Metin Uzunoğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arabanın kullanıcı kılavuzunda neden bakım ürünlerinin spesifikasyonu yazmıyor? Yağ, soğutma sıvısı, şanzıman vs neden bilgi yok. Nasıl bulabiliriz? Ford da yazıyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Metin Akbal yazdı: Bugün günlerden muayene. İlk muayenemiz motor bir tespit edilememiş motor mu yokmuş. Siz de işi iyice büyüttünüz 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: motor mu yokmuş. Siz de işi iyice büyüttünüz Mehmet Yeter yazdı: Fındik kadarda mi yokmuş. Klavye azizliği. Motor no tespit edilememiş. Düzelttim. Hemen bi eksik kusur aramalar falan 😃 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Metin Akbal yazdı: Klavye azizliği. Motor no tespit edilememiş. Düzelttim. Hemen bi eksik kusur aramalar falan 😃 Kusursuz dışında kabul etmem aga 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Metin Akbal yazdı: Klavye azizliği. Motor no tespit edilememiş. Düzelttim. Hemen bi eksik kusur aramalar falan 😃 kurtlukda düşeni, kurt kışı, yediği ayazı, herkes motorunu bilsin 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: kurtlukda düşeni, kurt kışı, yediği ayazı, herkes motorunu bilsin Üzüm üzüme baka baka üzümlü kekim 😬 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Metin Akbal yazdı: Üzüm üzüme baka baka üzümlü kekim 😬 vaaay iki dakka gittik üzümlü kekimler havalarda uçuşuyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Alpay Sumer yazdı: vaaay iki dakka gittik üzümlü kekimler havalarda uçuşuyor Kıskanma karlı pekmezim 😬 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Tercihlerimi gözden geçirmem lazım, nereye düştüm 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Metin Akbal yazdı: Klavye azizliği. Motor no tespit edilememiş. Düzelttim. Hemen bi eksik kusur aramalar falan 😃 Motora numarası basılana kadar motor diyebilir miyiz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Tercihlerimi gözden geçirmem lazım, nereye düştüm Çok sıkıntılı sen daha diğer konuyu görmedim kafes filan diyorlar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sıfır derece görmedim valla. Katalizör ısıtıyordur ama süzülme şahane. Fiziken o motorda bir valf kaldırma yok. Gaz kelebeğini açıyordur sadece. Benzin püskürtmeden kompresyon yapmadan gidiyordur. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak Dün motor kulağı 2. kez değişti garantiden. Söylemim ses geliyor oldu. Aslında sesten başka bir sorun yok. Belki motor takozuna haricen bir işlem yapılır diye tekrardan bakılmasını istemiştim. Tekrardan değişimine karar verilmiş. Clio benim Renault algımı yıkmıştı. Servis çözümleri de gerçekten beğenimi topladı. Bu ilerleyen dönemde Renault almak için cidden yeterli ve geçerli bir sebep. Hem garanti süresi 3 yıl hem de servis çözümünde hiçbir şeyi ikiletmiyorlar. Uyumsuz yağ koymaları bu sebeple benim için önemli değil 😬 İyi niyet garantisinden bile işlem yaparlar diye düşünmeye başladım. Yapılan işlemin fatura bedeli 15.000 lira. 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce 1.0 tce 90 beygirlik olana total yağ seçiciye sordum. Elf 3 yağ çıkardı 700sti model 10w40 rn0700/0710 Evo 900 model 5w40 rn0700/0710 evo ful tech 5w30 rn0720 rn17 özel aratınca evo r tech 5w30 çıkıyor. Üstteki reno spekleri de bunun içinde total ineo r plus 5w30 rn17 motora hangi speklere, viskoziteye uygun yağ konulması gerektiğini kullanıcı kılavuzuna yazmayan renoya sevgiler saygılar Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Dün motor kulağı 2. kez değişti garantiden. Söylemim ses geliyor oldu. Aslında sesten başka bir sorun yok. Belki motor takozuna haricen bir işlem yapılır diye tekrardan bakılmasını istemiştim. Tekrardan değişimine karar verilmiş. Clio benim Renault algımı yıkmıştı. Servis çözümleri de gerçekten beğenimi topladı. Bu ilerleyen dönemde Renault almak için cidden yeterli ve geçerli bir sebep. Hem garanti süresi 3 yıl hem de servis çözümünde hiçbir şeyi ikiletmiyorlar. Uyumsuz yağ koymaları bu sebeple benim için önemli değil 😬 İyi niyet garantisinden bile işlem yaparlar diye düşünmeye başladım. Yapılan işlemin fatura bedeli 15.000 lira. senin motorda rn17 ye gerek yok kardeş, 1.3 tce ile tamamen alakasız motor, İlkay gelir şimdi, onun alacağı ilk uyarı emisyon hatası olacak bence, sebebi malum garantiye gelince, o kadar emin olma, takoz dediğin gerçekten kronik çünki, mecburlar yapmaya, iyi niyet kronik hatayı bizde gizlemek için kullanılan bir terim zaten... 18 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Total grubu satılmıyor motul’da specific 17 fe var ama 0w20 kalını yok Ali Cihangiroğlu yazdı: senin motorda rn17 ye gerek yok kardeş, 1.3 tce ile tamamen alakasız motor, İlkay gelir şimdi, onun alacağı ilk uyarı emisyon hatası olacak bence, sebebi malum garantiye gelince, o kadar emin olma, takoz dediğin gerçekten kronik çünki, mecburlar yapmaya, iyi niyet kronik hatayı bizde gizlemek için kullanılan bir terim zaten... Yağ seçici clio 1.0 90 beygirlik motora rn17 çıkarıyor. öyle olmasa eski spek rn01070 falan onları karşılayan yağları sunardı 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) RN17 ile RN17 FE aynı değildir Metin, senin motorda RN17 şart değil ama kullanabilirsin, RN17 FE ise yeterli, 1.33 tce ye ise tam olarak olmaz. Dediğim gibi, motorlar tamamen alakasızlar.... 18 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali abinin dediğinin tam tersi uygundur 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ali abinin dediğinin tam tersi uygundur sen devam et, sana tavsiyem eco da kullanma aracı, yoksa ilk alacağın uyarı emisyonu kontrol et olacak, böyle başlayacak film... 18 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: sen devam et, sana tavsiyem eco da kullanma aracı, yoksa ilk alacağın uyarı emisyonu kontrol et olacak, böyle başlayacak film... Sorun yok bunu verir sıfırını alırım. Yanlış yağdan devam ederim 5 sene daha. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Sorun yok bunu verir sıfırını alırım. Yanlış yağdan devam ederim 5 sene daha. tam benim kafa aslında, bak yine anlaştık, 5 sene sonra zaten etti 9-10 sene, bu süre zarfında sadece yağ filtre değişerek kullanırım, süre doluncada Eee değişim zamanıdır artık derim yeni sahibide yağ filtre değişerek bir 10 sene daha kullanır 18 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Servise sordum. Rn720 kodlu 5-30 yağı kullanıyormuş. bizdeki 1.0 67kw olan tip Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Servise sordum. Rn720 kodlu 5-30 yağı kullanıyormuş. bizdeki 1.0 67kw olan tip Yandın, gitti motor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İlkay Başaran yazdı: Yandın, gitti motor. doğru yağı kullansın da yanması sorun değil 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts