Oğuzkan Erışık 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Metin Akbal yazdı: Ruhsata isletecem. Çift renkli. Çift mi? Yıkatmıyon ki. Tek renk kalsa yeter 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Çift mi? Yıkatmıyon ki. Tek renk kalsa yeter Yıkatmam. Ben yıkarım. Fırçasız diye bıraktığım yer basıyor fırçayı. Bir kere bildiğin kazimislardi eski arabamda. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 1 Ocak Paylaş 1 Ocak 2017 megane hb kullandım bir süre, garantili idi. bir çok ufak tefek kronik sorunu vardı garantiden hallolan. reno garantisi iyiyidi o dönem. nereden ses gelse servise gittim hemen garantiden değişti ki buna @Sani Gerşon beyin dediği led sararması dahil. bastırıp iki farı garantiden değiştirmiştim . demem o ki garantiyi sonuna kadar kullanın. hayırlı uğurlu olsun. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak Ali Ozan Yurtsever yazdı: 2017 megane hb kullandım bir süre, garantili idi. bir çok ufak tefek kronik sorunu vardı garantiden hallolan. reno garantisi iyiyidi o dönem. nereden ses gelse servise gittim hemen garantiden değişti ki buna @Sani Gerşon beyin dediği led sararması dahil. bastırıp iki farı garantiden değiştirmiştim . demem o ki garantiyi sonuna kadar kullanın. hayırlı uğurlu olsun. Teşekkür ederim. İlk garanti kullanimimizda motor kulağı değişti sadece sesi dinledi tamam hocam bizde dediler şaşırmadım değil 😊 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak @Ali Cihangiroğluabey vites bölümü aydınlatması için herhangi bir arastirman var mı? Oradaki göz için USB led aldım ama vites seçici için aydınlatmaya ihtiyacım var burası cok karanlık. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Teşekkür ederim 😊 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Metin Akbal yazdı: vites seçici için aydınlatmaya ihtiyacım var burası cok karanlık Plastik kaplamayı söksene abi bi. Ampül vardır bence ama patlamıştır. Harflerin aydınlatması olmadan üretmemişlerdir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Plastik kaplamayı söksene abi bi. Ampül vardır bence ama patlamıştır. Harflerin aydınlatması olmadan üretmemişlerdir diye düşünüyorum. Hava kararınca vitesle oynama demek istiyor belkide 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Plastik kaplamayı söksene abi bi. Ampül vardır bence ama patlamıştır. Harflerin aydınlatması olmadan üretmemişlerdir diye düşünüyorum. İconda da yok. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hava kararınca vitesle oynama demek istiyor belkide Bazı eksiklikleri görüyoruz mesela torpido aydınlatma yok ama yeri var 😁 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Metin Akbal yazdı: İconda da yok Çakmaklıktan kablo çekip t5 dipsiz ampül bağla bir tane. Harflerin alt kısmını ışık geçirmiyorsa zımparala alttan ver ışığı. Olmaz mı böyle 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Çakmaklıktan kablo çekip t5 dipsiz ampül bağla bir tane. Harflerin alt kısmını ışık geçirmiyorsa zımparala alttan ver ışığı. Olmaz mı böyle Ben biraz daha komplike birşey düşünüyorum hangi viteste iken orası kırmızı yansın gibi 😁 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Metin Akbal yazdı: Ben biraz daha komplike birşey düşünüyorum hangi viteste iken orası kırmızı yansın gibi 😁 Vitesin aydınlatmamasının olması imkansız yav. Ben anlamadım hala Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Metin Akbal yazdı: Ben biraz daha komplike birşey düşünüyorum hangi viteste iken orası kırmızı yansın gibi 😁 Vites kolundan kırmızı bir asetat kağıdı uzat ince birşey. Işığın üstüne gelince kırmızı olsun. Çok komplike düşünme 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Vitesin aydınlatmamasının olması imkansız yav. Ben anlamadım hala Bagaj aydınlatması olmayan araba var. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Vitesin aydınlatmamasının olması imkansız yav. Ben anlamadım hala Vallaha yok. Full de de yok. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Vites kolundan kırmızı bir asetat kağıdı uzat ince birşey. Işığın üstüne gelince kırmızı olsun. Çok komplike düşünme Komplike dediğime bakma tükenmez kalem kullanacaktım 😂 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Metin Akbal yazdı: Vallaha yok. Full de de yok. @Ali Cihangiroğlu demek o yüzden bozulmaz diyor. Yok, gözükmüyor, millet kullanamıyorki bozulsun 😁 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Ali Cihangiroğlu demek o yüzden bozulmaz diyor. Yok, gözükmüyor, millet kullanamıyorki bozulsun 😁 Şanzıman yok demedik aydinlatmasi yok dedik 😁 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Metin Akbal yazdı: Şanzıman yok demedik aydinlatmasi yok dedik 😁 Altta tesisat var mı ona baktın mı? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Altta tesisat var mı ona baktın mı? Yok daha bakmadım. Olsa şimdiye kadar montajını yapan olurdu diye tahmin ediyorum. Araştırdım bayağı. Yurtdışı da bulamadım henüz. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Metin Akbal yazdı: @Ali Cihangiroğluabey vites bölümü aydınlatması için herhangi bir arastirman var mı? Oradaki göz için USB led aldım ama vites seçici için aydınlatmaya ihtiyacım var burası cok karanlık. peki bunun hem depolamalı hem ışıtmalısı varmı? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Alpay Sumer yazdı: peki bunun hem depolamalı hem ışıtmalısı varmı? Şarjlı mı istiyorsun? Powerbanka tak 😊 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Clio belki 6’dan başlar bir ümit eğer uğraşılırsa vites bölümü plastiği sökülüp alttan led koyulabilir. Ama bence çok önemli değil. Zaten kısa zamanda ezberlenecek. Ekranda da seçili vites yazıyor zaten Yorum bağlantısı
Recommended Posts