Alpay Sumer 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Metin Akbal yazdı: Şarjlı mı istiyorsun? Powerbanka tak 😊 Anlatamadım.. Hem ısıgı olacak hem depolama yapabilecek.. üstteki sadece ısık.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Alpay Sumer yazdı: Anlatamadım.. Hem ısıgı olacak hem depolama yapabilecek.. üstteki sadece ısık.. Sen hem hafızalı hem LED'li istiyorsun doğru mu anladım? Öyle bir ürüne denk gelmedim valla. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Clio belki 6’dan başlar bir ümit eğer uğraşılırsa vites bölümü plastiği sökülüp alttan led koyulabilir. Ama bence çok önemli değil. Zaten kısa zamanda ezberlenecek. Ekranda da seçili vites yazıyor zaten O bölümün dolu görünmeside diğer amaç aslında. İki araba kullanınca vites bı karışmıyor değil. Mesela frene basarken sol ayakta otomatik gidiyor 😅 Opelde vites altı ambiyans var. Ön göze de ben LED koymuştum karanlık durmuyor hoş bir ambiyans oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Metin Akbal yazdı: Sen hem hafızalı hem LED'li istiyorsun doğru mu anladım? Öyle bir ürüne denk gelmedim valla. O bölümün dolu görünmeside diğer amaç aslında. İki araba kullanınca vites bı karışmıyor değil. Mesela frene basarken sol ayakta otomatik gidiyor 😅 Opelde vites altı ambiyans var. Ön göze de ben LED koymuştum karanlık durmuyor hoş bir ambiyans oluyor. ayak ledi olmasa debriyaja basmak zor tabi boşver yav alışırsınız. Bence hiç uğraşma 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Alpay Sumer yazdı: Anlatamadım.. Hem ısıgı olacak hem depolama yapabilecek.. üstteki sadece ısık.. Balım sen dedikten sonra şöyle bir baktım ışıklı isme ozel olanlar var. Şu anahtarlık gibi olan cam üstüne şekil olanlar gibi. https://www.tahtakaledeyiz.com/isme-ozel-usb-bellekler/metal-usb-bellek-16-gb.html https://www.trendyol.com/rubicon/usb-flash-bellek-32-gb-kutulu-isikli-p-54616113 https://www.trendyol.com/pigado/isme-kisiye-ozel-8-gb-isikli-camli-usb-bellek-p-332681866?boutiqueId=61&merchantId=108577 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Metin Akbal yazdı: Sen hem hafızalı hem LED'li istiyorsun doğru mu anladım? Öyle bir ürüne denk gelmedim valla. O bölümün dolu görünmeside diğer amaç aslında. İki araba kullanınca vites bı karışmıyor değil. Mesela frene basarken sol ayakta otomatik gidiyor 😅 Opelde vites altı ambiyans var. Ön göze de ben LED koymuştum karanlık durmuyor hoş bir ambiyans oluyor. Eskiden dolmuşlarda frene basınca kırmızı ışık yanardı pedalın orda 😀 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Metin Akbal yazdı: Balım sen dedikten sonra şöyle bir baktım ışıklı isme ozel olanlar var. Şu anahtarlık gibi olan cam üstüne şekil olanlar gibi. https://www.tahtakaledeyiz.com/isme-ozel-usb-bellekler/metal-usb-bellek-16-gb.html https://www.trendyol.com/rubicon/usb-flash-bellek-32-gb-kutulu-isikli-p-54616113 https://www.trendyol.com/pigado/isme-kisiye-ozel-8-gb-isikli-camli-usb-bellek-p-332681866?boutiqueId=61&merchantId=108577 Bunların ışıklarından aydınlatma beklemeyin. Yani submarine de olmaz bunlardan. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Emin Önal yazdı: Bunların ışıklarından aydınlatma beklemeyin. Yani submarine de olmaz bunlardan. Ya ben senle daha sonra iletişime geçmeyi unuttum. Hakkını helal et. O ara prova hediye ıvır zıvır işlerle uğraşmaktan unuttum. Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Metin Akbal yazdı: Ya ben senle daha sonra iletişime geçmeyi unuttum. Hakkını helal et. O ara prova hediye ıvır zıvır işlerle uğraşmaktan unuttum. Estağfurullah hocam. Biz alışkınız Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak İlkay Başaran yazdı: 6 dan başlayacak clio demiştim Yok daha başlamamış sordum ben 😬 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Ayağın debriyaja gitmesi nedir ya.. Hic yasamadım.. Bindigin arac ayni model.aynı renk vs vs olsa hadi bi nebze anlarım 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ocak Paylaş 5 Ocak (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: İconda da yok. Bazı eksiklikleri görüyoruz mesela torpido aydınlatma yok ama yeri var 😁 ne yazıkki evet, dolu şey