İçeriğe Yönlendir

Biraz Kızıl Biraz Mavi, Clio Naz.

Metin Akbal

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

kavede muabbet ederken, benim usta suya para almıo ona gidek  yiğen mevzusu döner

30 bindeki arabaya neden su ekliyoruz diye sormaz yani

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

30 bindeki arabaya neden su ekliyoruz diye sormaz yani

bakımın amacı o , yoksa bağajdaki yağı motora dökmek değil, vesile ile30bindeki aracın işi ne sanayide

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

bakımın amacı o , yoksa bağajdaki yağı motora dökmek değil, vesile ile30bindeki aracın işi ne sanayide

bilmem. Gerçekten işi ne sanayide. Mangalda olması lazımken sanayiye uğramak zorunda kalmış

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Jetta 6 ilk ciktiginda kaput amortisoru yok malzeme eksik çalınmış denilen dönemde Jetta 6 alan bir araç sahibi kaputu neden ben açıyorum zaten, kaputla işim yok demişti. 30 binde servis su eklesin benim işim olmaz der gibi bu durum 😅

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

Jetta 6 ilk ciktiginda kaput amortisoru yok malzeme eksik çalınmış denilen dönemde Jetta 6 alan bir araç sahibi kaputu neden ben açıyorum zaten, kaputla işim yok demişti. 30 binde servis su eklesin benim işim olmaz der gibi bu durum 😅

Kullandığı aletin basit haliyle nasıl çalıştığını bilmeyen toplumların hali necedir :) 

normal değil bu. Bilmeli. Espresso makinesi kullanıyorsa, basit olarak onun da nasıl çalıştığını bilmeli. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

bilmem. Gerçekten işi ne sanayide. Mangalda olması lazımken sanayiye uğramak zorunda kalmış

bakış açısına bağlı, uğrayabileceği bir tükkan olduğunu bilmek te güzel sanayi de, tesla nereye uğrar?

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

bakış açısına bağlı, uğrayabileceği bir tükkan olduğunu bilmek te güzel sanayi de, tesla nereye uğrar?

Üç dükkana ihtiyacı var, pilci, bilgisayarcı ve elektrikci. 

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Metin Uzunoğlu yazdı:

Üç dükkana ihtiyacı var, pilci, bilgisayarcı ve elektrikci. 

Abi rot balansa da gider belki düğmeye basinca kışlık lastik mode on olmuyor ki :D

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

tesla kendi bilir nereye gideceğini. Zeki alet

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Espresso makinesi kullanıyorsa, basit olarak onun da nasıl çalıştığını bilmeli. 

İçinde cezvede kahve yapan küçük adamlar yok mu? Fışş fışş ses yapıyorlar bir de ağızlarıyla.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Metin Akbal yazdı:

Abi rot balansa da gider belki düğmeye basinca kışlık lastik mode on olmuyor ki :D

Kullandığım kiç bir ford otomobile rot starı yaptırmadım, balans yetiyordu.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Metin Uzunoğlu yazdı:

Kullandığım kiç bir ford otomobile rot starı yaptırmadım, balans yetiyordu.

katılıyorum :)  yalnız bu araçtada yaptırmadım, sadece balans...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Clio 4 te 10 kere jantı vurdum çukurda. Birinde çakmak yerinden çıktı hatta. Lastik yanağı parmak girecek kadar oyuldu güçlendirilmiş yanaklı falken di. (Çağlar bayur tavsiyesi ile alınmış) rot ayarı falan bozulmadı hiç.

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

tesla kendi bilir nereye gideceğini. Zeki alet

tesla bakım ücreti hakında herhangi bir duyumun var mı?

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Aklım karıştı :).

Sahip olduğum tüm araçlarda Triger değişimlerinde takım satın alırken V Kayışı ve Devirdaim olan Setleri tercih ettim.Komple değişim yaptirdım , Ustada bir şey demedi.

Şimdi Aklıma takıldı Her Triger değişiminde Devirdaim Pompası değişimine gerek varmı ? 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Aytac Sakal yazdı:

Aklım karıştı :).

Sahip olduğum tüm araçlarda Triger değişimlerinde takım satın alırken V Kayışı ve Devirdaim olan Setleri tercih ettim.Komple değişim yaptirdım , Ustada bir şey demedi.

Şimdi Aklıma takıldı Her Triger değişiminde Devirdaim Pompası değişimine gerek varmı ? 

Benim Opel 160 bin km 10 sene oldu hala orijinal V kayışı vs devirdaim. 3 usta aynı şeyi teyit etti sizdirana kopana kadar kullan.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Metin Akbal yazdı:

Benim Opel 160 bin km 10 sene oldu hala orijinal V kayışı vs devirdaim. 3 usta aynı şeyi teyit etti sizdirana kopana kadar kullan.

katılıyorum, 180 binde değiştirmiştim, sorun yoktu, kayışta çatlakta yoktu ama kafa rahat olsun dediydim, yalnız trigerde kopana kadar beklememek lazım, sev V yi kastettin sanırım :) gerçi oda beklemmez, koptuğunda sağı solu kırabilir, araya falan girer...

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ali Cihangiroğlu yazdı:

katılıyorum, 180 binde değiştirmiştim, sorun yoktu, kayışta çatlakta yoktu ama kafa rahat olsun dediydim, yalnız trigerde kopana kadar beklememek lazım, sev V yi kastettin sanırım :) gerçi oda beklemmez, koptuğunda sağı solu kırabilir, araya falan girer...

Triger ayrı abi. Opelin 3. değişti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Doğukan Manço nu kilyoda hazırmış bak, 25:25 de İlkay a mesajda yollamışlar, kulağı çınlasın :D

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Gerginmiş peeh :)

Bu kasa rsi kullanmıştım baya çok güzel aletti. 1.8 8v

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

25 sene neyi beklemişler ben orasındayım 😅

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Metin Akbal yazdı:

25 sene neyi beklemişler ben orasındayım 😅

Anca gerildi belkide

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Anca gerildi belkide

arada çok koptu bu sefer sağlam germişler :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...