Metin Akbal 2 Aralık 2024 Yazar Paylaş 2 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: nasıl bi soğuk? İstanbulda sürekli yüksek devirde yürüdüğünü fark etmedim ama araçta süzülme modu var. Ayağı gazdan çekince yüksek devirde kalıyor bu yüzden. O olmasın ? Sıfır derecelerde şu an. 2000 devirde nazlı gidiyor motor ısınmaya başlayınca normale dönüyor. O süzülme motor ısınmaya başlayana kadar yok. 300 500 metre sonra normale dönüyor sanırım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2024 Paylaş 2 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: Sıfır derecelerde şu an. 2000 devirde nazlı gidiyor motor ısınmaya başlayınca normale dönüyor. O süzülme motor ısınmaya başlayana kadar yok. 300 500 metre sonra normale dönüyor sanırım. Sıfır derece görmedim valla. Katalizör ısıtıyordur ama süzülme şahane. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Aralık 2024 Yazar Paylaş 2 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sıfır derece görmedim valla. Katalizör ısıtıyordur ama süzülme şahane. Süzülme güzel sorun yok. Motor ısınmaya başlayana kadar L de gider gibi gidiyor. Yağmur sensoru falan taktirsana buna 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Aralık 2024 Paylaş 2 Aralık 2024 Motor poşet kadar diye süzülüyordur benim araba da yokuşta frenlemezsen hız artıyor. Gazdan ayağını çekince de öyle öne kapanayım, kompresyona gireyim vs yok. Hacimler ufak diye bence. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2024 Paylaş 2 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Motor poşet kadar diye süzülüyordur benim araba da yokuşta frenlemezsen hız artıyor. Gazdan ayağını çekince de öyle öne kapanayım, kompresyona gireyim vs yok. Hacimler ufak diye bence. şanzıman cvt değil mi? vesile ile gururla adını anabileceğin bir şanzımanın var, boynun bükük değil 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Aralık 2024 Paylaş 2 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: şanzıman cvt değil mi? vesile ile gururla adını anabileceğin bir şanzımanın var, boynun bükük değil Emanuel benimki 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2024 Paylaş 2 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Emanuel benimki fransadaki mi?, bu geceyi de şanzelizeden açtık Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Aralık 2024 Paylaş 2 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: fransadaki mi?, bu geceyi de şanzelizeden açtık Oval ofiste final olur. Levinski miydi o? Clintonlardan bill le adı çıktıydı 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Aralık 2024 Yazar Paylaş 2 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Motor poşet kadar diye süzülüyordur benim araba da yokuşta frenlemezsen hız artıyor. Gazdan ayağını çekince de öyle öne kapanayım, kompresyona gireyim vs yok. Hacimler ufak diye bence. Süt şişesi kadar poşet bile değil 😬 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Aralık 2024 Yazar Paylaş 30 Aralık 2024 3. yıllık bakım yapıldı. Olaya gel. 14700 fatura bedeli kampanya dahilinde %20 indirim 11800. Standart yağ bakımının yanında bujiler fren hidroliği değişti. Motor kulağı garanti kapsamında tekrar değişecek. 6 ocakta garanti bitiyor 4 ocakta servis girişi yapılacak. Gecen sene bu işlemin fatura bedeli 14 bin idi. Km 22350. Cuma günü muayene var. 2 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: 3. yıllık bakım yapıldı. Olaya gel. 14700 fatura bedeli kampanya dahilinde %20 indirim 11800. Standart yağ bakımının yanında bujiler fren hidroliği değişti. Motor kulağı garanti kapsamında tekrar değişecek. 6 ocakta garanti bitiyor 4 ocakta servis girişi yapılacak. Gecen sene bu işlemin fatura bedeli 14 bin idi. Km 22350. Cuma günü muayene var. bu renault clio bakımı mı?! yağ filtreler ve buji mi?? Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 yetkili serviste her bakıma sanki arabanın mühim bir arıza yapmışta tamir olmuş kadar fatura ödediğinizi fark ediosunuzdur heralde dimi 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 (düzenlendi) Yazık o paraya yahu, dingiliz satylaya geçin arkadaş, hem 3 sene 22 binde ne buji değişir ne hidrolik, resmen para alacak yer arayıp uyduruyorlar, iridyum buji ne kadar gider farkındamısınız? yağda alt spec yağ ve olması gereken daha üst spec yağdan daha pahalı, resmen öpücüklü bu servisler..... 