Oğuzkan Erışık 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Göze vurmaması için şu da olabilir Direk lambader koysun 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat Redtiger araç kamerasını taktım. Kamerayı beğendim fiyat performans skalasında tercih edilebilir bir ürün. Astra da denediğimde CPL filtre istedi ama Clio da çok yansıma olmadı. 4K kapasitörlü çift kameralı wifili ve 32 GB kart ile park kiti hediyesi ile memnun edici bir kamera. Arka kamera kablo uzun geldiği için bagaj fitilini komple dolandı yinede uzun geldi buradaki kötü goruntuye yapabak birşey bulamadım gizleyecek yer yoktu. 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Oğuzkan Erışık yazdı: Sessiz kalmış buralar Görmemişim bile. @Metin Akbal Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Tamer Topaç yazdı: Görmemişim bile. @Metin Akbal Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Teşekkür ederim 😊 Oğuzkan Erışık yazdı: Sessiz kalmış buralar Ne verelim abimize 😊 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Aracın sürüş modlarına baktım. Sport mode +10 hp veriyor 😁 Direksiyon sertleşiyor araç yuksek devirde hızlanıyor süspansiyon sertleşiyor 😝 1 1 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Metin Akbal yazdı: Aracın sürüş modlarına baktım. Sport mode +10 hp veriyor 😁 Direksiyon sertleşiyor araç yuksek devirde hızlanıyor süspansiyon sertleşiyor 😝 Geçen dizel 5008 kiraladım. Spor moda alınca hoparlörden v10 sesi veriyordu 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Oğuzkan Erışık yazdı: Geçen dizel 5008 kiraladım. Spor moda alınca hoparlörden v10 sesi veriyordu Dur onu da kodlattirayim diyeceğim de homurdanması çok tatlı 😁 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Metin Akbal yazdı: Dur onu da kodlattirayim diyeceğim de homurdanması çok tatlı 😁 Kod mu ? Vag mı aldın sen 😂 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Metin Akbal yazdı: Dur onu da kodlattirayim diyeceğim de homurdanması çok tatlı 😁 Homurdanması ? 1 litrenin mi? O mırıldıyordur olsa olsa 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Alpay Sumer yazdı: Kod mu ? Vag mı aldın sen 😂 Bebişim sen çok geri kalmışsın 😘 Halbuki yazmışım bizim aracın gizli ozellikleri açılmış diye 😎 https://renolock.com.tr/urun/clio-5-touch-paket-gizli-ozellik-aktivasyonu/ 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Oğuzkan Erışık yazdı: Homurdanması ? 1 litrenin mi? O mırıldıyordur olsa olsa Bi 3.2 R32 değil ama hiç olmazsa kandırıkçılık yapmıyor sesi kendisi çıkarıyor 😁 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Tek sayılı motorların sesi çok güzel oluyor. 3 5 Hele asal sayılı olanlar ve aralarında asallar 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Şubat Yazar Paylaş 24 Şubat İlkay Başaran yazdı: Tek sayılı motorların sesi çok güzel oluyor. 3 5 Hele asal sayılı olanlar ve aralarında asallar 1.5 nasıldı oda ondalık ya 😁 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Metin Akbal yazdı: 1.5 nasıldı oda ondalık ya 😁 Sıfırla çarpılmış 9 gibi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Hanımın çalışma arkadaşları dubalar. Park kaldırım dar sokak herşey için gayet kullanışlı. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Mart Paylaş 4 Mart Metin Akbal yazdı: Hanımın çalışma arkadaşları dubalar. Park kaldırım dar sokak herşey için gayet kullanışlı. geyik testi icinde malzeme var vuu 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Alpay Sumer yazdı: geyik testi icinde malzeme var vuu Daha çok slalom için, geyik testi yapacak kadar tecrübe kazanmadı henüz 😬 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 Mart Paylaş 4 Mart İlkay Başaran yazdı: Tek sayılı motorların sesi çok güzel oluyor. 3 5 Hele asal sayılı olanlar ve aralarında asallar Triumph? 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Mart Paylaş 4 Mart Murat Sahın yazdı: Severiz Yine de tercihim Tracer700 olurdu 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Mart Paylaş 4 Mart Metin Akbal yazdı: Daha çok slalom için, geyik testi yapacak kadar tecrübe kazanmadı henüz 😬 Yok yok.. Kandiramazsin bizi 🤣 Yorum bağlantısı
Recommended Posts