koymuşlar vites konumunda ışık yok, ekrandan görüyorsun, iconda tavanda ambiyans 8 renk led var submarin hikayesi, o kısmı aydınlatıyor ama seçicide ışık olmalı, gerçi beni rahatsız etmiyor, ekrandan görüyorum, zaten bir süre sonra bakmıyorsun bile, alışıyorsun konumuna, bir ara yapacaktım sonra baktımki aklımın ucuna dahi gelmiyor vazgeçtim, ama olmalıydı tabiki, neyse olsun o kadar kusurda... torpidoda yeri var evet, kabloda içerde, ışığını al netten torpidoya tak ama öncesi servise uğra, eskiden üzretsiz takıyorlardı bir sor istersen... İlkay Başaran yazdı: 6 dan başlayacak clio demiştim 5 ten başladı 6 dan devam eder, sen derdine yan 5 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Ali Cihangiroğlu demek o yüzden bozulmaz diyor. Yok, gözükmüyor, millet kullanamıyorki bozulsun 😁 valla geçen motor ve şanzıman yağını kendim değiştim, cillop gibin oldu, bugünde İzmirden döndüm, git gel dolaş baktım güzel, gece daha güzel oluyor, ışıl ışıl içerisi, yolda baktım hava 11 derece olmuş, hemen oto klimaya bastım, ayağıma 24 , dalıma 22 sıcacık havayı bastı ohh dedim kulunçlarım ısındı valla, geldim eve vites seçicide ışık yok evet ama olsun artık, kadı kızı misali, gerçi bir ön araştırma yaptım, istesem hallederim ama alıştım artık, vites koluna bakmıyorum bile, boşverdim... 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Ocak Yazar Paylaş 6 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: vites seçicide ışık yok evet ama olsun artık, kadı kızı misali, gerçi bir ön araştırma yaptım, istesem hallederim O ön araştırmayı bi alsak 😊 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Vites konsolunu söktüm. Üst yazılar boya. Sanırım bu işi ambiyans aydınlatma ile çözeceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Metin Akbal yazdı: Vites konsolunu söktüm. Üst yazılar boya. Sanırım bu işi ambiyans aydınlatma ile çözeceğiz. bence 2 ay bekle. Alışacaksınız 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: bence 2 ay bekle. Alışacaksınız Kaşıntı 😅 Astra dan alıştım o alan kör alan gibi geliyor. Sadece vites aydınlatma olarak düşünme. Konsol komple karanlık. İçine dusecekmisim gibi hissediyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Metin Akbal yazdı: İçine dusecekmisim gibi hissediyorum. ona reno çukuru deniyor fizikte 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Ocak Paylaş 9 Ocak (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Kaşıntı 😅 Astra dan alıştım o alan kör alan gibi geliyor. Sadece vites aydınlatma olarak düşünme. Konsol komple karanlık. İçine dusecekmisim gibi hissediyorum. icon verelim submarinlisinden, rgb li... 9 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: icon verelim submarinlisinden, rgb li... Babana öyle bir dua ederim ki sanırım hayrına 😅 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Ben arabaya harcayınca üstüne başına almıyorsun arabaya harcıyorsun diyen hanımım bunun bu lambaları neden böyle sarı deyince mesajı aldım tabi. Plaka lambasını ve tavan lambasını LED ile değiştirdim. Mercekli gibi bir LED buldum güzel hoşuma gitti. Fırsattan istifade Opel in de tavan lambası ampullerin değiştirdim 😅 Orta konsol USB led almıştım o da geldi. Oda güzel hoş oldu. Sırada geri görüş ve yağmur sensörü var. Bugün ilk taksiti de ödedik. 5 Yorum bağlantısı
Erkam Elma 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Metin bey USB led ben de düşünüyorum nasıl kullanımı; göz alacak mı,kontak kapanınca o da kapanıyor mu,gece gündüz ayrımı oluyor mu Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Ocak Yazar Paylaş 16 Ocak Erkam Elma yazdı: Metin bey USB led ben de düşünüyorum nasıl kullanımı; göz alacak mı,kontak kapanınca o da kapanıyor mu,gece gündüz ayrımı oluyor mu Güzel hoşuma gitti benim. Göz alma uzun süreli kullanmadığım için yormadı ama uzun gece kullanımlarında nasıl olur ona yorum yapamam. Kontak kapanınca olan kısmı arabadan arabaya değişebilir. Ben takılı bıraktım biraz bekledim kapanmadı 2 saatliğine bir yere gittim geldim baktığımda kapanmıştı. Muhtemelen arabanın kendi sistemi belirli bir süre bekliyor o yüzden kapanmıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts