Metin Akbal 2 Aralık Yazar Paylaş 2 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: nasıl bi soğuk? İstanbulda sürekli yüksek devirde yürüdüğünü fark etmedim ama araçta süzülme modu var. Ayağı gazdan çekince yüksek devirde kalıyor bu yüzden. O olmasın ? Sıfır derecelerde şu an. 2000 devirde nazlı gidiyor motor ısınmaya başlayınca normale dönüyor. O süzülme motor ısınmaya başlayana kadar yok. 300 500 metre sonra normale dönüyor sanırım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Metin Akbal yazdı: Sıfır derecelerde şu an. 2000 devirde nazlı gidiyor motor ısınmaya başlayınca normale dönüyor. O süzülme motor ısınmaya başlayana kadar yok. 300 500 metre sonra normale dönüyor sanırım. Sıfır derece görmedim valla. Katalizör ısıtıyordur ama süzülme şahane. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Aralık Yazar Paylaş 2 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sıfır derece görmedim valla. Katalizör ısıtıyordur ama süzülme şahane. Süzülme güzel sorun yok. Motor ısınmaya başlayana kadar L de gider gibi gidiyor. Yağmur sensoru falan taktirsana buna 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Motor poşet kadar diye süzülüyordur benim araba da yokuşta frenlemezsen hız artıyor. Gazdan ayağını çekince de öyle öne kapanayım, kompresyona gireyim vs yok. Hacimler ufak diye bence. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık Paylaş 2 Aralık İlkay Başaran yazdı: Motor poşet kadar diye süzülüyordur benim araba da yokuşta frenlemezsen hız artıyor. Gazdan ayağını çekince de öyle öne kapanayım, kompresyona gireyim vs yok. Hacimler ufak diye bence. şanzıman cvt değil mi? vesile ile gururla adını anabileceğin bir şanzımanın var, boynun bükük değil 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Çağlar Bayur yazdı: şanzıman cvt değil mi? vesile ile gururla adını anabileceğin bir şanzımanın var, boynun bükük değil Emanuel benimki 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık Paylaş 2 Aralık İlkay Başaran yazdı: Emanuel benimki fransadaki mi?, bu geceyi de şanzelizeden açtık Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Çağlar Bayur yazdı: fransadaki mi?, bu geceyi de şanzelizeden açtık Oval ofiste final olur. Levinski miydi o? Clintonlardan bill le adı çıktıydı 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Aralık Yazar Paylaş 2 Aralık İlkay Başaran yazdı: Motor poşet kadar diye süzülüyordur benim araba da yokuşta frenlemezsen hız artıyor. Gazdan ayağını çekince de öyle öne kapanayım, kompresyona gireyim vs yok. Hacimler ufak diye bence. Süt şişesi kadar poşet bile değil 😬 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts