Metin Akbal 17 Ekim Yazar Paylaş 17 Ekim Çağlar Bayur yazdı: kışlık kapak çok şık Gösterişli olsun diye kapakları güzel yapıyorlar sonra kandiriliyoruz 😅 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Metin Akbal yazdı: kandiriliyoruz 😅 Allahtan bilerek.... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Ekim Paylaş 17 Ekim (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: aa tekerlekli leğen aslında Puma almak lazım, kendinden leğenli, bezleri falan arkada çitiliyorsun, çok pratik Megabox pardon Megaleğen 17 Ekim tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Ali abi arka kapıda bir gocukluk var sonradan mı oldu yoksa imalat hatası mi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Ali abi arka kapıda bir gocukluk var sonradan mı oldu yoksa imalat hatası mi hiç sorma, naylonya, güneşte kalmış pörsümüş, soğusun diye gölgeye çektim, gerilip düzeliyor, otomatik gerilimli düzeltme sistemli, daha ne olsun 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Ekim Yazar Paylaş 17 Ekim Ali Cihangiroğlu yazdı: Daalın jant kötüymüş, hadi oradan Ben jant kötü demedim yahu abey Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Ali Cihangiroğlu yazdı: hiç sorma, naylonya, güneşte kalmış pörsümüş, soğusun diye gölgeye çektim, gerilip düzeliyor, otomatik gerilimli düzeltme sistemli, daha ne olsun Kaportacılarin Clio yüzünden mesleği bıraktığı söyleniyor doğru müdür? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Ekim Paylaş 17 Ekim (düzenlendi) Mehmet Yeter yazdı: Kaportacılarin Clio yüzünden mesleği bıraktığı söyleniyor doğru müdür? doğrudur, iş çıkmıyor kendi düzeliyor alet kaputta magnezyummudur nedir, geçen aracı düzeçleyip yağına bakayım derken mıknatıslı terazim tutmadıydı, çamurluklardada çalmışlar naylondan ayıptır Metin Akbal yazdı: Ben jant kötü demedim yahu abey bu kötü bence, birde opsiyonmuydu ne 17 Ekim tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Ekim Yazar Paylaş 18 Ekim Ali Cihangiroğlu yazdı: Daalın jant kötüymüş, hadi oradan Trim sesleri için herhangi bir işlem yaptın mı abi Araç hakikaten sessiz o yüzden içerde bozuk yolda sesler ahenkle horon tepiyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ekim Paylaş 18 Ekim Metin Akbal yazdı: Trim sesleri için herhangi bir işlem yaptın mı abi Araç hakikaten sessiz o yüzden içerde bozuk yolda sesler ahenkle horon tepiyor Bende yokki trim sesi ama gıcırtılar için silikon sprey ideal, genel maksat kullanabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ekim Paylaş 18 Ekim Metin Akbal yazdı: Trim sesleri için herhangi bir işlem yaptın mı abi Araç hakikaten sessiz o yüzden içerde bozuk yolda sesler ahenkle horon tepiyor Ali abininkini farklı ürettiler. Ceo bana clio yapın birtane dedi öyle aldı. 1 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ekim Paylaş 18 Ekim İlkay Başaran yazdı: Ali abininkini farklı ürettiler. Ceo bana clio yapın birtane dedi öyle aldı. Doğrudur, hatta zorladım görünüşü bozmayın Rs yapın, line olmasın dedim oki dediler 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ekim Paylaş 25 Ekim 1.3 tce 30 binde devirdaim değişiyor. Çok kişi farkına varmadan motor yemiş. 1.0 senin kaderin yine 60 bin https://www.instagram.com/reel/DBi6nM0sasE/?igsh=MXd4d3djYngzdng3dw== tabi bizdeki 1.0’ı da unutmayalım 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Ekim Yazar Paylaş 28 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1.3 tce 30 binde devirdaim değişiyor. Çok kişi farkına varmadan motor yemiş. 1.0 senin kaderin yine 60 bin https://www.instagram.com/reel/DBi6nM0sasE/?igsh=MXd4d3djYngzdng3dw== tabi bizdeki 1.0’ı da unutmayalım Sağol bilgilendirme için. 1.3 TCE ye Merco devirdaimi takıyorlar. 1.0 a ne takarlar bilmiyorum Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Ben anlamadım şimdi. 42 binde benim araba haliyle yetkili servis bakımlı. Devirdaim falan değişmedi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Metin Akbal yazdı: Sağol bilgilendirme için. 1.3 TCE ye Merco devirdaimi takıyorlar. 1.0 a ne takarlar bilmiyorum cumartesi reno servisindeydim. 1.3 için arızayla gelenlere güncellenmiş devirdaim takıyorlarmış. 1.0’la ilgili bişe demedi ustabaşı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim Paylaş 28 Ekim İlkay Başaran yazdı: Ali abininkini farklı ürettiler. Ceo bana clio yapın birtane dedi öyle aldı. bendeki doğan öyle idi, rahmetli mustafa için üretilmiş, hiç kullanmadan almıştık elinden 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ekim Paylaş 28 Ekim (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ben anlamadım şimdi. 42 binde benim araba haliyle yetkili servis bakımlı. Devirdaim falan değişmedi. İlkay bu dertler ilk çıkanlarda vardı ve sadece 1.0 tce lerde, 2020 sonunda bitti diye biliyorum, ayrıca bu işin önceside var, devirdaimde değil, termostadda, önceki modellerde sadece clioda değil daha eski önceki modellerde eski cliolarda meganda nissan kaşkayda ama eski kasa dikkat, sendeki son kasa, termostad gövdesi ısıl kaynaktan kırılırdı, ani su boşalması olurdu, onuda hallettiler sanırım.... ayrıca nedense sadece 1.0 tce lerde upc beyni (S&S) ve klimada hatalıydı,... 1.3 tce lerde kronik sorun yok, kısaca sende bende sorun yok rahat ol, her araba kadar risk var, suyuna başka markalarda nasıl bakıyorsan bunada bakacaksın yani, güncellendi dedikleride hikaye, 1.33 tce lerde servis bültenide yok, sorduğumda öyle dediler, hatalı parça yok, taktıkları çıkanla aynı parça, bende baktım bir fark göremedim, zaten güncel falan diye bir ibarede yok, aynılar, sorun çıkma durumu başka markalarda nasılsa öyle, mesela Fiestam dan örnek vereyim, triger değişirken 90 binde devirdaimide değişin derlerdi, bu normal durum yani, o km lerde bozulabilir demişlerdi, ben 180 binde keyfi değişmiştim, bunun gibi bir durum var yani, şimdi motor övdü diyecekler ama motorla ilgisi yok konunun, devirdaim dediğin dış parça, her arabada olabilecek kadar risk var, su seviyende sorun yoksa takılma, haa ne kadar dayanır dersen bilmem, 30 bindede gidebilir 180 bindede, suyuna dikkat edip takip edeceksin, sonuçta kul yapımı... Genelde her markada milletin yaptığı hata bence şu, çeşme suyu koyuyorlar bu G12-13 antifirizlere, canına okuyor antifirizin ve termostadda tortu oluşumu oring varsa onu bozuyor, devirdaimde zarar görüyor ondan sonra al sana su kaçağı, suyun eksildiğinde en sağlamı kullanıma hazır antifiriz kullanmak bence, saf suda ekleme hatta, sadece bunu ekle, bakman gereken başka şey aslında rengi, renkte bozulma varsa derecesine bakma değiştir suyu, zaten değişiyorsa renk çamurumsu koyulaşma varsa ya çok eskidi miadı doldu yada biryerde kaçak başladı antifirizi bozdu demektir... 28 Ekim tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Ali Cihangiroğlu yazdı: Genelde her markada milletin yaptığı hata bence şu, bakım listesine, su eklendi 50 TL yazarsan o dükkana daha kimse uğramaz, fazla tekink insanı yorar, stopaj ödetmez 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ekim Paylaş 28 Ekim (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bakım listesine, su eklendi 50 TL yazarsan o dükkana daha kimse uğramaz, fazla tekink insanı yorar, stopaj ödetmez bana yemez, son gittiğimde 2 kez gittim zaten, sadece motor yağını (zaten rn720 koydular yine kızdım bir süre sonra değiştim yağı, bu arada ilk bakım 20 bindeydi, ben 10 binde zaten değişmiştim, demedim tabii bir daha değiştiler 20 binde) ve filtreyi ve hava filtresini değişin, başka en ufak şey istemem ilavede kabul etmem dediydim, başladılar garanti masalına, ya dediğim olur yada byeee, garantiyede boşver, sandık motor alır geçerim dedim ve arabaya yürüdüm, tamam dediler sonrası zaten yok, kendim değişiyorum, kış geliyor yıl sonu bakımı yaparım, bujilerde var, 60 değil 40 binde değişeceğim sanırım, buji dişlerine montaj silikonu sür, seramik kısma dielektrik silikonu sür ve 23 nm. bujileri, bobinleri 10 nm. ile sık devam... 28 Ekim tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Çağlar Bayur yazdı: bakım listesine, su eklendi 50 TL yazarsan o dükkana daha kimse uğramaz, fazla tekink insanı yorar, stopaj ödetmez Neden uğramaz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden uğramaz? kavede muabbet ederken, benim usta suya para almıo ona gidek yiğen mevzusu döner 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts