Çağlar Bayur 30 Aralık 2023 Yazar Paylaş 30 Aralık 2023 Hamit inan yazdı: Makarna aldım ben çokca bayağı çokça. Ekmek niyetine dursun kenarda. Bimin kasiyer satacakmisin dedi bizim hanım yiyiciyiz deyince kafası karıştı piyalenin buğday mıdır üretim midir bir garip, beklerken çatlıyor ütünler ambalaj içinde, ankara dayanıklı mesela 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Aralık 2023 Paylaş 30 Aralık 2023 Nihat Palolu yazdı: Bizim 2 tane zeytin ağacından 3 tane 5 litrelik su şişesi ile zeytin. 7,2 litre de yağ aldık. Git gel 100 km mazot yakmaya değmez demiştim hasılatı görünce sevindim 😂 İki ağaç, bir yıllık zeytin ve yağ giderini karşılamış ne güzel.. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 30 Aralık 2023 Paylaş 30 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: ankara dayanıklı Ciddi miktarda aldım köyde boş duran dolaba bakliyat ile doldurdum. Kesinlikle aileye 1 sene yetecek kuru gıda depolayin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2023 Yazar Paylaş 30 Aralık 2023 Hamit inan yazdı: kuru gıda ve pişirmek için lpg, buralar hep doğalgaz oldu mutfaklar 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Aralık 2023 Paylaş 30 Aralık 2023 Hamit inan yazdı: Ciddi miktarda aldım köyde boş duran dolaba bakliyat ile doldurdum. Kesinlikle aileye 1 sene yetecek kuru gıda depolayin Özel bi durum mu var? Yorum bağlantısı
Hamit inan 30 Aralık 2023 Paylaş 30 Aralık 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Özel bi durum mu var? Muhtemelen. En azından olasılık. Çağlar Bayur yazdı: pişirmek için lpg, 12 dönüm 35 senelik söğütlük var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2023 Yazar Paylaş 30 Aralık 2023 Hamit inan yazdı: 12 dönüm bura 120 dönüm asfalt 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 Hamit inan yazdı: Ciddi miktarda aldım köyde boş duran dolaba bakliyat ile doldurdum. Kesinlikle aileye 1 sene yetecek kuru gıda depolayin Fiyatları yukarı taşır depolama dürtüleri.. 1 senelik gıdayı 1 haftada almaya kalkarsan fiyatlar ne olur??? Sonra da iyi ki depolamışım arttı dersin.. 2 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2023 Yazar Paylaş 31 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Fiyatları yukarı taşır depolama dürtüleri.. 1 senelik gıdayı 1 haftada almaya kalkarsan fiyatlar ne olur??? Sonra da iyi ki depolamışım arttı dersin.. akabinde toptancılar kepenk indirir, 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 31 Aralık 2023 Paylaş 31 Aralık 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Fiyatları yukarı taşır depolama dürtüleri.. 1 senelik gıdayı 1 haftada almaya kalkarsan fiyatlar ne olur??? Sonra da iyi ki depolamışım arttı dersin.. Temelin teori ile pratik aradindaki fark fıkrasını biliyor musun hocam? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Ocak Paylaş 8 Ocak hala isteyen varsa 12 litre kaldı. dün markete gittim tariş riviera zeytin yağı 289 tl olmuş... riviera dediği aslında zeytin yağı bile değil. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Hamit inan yazdı: Temelin teori ile pratik aradindaki fark fıkrasını biliyor musun hocam? Temeller yüzünden bu haldeyiz. Hasan isterik. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Ocak Paylaş 15 Ocak bu seriden 6 litre kaldı arkadaşlar. varsa ihtiyacı olan fiyat marketten bile ucuz şu anda. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak 2023 zeytinyağı ihracatımız rekor kırmış, üstüne de stoğumuz varmış , yok yılını verimli olarak geçirmişiz, tüik 22 yıl sonra yeniden tarım ürünleri sayımına başlamış bu arada 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Ocak Paylaş 15 Ocak o kadar ihraç etmişiz ki bize kalmadığı için bu kadar arttı toptan fiyatı demekki. bence makul açıklama aklıma yattı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Ocak Paylaş 15 Ocak 24 ağaç zeytinim oldu zeytin keyifli lakin şimdi para etti ya dağa taşa heryere limitsizce zeytin ekerler sonrada para etmez işçiliği kurtarmaz hale gelir. tarımda hiçbir ürüne heves etmeyin he yiyceğinizi yetiştirmek çok keyifli ondan geri durmayın Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Ali Gök yazdı: 24 ağaç zeytinim oldu zeytin keyifli lakin şimdi para etti ya dağa taşa heryere limitsizce zeytin ekerler sonrada para etmez işçiliği kurtarmaz hale gelir. tarımda hiçbir ürüne heves etmeyin he yiyceğinizi yetiştirmek çok keyifli ondan geri durmayın hatta şuan limitsizce ekiyorlar da Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Cumartesi Pendik pazarında sordum 350 tl ama gece donmuş getiremedik dedi zeytinci. Ali Gök yazdı: hatta şuan limitsizce ekiyorlar da Seneye 120 tl diyorsun 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Köksal Yılmaz yazdı: Cumartesi Pendik pazarında sordum 350 tl ama gece donmuş getiremedik dedi zeytinci. iban vereyim o halde? Ali Gök yazdı: hatta şuan limitsizce ekiyorlar da zeytin ağacı olsun yeterki. asla talep bitmez. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Doğan Arşiray yazdı: iban vereyim o halde? zeytin ağacı olsun yeterki. asla talep bitmez. Biz çok tüketmiyoruz 1 lt için kargosuna vs değmez yoksa aklımda. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 Ocak Paylaş 15 Ocak o zaman adres macro center ve butik yağ standı. 750 ml lik çok iyi yağlar satıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Doğan Arşiray yazdı: iban vereyim o halde? zeytin ağacı olsun yeterki. asla talep bitmez. zeytin agacı olan çifçi kazanamayabilir tüccarı kazanır o başka bişe bu işçilik maliyetleriyle işçiliği zor olan ürünlerde çark zor döner Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Ali Gök yazdı: zeytin agacı olan çifçi kazanamayabilir tüccarı kazanır o başka bişe bu işçilik maliyetleriyle işçiliği zor olan ürünlerde çark zor döner biber kapya kg 64 tl Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Çağlar Bayur yazdı: biber kapya kg 64 tl tarlada bu sene biraz para kazandırdı o lakin portakalı kaça alıosunuz misal arkadaş 2.25 e verdi kilosunu bugün sevindik bide Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Ali Gök yazdı: bugün sevindik bide 20 ye bulunca seviniyoruz , bu portakalları tek tek mi taşıyıp nakliye maliyetini bindiriyorlar keşke kamyonla gelse, nakliye her kg başına düşerdi Yorum bağlantısı
Recommended Posts