Metin Akbal 2 Mayıs Yazar Paylaş 2 Mayıs İstanbul'da takip ettiğim bir gizli özellikçi ve donanımcı bir arkadaşın bunun için bir tur düzenlediğini ve memleketimden geçtiğini haber alınca iletişime geçtim. Ön park sensörü eklendi. Kol değişmeden yağmur sensörü eklendi. Otomatik çalışıyor. Ayrıca altyapı hazır olduğu için daha sonra auto konumlu kol değişimi yapılabilir. Logo kamera eklendi. Son olarak multimedya easylink güncellendi. Kablosuz android auto carplay eklendi. Sürüş modları güncellendi. Kadranda hangi modda ise o mod yazıyor. Ayrıca fiziki Eco tuşu da mod geçişleri için ayarlandı. Hem multimedya hemde fiziki düğmeden mod değişimi yapılabiliyor. Tüm işlemler için 20 bin ödendi. Clio için orijinal ön kamera da eklenebiliyor ama ben istemedim. Duygusalı fazla aştık 😬 5 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Çok çok güzel. Güle güle kullanın. Sanırım bagaj kapağı bir kesiye uğramış. Açılan yere koruyucu boya uygulaması yapıldı mı? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mayıs Yazar Paylaş 2 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Çok çok güzel. Güle güle kullanın. Sanırım bagaj kapağı bir kesiye uğramış. Açılan yere koruyucu boya uygulaması yapıldı mı? Evet kesildi macun gibi birşey çekti kesilen kısma. Logo da komple yapışkan malzeme mevcut su da almaz. Teşekkür ettim. Alpay Sumer yazdı: Özellikçi geldi hanıııım 😂 Özellikçi nedir yaw Piyasa jargonu gizli özellik açılır 😬 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Hayırlı olsun. Bu arada araba tamponsuz daha yakışıklı valla. Tam nurburginge girmelik. Ne çektik bu Türklerden diyecekler 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mayıs Yazar Paylaş 2 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Bu arada araba tamponsuz daha yakışıklı valla. Tam nurburginge girmelik. Ne çektik bu Türklerden diyecekler Hızlı ve 1.0 veya 1.0 ve Öfkeli çekilmesi lazım. Artık hacimlilerden vazgecilmeli 😬 Teşekkür ettim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Metin Akbal yazdı: İstanbul'da takip ettiğim gizli özellikçi Takip edilebildiğine göre yeteri kadar gizli değil bence 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Metin Akbal yazdı: Piyasa jargonu gizli özellik açılır taam Jargon buysa Bana da gizli özellikçi lazım Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mayıs Yazar Paylaş 2 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Takip edilebildiğine göre yeteri kadar gizli değil bence O kadar hızlı gittim yine de radara yakalandım 😜 Oğuzkan Erışık yazdı: Bagajı delik cliolarınız 350den alınır 7.350 demiyorum bak ben 3.350 diyorum 😊 Alpay Sumer yazdı: taam Jargon buysa Bana da gizli özellikçi lazım Erzincan 😊 Aslında daha önce diyeydin Antep'te vardı. 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Metin Akbal yazdı: ben 3.350 diyorum 3 tane 350 olur Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mayıs Yazar Paylaş 2 Mayıs Oğuzkan Erışık yazdı: 3 tane 350 olur Senin matematik hocan kim? 3.350 demek 3x350 demek? Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Furkan aydını instagramdan takip ederim iyi işçilik, güle güle kullanın. Benim arabada yağmur sensörü var ama özellikleri bende açtıracağım ne zamandır. Geri görüş kamerası ise plakalık versiyonu olarak düşünüyorum. Temiz yapsalarda da yine de kaportayı kestirmeye kıyamıyorum 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Metin Akbal yazdı: Senin matematik hocan kim? 3.350 demek 3x350 demek? Haa pardon. Senin dediğin olsun. 3.350 ye tamam. Herkes şahit. Alayım iban. 5.000 göndereyim hatta noteride sen öde. Üstü kalsın Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mayıs Yazar Paylaş 2 Mayıs Oğuzkan Erışık yazdı: Haa pardon. Senin dediğin olsun. 3.350 ye tamam. Herkes şahit. Alayım iban. 5.000 göndereyim hatta noteride sen öde. Üstü kalsın Ha ben hangi birimde alacağımı eklemeyi unutmuşum. AU diye bir simge var bildin mi 😊 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mayıs Yazar Paylaş 2 Mayıs Görkem Karakaş yazdı: Furkan aydını instagramdan takip ederim iyi işçilik, güle güle kullanın. Benim arabada yağmur sensörü var ama özellikleri bende açtıracağım ne zamandır. Geri görüş kamerası ise plakalık versiyonu olarak düşünüyorum. Temiz yapsalarda da yine de kaportayı kestirmeye kıyamıyorum Kamera tepeden tampon sınırını görürse mesafe ayarlaması daha net oluyor. Ben o yüzden logo istedim. Kıydık acımadık 😊 Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Metin Akbal yazdı: Ha ben hangi birimde alacağımı eklemeyi unutmuşum. AU diye bir simge var bildin mi 😊 Kazlar yanacak. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Metin Akbal yazdı: Kamera tepeden tampon sınırını görürse mesafe ayarlaması daha net oluyor. Ben o yüzden logo istedim. Kıydık acımadık 😊 Teşekkür ederim. Durum güncellemesi. Eski bi android 9 telefondan güncel samsung s23 cihaza geçtim. Andorid 9 da sadece kablo ile çalışan andorid oto s23te otomatik açıldı. Wifi ağı oluşturuyor araba telefonda ona bağlanıyor. Apple car play de kablosuz çalışıyordu arkadaşımın telefondan. Mod seçimi hariç pek bi şey kalmadı özellik açtıracak 😂 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Ağustos Yazar Paylaş 17 Ağustos Orijinal kauçuk paspaslar deliniyormuş. Servis belli zaman aralığında (misal arabayı ilk kullanmaya başladın 6 ay) garantiden değişim sağlamış. Aldığımda delikmiş. Bende yola çıkmadan bisiklet iç lastiği ile yama yaptım. Eskisinden sağlam oldu 😜 Satılan kolçaklarda yorumlarda pek memnuniyet duyanları okumadım. Hazır satılan sünger kolcaklar vardi. Ölçüsüne baktım 16x16x37 idi. Hem eni dar hem uzunluğu fazla. Evde sunni deri vardı. Ona sungerciden parça sünger aldım. 18x16x25 cm idi. Döşemeciye gittim. Malzeme benden olup 300 lira para istedi. Siz bu gidişle zor para kazanırsınız dedim geldim eve. Süngerin kalıbını aldım. Dikdörtgenler prizması açılımının 0.5 cm fazla olacak şekilde kestim. 0.5 cm fazlalık kısımları çizerek evde içten diktim. Sungeri sokacak kısmı ilk etapta ellemedim. Fermuar aldım tuhafiye karşıda bir usta var ona git o güzel diker dedi. Tamam dedim gittim. Arka kısmı da fermuar dikti dayı 20 lira aldı. Bilseydim bu dayıyı en başta giderdim 😁 Dayının diktiği fermuarlı bölüm. Benim el dikisimin makina ayarindaki halı 😎 Araba yıkandı tatil yoluna çıkmaya hazır 😊 5 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Şaft tüneli kısmına da bisey yapmışsın sanki o ne ? Ayak degince leke yapmayacak biseye benziyor.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Ağustos Yazar Paylaş 17 Ağustos Alpay Sumer yazdı: Şaft tüneli kısmına da bisey yapmışsın sanki o ne ? Ayak degince leke yapmayacak biseye benziyor.. Muşamba 😬 Malzemenin ne olduğunu bilmiyorum tam olarak serflor da olabilir. Clio ya bagaj havuzu yaptım artanı da şafta serdim. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Metin Akbal yazdı: Orijinal kauçuk paspaslar deliniyormuş. Servis garantiden değişim sağlamış. Servis alışmış tabi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Orijinal kauçuk paspaslar deliniyormuş. Servis belli zaman aralığında (misal arabayı ilk kullanmaya başladın 6 ay) garantiden değişim sağlamış. Aldığımda delikmiş. Bende yola çıkmadan bisiklet iç lastiği ile yama yaptım. Eskisinden sağlam oldu 😜 hımm, benimkini bal dök yala, üstünde hazuv paspas var tavsiye ederim, al bir takım şaft tünelinide halletmiş ol, benim über fiesta gibi olmuş, aynı malzemeden kesip koyduydum bende... 17 Ağustos tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Metin Akbal yazdı: Muşamba 😬 Malzemenin ne olduğunu bilmiyorum tam olarak serflor da olabilir. Clio ya bagaj havuzu yaptım artanı da şafta serdim. Surdan iki kısa winstın layt 😂 Dolmuş gibi olmuş🤭 Ama güzel olmuş yakından birkac foto cekip at bakayım 😈 Yorum bağlantısı
Recommended Posts