30 Aralık 2024 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Aralık 2024 Yazar Paylaş 30 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: bu renault clio bakımı mı?! yağ filtreler ve buji mi?? Fren hidroligi de dahil 😅. Motor kulağı da garantiden değişecek. Ali Gök yazdı: yetkili serviste her bakıma sanki arabanın mühim bir arıza yapmışta tamir olmuş kadar fatura ödediğinizi fark ediosunuzdur heralde dimi Garantili araç olunca fark edemiyorum 😬 Ali Cihangiroğlu yazdı: Yazık o paraya yahu, dingiliz satylaya geçin arkadaş, hem 3 sene 22 binde ne buji değişir ne hidrolik, resmen para alacak yer arayıp uyduruyorlar, iridyum buji ne kadar gider farkındamısınız? yağda alt spec yağ ve olması gereken daha üst spec yağdan daha pahalı, resmen öpücüklü bu servisler..... Bir rahatlama geldi ama 😅 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: Bir rahatlama geldi ama 😅 ne kadar az mal mülk o kadar az sıkıntı tasa, en güzeli taş devri zaten minimal yaşam... 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 valla benz al daha iyi bu durumda. yetkili servis aşağı yukarı aynı orantıda yazıyor... bilemedim nedir. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: 3. yıllık bakım yapıldı. Olaya gel. 14700 fatura bedeli kampanya dahilinde %20 indirim 11800. Standart yağ bakımının yanında bujiler fren hidroliği değişti. Motor kulağı garanti kapsamında tekrar değişecek. 6 ocakta garanti bitiyor 4 ocakta servis girişi yapılacak. Gecen sene bu işlemin fatura bedeli 14 bin idi. Km 22350. Cuma günü muayene var. Biz de şirketteki LPG'li 1.0tce dacia'yı bakıma götürdük geçen hafta. Aynı kampanyadan faydalandık. 11600TL ödedik, antifreeze ve lpg filtresi kullanıldı. Buji ve hidrolik yoktu mevcut km bakımında. Kampanya gerçek kampanya. Gerçekten %20 iniyor Renault. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Aralık 2024 Yazar Paylaş 30 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: valla benz al daha iyi bu durumda. yetkili servis aşağı yukarı aynı orantıda yazıyor... bilemedim nedir. Benz zaten motoru Renault tan alıyor ya o yüzden bakım fiyatları aynıdır 😅 Sani Gerşon yazdı: Biz de şirketteki LPG'li 1.0tce dacia'yı bakıma götürdük geçen hafta. Aynı kampanyadan faydalandık. 11600TL ödedik, antifreeze ve lpg filtresi kullanıldı. Buji ve hidrolik yoktu mevcut km bakımında. Kampanya gerçek kampanya. Gerçekten %20 iniyor Renault. Kampanya gerçek te fiyatlar uçuk 😅 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: valla benz al daha iyi bu durumda. yetkili servis aşağı yukarı aynı orantıda yazıyor... bilemedim nedir. Şaka heralde Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Şaka heralde eqc 400 periyodik bakimi, 8400 tl kdv dahil. tamam elektrikli filan ama benz yetkilisi sonucta 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: Kampanya gerçek te fiyatlar uçuk 😅 Tüm markalar bu düzeyde neredeyse. Temmuz'da 7800'e Toyota'ya bakım yaptırmıştım, üzülmeli miyim, sevinmeli, bilemedim 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Aralık 2024 Yazar Paylaş 30 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: eqc 400 periyodik bakimi, 8400 tl kdv dahil. tamam elektrikli filan ama benz yetkilisi sonucta 8400 e batarya testi mi yapmislar 😬 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: eqc 400 periyodik bakim Geçen baktık, Tesla'da periyodik bakım diye bir şey yok... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Bakımı kullanıcı kendisi yapabilir zaten, bu hep böyleydi, Teslada uzun zamandır zaten böyle.... Kenidiniz yapın geçin, yada yaptırın, zaten değişecek olan ana kalem yağ ve filtresi, gerisi basit yada uzun yıllarda bir değişiyor o zaman gidersiniz sanayiye... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 Doğan Arşiray yazdı: eqc 400 periyodik bakimi, 8400 tl kdv dahil. tamam elektrikli filan ama benz yetkilisi sonucta E ne yapıyor ki elekyrikliye de 8400 tl almış? Yorum bağlantısı
Recommended Posts