Metin Akbal 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Alpay Sumer yazdı: Surdan iki kısa winstın layt 😂 Dolmuş gibi olmuş🤭 Ama güzel olmuş yakından birkac foto cekip at bakayım 😈 Yoldayım bir 10 gün sonra atarım 😁 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Metin Akbal yazdı: Yoldayım bir 10 gün sonra atarım 😁 Burda şair yolda oldugunu belirtmiş 😂 Kervanla hacca gidiyon sanki ya 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Ali Cihangiroğlu yazdı: hımm, benimkini bal dök yala, üstünde hazuv paspas var tavsiye ederim, al bir takım şaft tünelinide halletmiş ol, benim über fiesta gibi olmuş, aynı malzemeden kesip koyduydum bende... Abi evin ikinci aracı ya ihtiyaç duymadım yenisine havuzlusuna. Halı paspas olsaydı kesin alırdım. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Ağustos Yazar Paylaş 19 Ağustos Dün sabah 4 te Çorum dan çıktım Antalya ya geldim. Yeni açılan Beyşehir Demirkapı tüneli üzerinden geldim. Yolu çok beğendim Akseki yolu gibi değil, yokuş iniş viraj anlamında daha iyi ve 20 km kısa. Klima Beyşehir den sonra açık, seyir hızım 110 km. Rampa aşağı yukarı hiç degismedi keskin virajlar hariç. Beyşehir den sonra tek şerit olan yerlerde 100 civarı idi yabancı olduğum yolda risk almadım. Antalya merkeze gelene kadar ortalama hız 95 idi, Antalya merkez trafiği ile 85 e düştü. 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Metin Akbal yazdı: Dün sabah 4 te Çorum dan çıktım Antalya ya geldim. Yeni açılan Beyşehir Demirkapı tüneli üzerinden geldim. Yolu çok beğendim Akseki yolu gibi değil, yokuş iniş viraj anlamında daha iyi ve 20 km kısa. Klima Beyşehir den sonra açık, seyir hızım 110 km. Rampa aşağı yukarı hiç degismedi keskin virajlar hariç. Beyşehir den sonra tek şerit olan yerlerde 100 civarı idi yabancı olduğum yolda risk almadım. Antalya merkeze gelene kadar ortalama hız 95 idi, Antalya merkez trafiği ile 85 e düştü. oooooo. v8 gibi yakmış 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ağustos Yazar Paylaş 20 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: oooooo. v8 gibi yakmış MTV yi de hesaplarsak gayet iyi bence 😬 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Metin Akbal yazdı: MTV yi de hesaplarsak gayet iyi bence 😬 ohooo mtv atv sgk ötv kdv falan. Bunlar bitmez. Sadede gelelim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ağustos Yazar Paylaş 20 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: ohooo mtv atv sgk ötv kdv falan. Bunlar bitmez. Sadede gelelim Sende şanzımanım yok diyon biz bişe diyoz mu 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Metin Akbal yazdı: Sende şanzımanım yok diyon biz bişe diyoz mu 😂 Mersin toyota boranlar böyle afiş hazırlamış 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Güzel düşünmüşler ama görselde hata var "Balatsı" "balatası" olacak. Yoklar listesi hazırlayacaz diye harfi de yok etmişler 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mersin toyota boranlar böyle afiş hazırlamış Bizim motorlar zincirli mi yoksa eski usül dişli mi? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Alptuğ Özcan yazdı: Güzel düşünmüşler ama görselde hata var "Balatsı" "balatası" olacak. Yoklar listesi hazırlayacaz diye harfi de yok etmişler Şair orada Balat'tan bahsediyor olabilir. Belki Balatsı çağrışımlar yapıyordur araba... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mersin toyota boranlar böyle afiş hazırlamış boranlar a selam söyle balatsı var, baskısı var, içindeiçinde... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: boranlar a selam söyle balatsı var, baskısı var, içindeiçinde... bu adamların servisi yok mu? Şanzımanı görünce baskı sistemi olduğunu görmemişler mi @Sani Gerşon nasıl yani? Hangisi en iyiyse o anlamadım ama soruyu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu adamların servisi yok mu? Şanzımanı görünce baskı sistemi olduğunu görmemişler mi öyle kalifiye bir bayi sahibi veya müdürü ben görmedim., masaya otur sendeki bilginin %10 nu bulamazsın bayide Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: öyle kalifiye bir bayi sahibi veya müdürü ben görmedim., masaya otur sendeki bilginin %10 nu bulamazsın bayide Toyota hibrit corolla’yı 2019’da pazarlamaya başladığında hiç böyle teknik bilgilerle reklam yapmadı. Genel soru cevaplarla sitede bilgilendirme yapıyordu. Mesela soru “ hibrit araba şarj edilir mi?”, toyota cevap: “hayır, hibirit aracınızı şarj etmeye gerek yoktur” soru: “bakımları pahalı mı?” cevap: “bakımları 15 binde, diğer arabalar gibi” şeklindeydi. Birkaç kişi youtube videolarında o yok bu yok söylemeye başlayınca, bayiler hem internette hem satış ofislerinde böyle tanıtımlar yapmaya başladı. Gerçi benden başka söyleyen de yok. artık doğru yanlış, alanlar kaputu açıp baksın içine. Sonra içinden olmaması gereken bir şey çıkar, servise geri gidip, “yaa bunu fazladan koymuşsunuz, geri alın isterseniz” demesinler. YTD 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: hiç böyle teknik bilgilerle reklam yapmadı. yapamaz zaten, reklam pazarlama faaliyetleri eşe dosta taşere edilir. onlarda da teknik bilgi hiç yok , araba kullanmayı bilmeyenin yönettiği insta sayfası görmüştüm. Tansu Kalafatoğlu yazdı: soru: “bakımları pahalı mı?” cevap: “bakımları 15 binde, diğer arabalar gibi” şeklindeydi. hukuki olarak olması gereken ceap mesela bu o da ayrı konu, ssh eğitiminin bir bölmü de hukuki olur, nereden nasıl kaçarasın gibi, müşteri den yani 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: hukuki olur, nereden nasıl kaçarasın gibi, müşteri den yani oo benim işim. Belediyede imarda bunun kitabını yazdım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: oo benim işim. Belediyede imarda bunun kitabını yazdım pek bir farkı yok 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Ya düşünsene arabada şanzıman yok diyeceksin müşteriye. Nasıl satardım düşünemiyorum akülü araba mı bu ya döner iş 😂 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: araba kullanmayı bilmeyenin yönettiği insta sayfası görmüştüm. İyi fikirmiş. Teknik bilgi isteyen, arabalarla içli dışlı olan zaten bir şekilde öğrenip öyle gidiyor servise, satışa ama arabayla hiç alakası olmayan birine araba satmak için damdan düşeni bulmak lazım. Zaten teknik bilgi instada ne arar. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Ağustos Yazar Paylaş 30 Ağustos 5.9 ile tamamladık eve geldik. Dönüş Akseki üzeri. Ara hizlanmalar cok güzel ama devir 4000 i geçince abartma ben 1.0 ım diyor 😬 Oğlumun çekmeye çalıştığı foto yu ekleyeyim. Mola da çekmiş. 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts