Metin Uzunoğlu Cuma 16:06 Paylaş Cuma 16:06 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arabanın kullanıcı kılavuzunda neden bakım ürünlerinin spesifikasyonu yazmıyor? Yağ, soğutma sıvısı, şanzıman vs neden bilgi yok. Nasıl bulabiliriz? Ford da yazıyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 16:59 Paylaş Cuma 16:59 Metin Akbal yazdı: Bugün günlerden muayene. İlk muayenemiz motor bir tespit edilememiş motor mu yokmuş. Siz de işi iyice büyüttünüz 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cuma 18:02 Yazar Paylaş Cuma 18:02 Tansu Kalafatoğlu yazdı: motor mu yokmuş. Siz de işi iyice büyüttünüz Mehmet Yeter yazdı: Fındik kadarda mi yokmuş. Klavye azizliği. Motor no tespit edilememiş. Düzelttim. Hemen bi eksik kusur aramalar falan 😃 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cuma 18:15 Paylaş Cuma 18:15 Metin Akbal yazdı: Klavye azizliği. Motor no tespit edilememiş. Düzelttim. Hemen bi eksik kusur aramalar falan 😃 Kusursuz dışında kabul etmem aga 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 19:04 Paylaş Cuma 19:04 Metin Akbal yazdı: Klavye azizliği. Motor no tespit edilememiş. Düzelttim. Hemen bi eksik kusur aramalar falan 😃 kurtlukda düşeni, kurt kışı, yediği ayazı, herkes motorunu bilsin 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cuma 19:19 Yazar Paylaş Cuma 19:19 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kurtlukda düşeni, kurt kışı, yediği ayazı, herkes motorunu bilsin Üzüm üzüme baka baka üzümlü kekim 😬 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cuma 19:44 Paylaş Cuma 19:44 Metin Akbal yazdı: Üzüm üzüme baka baka üzümlü kekim 😬 vaaay iki dakka gittik üzümlü kekimler havalarda uçuşuyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cuma 19:57 Yazar Paylaş Cuma 19:57 Alpay Sumer yazdı: vaaay iki dakka gittik üzümlü kekimler havalarda uçuşuyor Kıskanma karlı pekmezim 😬 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cumartesi 07:41 Paylaş Cumartesi 07:41 Tercihlerimi gözden geçirmem lazım, nereye düştüm 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cumartesi 08:52 Paylaş Cumartesi 08:52 Metin Akbal yazdı: Klavye azizliği. Motor no tespit edilememiş. Düzelttim. Hemen bi eksik kusur aramalar falan 😃 Motora numarası basılana kadar motor diyebilir miyiz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 09:30 Paylaş Cumartesi 09:30 Selçuk Bakış yazdı: Tercihlerimi gözden geçirmem lazım, nereye düştüm Çok sıkıntılı sen daha diğer konuyu görmedim kafes filan diyorlar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 11:15 Paylaş Cumartesi 11:15 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sıfır derece görmedim valla. Katalizör ısıtıyordur ama süzülme şahane. Fiziken o motorda bir valf kaldırma yok. Gaz kelebeğini açıyordur sadece. Benzin püskürtmeden kompresyon yapmadan gidiyordur. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 07:07 Yazar Paylaş Dün saat 07:07 Dün motor kulağı 2. kez değişti garantiden. Söylemim ses geliyor oldu. Aslında sesten başka bir sorun yok. Belki motor takozuna haricen bir işlem yapılır diye tekrardan bakılmasını istemiştim. Tekrardan değişimine karar verilmiş. Clio benim Renault algımı yıkmıştı. Servis çözümleri de gerçekten beğenimi topladı. Bu ilerleyen dönemde Renault almak için cidden yeterli ve geçerli bir sebep. Hem garanti süresi 3 yıl hem de servis çözümünde hiçbir şeyi ikiletmiyorlar. Uyumsuz yağ koymaları bu sebeple benim için önemli değil 😬 İyi niyet garantisinden bile işlem yaparlar diye düşünmeye başladım. Yapılan işlemin fatura bedeli 15.000 lira. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts