İçeriğe Yönlendir

Biraz Kızıl Biraz Mavi, Clio Naz.

Metin Akbal

Recommended Posts

Gökhan Tuna

Nefis renk :nazar:

Guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanmanizi dilerim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Kazasız belasız kullanmak nasip etsin çok güzel görünüyor. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Emin Önal yazdı:

Tekrar hayırlı olsun hocam :nazar:

Bu nasıl bi süreçtir arkadaş, okurken yoruldum, stres oldum. Her an her yerden bir sorun çıkabilir gibi geldi. Neyse ki sağ salim eve varmış.

İş inada bindi ya o yüzden son dakikaya kadar problem olacakmış gibi oldu süreç problemli olunca. Hatta araç teslimi saat 9 da idi biz geldik bayi kapalı bekledik yarım saat falan acaba dolandırıldık mı diye. Bayi petrol ofisinin içinde idi petrol ofisi de böyle bı herşey dağılmış falan kapatıldı sandık meğerse tadilata girmiş 😅 Arabayı görene kadar sancılı idi. Görünce rahatladık. Teşekkür ettim.

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bu arada bazı kişiler “başardık” falan demiş. Artık kendini de katıyor alım satım işlerine. Refakatçı seniiiii. öğlen biraz yürüdük. Zaten bugün ikiye kadar uyuduk 

Olayı benimsediler onlar o yüzden 😁

Oğuzkan Erışık yazdı:

Bu arada bir sabah arabayı çalıştırmadan antifirizine bak. O gün de söyledim eksper artistik hareketler yaptı. Antifiriz seviyen düşüktü.

Bakayım ben ona, orada seviye olarak yerini görmemiştim. Gerçi serviste bakıldı eksik olsa tamamlanırdı ölçümleri yapıldi.

Görkem Karakaş yazdı:

Çok güzel tercih, benim clioda en çok sevdiğim renk bu kırmızı. Turuncu ve maviden çok daha güzel 😅 Bende 2 ay önce bi 1.0 tce manuel aldım belki görmüşsünüzdür. Benimkinin tek farkı çelik jant var. Birde sanıyorum yağmur sensörü yok 2023 olmayanlarda. Gizli özellik meselesi güzel bi çok eklenebiliyor.( benim yılbaşından sonra bi ev işi var olmazsa bende arabaya bakmaya bir şeyler yaptırmaya başlayacağım) 

Cvt'ye göre çok iyi yakmış benim sıfır motor manuelle tekirdağ afyon arası 650+ km ortalama 120-150 arası 5.5 yakmıştı. 

Tekrar hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanılsın.

Aynen gördüm beyaz renk 😊 Yağmur sensoru gizli özelliklerden açan yer buldum Kocaeli de imiş. Ben genelde sakin kullanırım daha da düşerdi bazı yerlerde bende abandım 😊 Teşekkür ederim size de tekrardan hayırlı olsun.

Cihat Küçükay yazdı:

Hayırlı olsun maşallah

Teşekkür ettim 😊

Talha Bilgi yazdı:

Hayırlı olsun inşallah, Allah kaza bela nazar göstermesin

Amin inşallah teşekkür ettim 😊

Gökhan Tuna yazdı:

Nefis renk :nazar:

Guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanmanizi dilerim

Çok teşekkür ederim 😊

Arif Aykın yazdı:

Kazasız belasız kullanmak nasip etsin çok güzel görünüyor. :nazar:

Sağol Arif teşekkür ederim 😊

Zafer Bakar yazdı:

Karizmatik diye sana demiş sanırım @Oğuzkan Erışık🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bir Ankaralıdan daha tehlikeli ne var diye sorarsalar 2 Ankaralı diye cevap veririm 😁

Oğuzkan Erışık yazdı:

Terket burayı tombul :crazy:

Dur canım sende posta koyma hemen.

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

son dakikaya kadar problem olacakmış gibi oldu süreç problemli olunca.

reklamdaki gerçek oldu yani: kesin bişi çıkacak....

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Çağlar Bayur yazdı:

reklamdaki gerçek oldu yani: kesin bişi çıkacak....

Abi valla öyle kapora dolandırıcısı yola karsilastik parayı ilk denklestiremedik altın biraz düştü birtek hisselerden yüzüm güldü banka parayı yollamiyor diğer bankadaki parayı çekemedim derken süreç cidden yıprattı.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

Abi valla öyle kapora dolandırıcısı yola karsilastik parayı ilk denklestiremedik altın biraz düştü birtek hisselerden yüzüm güldü banka parayı yollamiyor diğer bankadaki parayı çekemedim derken süreç cidden yıprattı.

tüm bunlar nissan şanzımanlı reno motorlu gizli bir mitubiişi almak için mi

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Çağlar Bayur yazdı:

tüm bunlar nissan şanzımanlı reno motorlu gizli bir mitubiişi almak için mi

Gizli Japon hayranligimi böyle bastırdım. Herkes Toyota sahibi olamaz olmamalı 😁

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ersen Tapan yazdı:

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın . :nazar:

Teşekkür ederim 😊

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Macit Aliyev yazdı:

Maşallah. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Teşekkür ederim 😊

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

Gizli Japon hayranligimi böyle bastırdım. Herkes Toyota sahibi olamaz olmamalı 😁

Seninki yağlı mı ıslak mı 

:crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Sani Gerşon yazdı:

Aaa, ne buldum:

ohoo eski haber bu, yılbaşında gideyimda arkadaşlara bir uğrayayım hele, şu kablosuz andro kapalı bende, onu açayım :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Seninki yağlı mı ıslak mı 

:crazy:

Nasıl desem sodyumlu falan 😁 7 ilerisiz.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Sani Gerşon yazdı:

Aaa, ne buldum:

Ay yoook uğraşacak gücüm kalmadi ah gençliğim 😁 40 50 bin lira yarım hayalet gösterge. Bu da herhalde 60 80 bin vardır.

Bı geri görüş olsa yeter.

Ali Cihangiroğlu yazdı:

ohoo eski haber bu, yılbaşında gideyimda arkadaşlara bir uğrayayım hele, şu kablosuz andro kapalı bende, onu açayım :)

Abi ne zaman gidersin bilmiyorum da benim videoda gördüğüm açılan özellikler çalışmıyor servis guncellemesiyle falan gider mi yazılım sorar misin 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
İsa Acar yazdı:

Hayırlı olsun Metin bey, güzel günlerde kullanılsın :flowers:

Teşekkür ettim 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya

Metin jantlar siyah olsa ne güzel olur... Yapacak mısın bişeyler var mı aklında?

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Süleyman Kaya yazdı:

Metin jantlar siyah olsa ne güzel olur... Yapacak mısın bişeyler var mı aklında?

Abi jantlar kapak. Ben siyah jantı sevmiyorum. Asfalttan rengi ayırt edilmiyor.  Ufak tefek değişiklikler yaparız. Torpidoda lamba yok mesela ama yeri var 😅 Geri görüşe alıştım onun eksikliğini hissediyorum mesela park sensörü olsa bile.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Doğan Arşiray yazdı:

hayırlı olsun

Teşekkür ederim 😊

Ali Darbaz yazdı:

Hayırlı olsun .

Teşekkür ederim 😊

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...