Hüseyin Dülgar 28 Aralık 2023 Paylaş 28 Aralık 2023 Merhaba 1999 model mk2 2.0 zetec mondeom var bugün arabayı park ettikten sonra kapıyı açtım ve kapatamadım kapı kapanmıyor kapıyı her kapatmaya çalıştığımda araba dortluleri yakıyor kumandadan herhangi bir tuşa basınca araba yine dortluleri yakıyor yardımcı olurmusunuz Video ile gosterdim link: https://files.fm/u/rbw3wgvkz8 Yorum bağlantısı
Çözüm Mahmut Yıldız 28 Aralık 2023 Çözüm Paylaş 28 Aralık 2023 Hiç bir şey yapmadan biraz bekleyin. 20 saniyeydi galiba. Araç test moduna girmiş gibi, eğer bekleyince düzelirse test modunda demektir. Normalde test moduna almak için aynı sviçe üst üste 7-8 basmak gerekiyordu galiba. Ama kendi kendine geçtiyse bir kilitte temassızlık var demektir. Bendeki temassızlık kaput sviçiydi. Soketin dişi tarafına u şeklide bakır kablo koyup soketi takmıştım, bir daha olmamıştı. Sizde kapı açık uyarısı falan veriyor muydu, veriyorsa kapı sviçine bakın derim. 4 Yorum bağlantısı
Hüseyin Dülgar 28 Aralık 2023 Yazar Paylaş 28 Aralık 2023 Mahmut Yıldız yazdı: Hiç bir şey yapmadan biraz bekleyin. 20 saniyeydi galiba. Araç test moduna girmiş gibi, eğer bekleyince düzelirse test modunda demektir. Normalde test moduna almak için aynı sviçe üst üste 7-8 basmak gerekiyordu galiba. Ama kendi kendine geçtiyse bir kilitte temassızlık var demektir. Bendeki temassızlık kaput sviçiydi. Soketin dişi tarafına u şeklide bakır kablo koyup soketi takmıştım, bir daha olmamıştı. Sizde kapı açık uyarısı falan veriyor muydu, veriyorsa kapı sviçine bakın derim. dediğiniz gibi sviçe kendim bastım araç test moduna girdi sorun kapıdaymış kilit sisteminde bir sıkıntı yok enteresan bir şekilde kendi kendine düzeldi şuan bir problem yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts