıya... BUna ek olarak nakit olacak, taksit olursa öyle olur böyle olur modu da caba. maliyetler arttı evet, ama fırsatçılık 10 kat arttı. Hiçbir sarf malzeme olmaksızın çok basit işlere istenen işçilikleri duyunca dayanmak iş değil 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Doğan Arşiray yazdı: bursa ve eskisehirde yemek fiyatlari, ayni tip yerlerde ankaradan daha ucuz... sehirden sehire degisiyor. Bursada kıyma 345 tl, Kartalda 430 tl. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Tuzladaki berberime her gittiğimde bu seferlik senden şu kadarlık alayım diyor. Ve bir öncekine göre fiyat artıyor. Pendikte bir berber buldum 60 lira. Oğlum ve hemen tıraş olduk. Tıraş 5 dakikada bitti ama olduk işte. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat Yazar Paylaş 1 Şubat Ü.Emre Kartal yazdı: fırsatçılık 10 kat arttı. greedflasyon, lakin stagı bile yaşadık anlamadık, vuz gelir bize, simitçiler de iyi zılgıt yemiş ne demek kar edip bir ürünü satmak yani Haşmet Güngör yazdı: ekstra yok sadece kesim) 200 hemen gleyim nerede o ? bizde 450 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Şubat Paylaş 1 Şubat (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bizde 450 Abi senin İstanbul bizimkinden beter, 2023 sonu 150 tl idi, fiyat listesi 220 tl oldu . 1 Şubat tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Köksal Yılmaz yazdı: Abi senin İstanbul bizimkinden beter, 2023 sonu 150 tl idi, fiyat listesi 220 tl oldu . Onun istanbul çok fena ya.. Ne mopaşı var, ne peynircibabası var. Ne hakmarı var. Ne anpagrosu var.. Ya migrosa gidecek ya carfura 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Anpagrosta 1 kiloluk pakette çiğ köfte satıyorlar. Çok beğendim tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 9 Şubat Paylaş 9 Şubat zeytinyağı fabrikası olan bir arkadaşım var.. sordum 0,7-0,8 dizem yağ ne kadar diye 300 lira dedi. grupta toplu sipariş verirsek daha uygun bir fiyat alabilirim... 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Ahmet Çankaya yazdı: zeytinyağı fabrikası olan bir arkadaşım var.. sordum 0,7-0,8 dizem yağ ne kadar diye 300 lira dedi. grupta toplu sipariş verirsek daha uygun bir fiyat alabilirim... gercekten harika bir fiyat. tabi mutlaka denemek lazim toptan almadan once. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Küçük esnaf artık iyice saçmaladı.. Musluk contası değişmek için 1000 lira.. Suzuki gibi basit bir arabanın aks körüğünü değişmek için 5000 lira.. Saat pili değişmek 200 lira. 15 dakikalık saç traşı 200 lira. Her traşa gidişimde 50 şer lira artmaya başladı. Bu kadar enflasyon yok bu ülkede. Ödediğimiz tutarlar bugüne göre pahalı görünse de yarına göre ucuzdur. Enflasyonist ortamda esnaflar sağolsun ileri görüşlü davranıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Şubat Paylaş 10 Şubat (düzenlendi) Şimdi arıcılar düşünsün 7 kovanım var seneye kadar 100 olur Tüm arı ve bal sektörü 1 sene içinde iflas etmesini öngörüyorum😎 10 Şubat tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 4 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Ali Gök yazdı: Şimdi arıcılar düşünsün 7 kovanım var seneye kadar 100 olur Tüm arı ve bal sektörü 1 sene içinde iflas etmesini öngörüyorum😎 beni yaz ilk siraya musteri olarak! Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Doğan Arşiray yazdı: beni yaz ilk siraya musteri olarak! Yazdım ✋ Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Kasım Paylaş 16 Kasım köylüler beğenmedi. diğer haber de hasat çok fazla şeklinde. hangisi doğru Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Bergama Ayvalık bölgesinde hasat fazlaydı. Fiyatlar eylül ayına göre bir tık düştü. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Liste güncellenmiş. https://guvenilirgida.tarimorman.gov.tr/GuvenilirGida/gkd/TaklitVeyaTagsis?siteYayinDurumu=True yağda çok dalavere oluyor. Markalara dikkat edin. Tanıdık yağcı bile riskli. Yağı sıkılırken başında bulunmayan arkadaş bile risklidir aldatılmış olabilir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Emre Şimşek yazdı: Liste güncellenmiş. https://guvenilirgida.tarimorman.gov.tr/GuvenilirGida/gkd/TaklitVeyaTagsis?siteYayinDurumu=True yağda çok dalavere oluyor. Markalara dikkat edin. Tanıdık yağcı bile riskli. Yağı sıkılırken başında bulunmayan arkadaş bile risklidir aldatılmış olabilir. ağacım yok. O yüzden komili sızma alıyorum. Sahte midir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım Yazar Paylaş 16 Kasım İlkay Başaran yazdı: Biz direk dolumdan alıyoruz. hammadde girişini görmüon ama? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Zeytinyağı geçen seneyle aynı fiyat. Bakalım ne olacak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Kasım Yazar Paylaş 16 Kasım İspanya bu sene sakin, stoklar iyi , alım gücü linki ayrı konu tabii Yorum bağlantısı
Recommended Posts