İçeriğe Yönlendir

Biraz Kızıl Biraz Mavi, Clio Naz.

Metin Akbal

Recommended Posts

Metin Akbal
Mustafa Erkan yazdı:

Hayırlı olsun. Renk 10 numara. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun. Araç bedeli olarak ne ödediniz diye sorsam ?

Teşekkür ederim. 782 bin e aldık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Hayırlı olsun :nazar:

Bu arada bu konu şort konusu değil miydi? :crazy:

He unutmadan, 350 teklif etti mi Oğuz?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Murat Sahın yazdı:

Benim hanım vardı ya o yüzden iyi davrandı senin nasıl arkadaşların var demesin diye 😁 Artık şort atlet bilemedim ne konusu. Teşekkür ettim.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

🧿 Maşallah

Hayırlı olsun Metin iyi günlerde kullanın.

Abisiyle birlikte foto yok mu 🤔

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Adnan Çakır yazdı:

🧿 Maşallah

Hayırlı olsun Metin iyi günlerde kullanın.

Abisiyle birlikte foto yok mu 🤔

Abi benim araba içler acısı şu an haftasonu bı yikayim hava iyi olsun da inşallah 😊 Teşekkür ederim.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Çiçeaam :wub: hayırlı olsun, Maşallah.. kazasız belasız olsun.. Gülerek, keyifle hep mutluluklara götürsün sizleri 🧿 

süreç epey cetrefilliydi.. Biz bile strese girdik.. Ama basardın 😂 

Romanını bastan sona okudum bi ara kipritçi kız a baglayacan sandım ki Kırmızı başlıklı kız kurda yem olmadı 🤣 

Ayrıcana bi noktayaya tikkat cekeyim Maavinin hakkı bende :seytan:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

Benim hanım vardı ya o yüzden iyi davrandı senin nasıl arkadaşların var demesin diye 😁 Artık şort atlet bilemedim ne konusu. Teşekkür ettim.

cmylmz gösterisi gibi, forumu anlat deseler eeee ööööö.. yandık  elinde balta, atletli bir adam var, mangal yapıyor felan...

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Murat Sahın yazdı:

Şerrrefsizim 350 tl nakit götürdüm yanımda da sonra vazgeçtim :rofl:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Aytac Sakal yazdı:

Hayırlı Olsun Kazasız Belasız.

Teşekkür ederim 😊

Çağlar Bayur yazdı:

cmylmz gösterisi gibi, forumu anlat deseler eeee ööööö.. yandık  elinde balta, atletli bir adam var, mangal yapıyor felan...

Patlamadan bahsetmedim Allahtan

Oğuzkan Erışık yazdı:

Şerrrefsizim 350 tl nakit götürdüm yanımda da sonra vazgeçtim :rofl:

Ankara bebelerinden korkulurX2

Murat Sürmeli yazdı:

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin inşallah :nazar:

Teşekkür ederim 😊

Tamer Olcay Çiçek yazdı:

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

Teşekkür ederim 😊

Tevfik Işık yazdı:

:nazar:

İyi gunlerde kullanin...

Rengi çok guzel:nazar:

Teşekkür ederim. Clio 5 e her rengi yakıştırdım ben turuncu bile çok tatlı duruyor 😊

Fikri Keleş yazdı:

hayırlı olsun,güzel araba güzel herşey

Teşekkür ederim 😊

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Tekrar hayırlı uğurlu olsun gülerek kullansın yenge, sende vites koluyla uğraş dur :crazy:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Alpay Sumer yazdı:

Çiçeaam :wub: hayırlı olsun, Maşallah.. kazasız belasız olsun.. Gülerek, keyifle hep mutluluklara götürsün sizleri 🧿 

süreç epey cetrefilliydi.. Biz bile strese girdik.. Ama basardın 😂 

Romanını bastan sona okudum bi ara kipritçi kız a baglayacan sandım ki Kırmızı başlıklı kız kurda yem olmadı 🤣 

Ayrıcana bi noktayaya tikkat cekeyim Maavinin hakkı bende :seytan:

Amin ciceem. Şaka maka başardık 😅Mavinin hakkı bende demişsin de sıradaki araban kırmızı mı olcak? Hani benim izimden gidiyon ya 😊

Selçuk Bakış yazdı:

Tekrar hayırlı uğurlu olsun gülerek kullansın yenge, sende vites koluyla uğraş dur :crazy:

Frene basarken ayağım otomatik debriyaja basıyor. Henüz benim arabada frene basıp debriyaja basmamak gibi durum olmadı 😅 Teşekkür ettim.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Eyüp Çetin yazdı:

Yok önce elimizle yokluyoruz bulunca basıyoruz düğmeye. Yazık yeni aldı adam. Nedir öyle sökmek falan. 

Şu an sanırım kalma durumu yüzde 60-65 falan. Kalanların da yüzde 70'i geri park yaparken kalıyor. İkinci hata sinyal vermeme, üçüncü de kavşaklara kontrolsüz girişler. Genelde frene ben basıyorum. 😂

bizim burada bağcılar mahmutbey’de trafik eğitim var. Aynı zamanda trafiğe de açık. Hem de yoğun sayılır.

Döner kavşakta bakıyorum, eğitmen, şöför adayına “gir gir kafayı sok” diyor. Görüyorum cam açık. Yol benim halbuki. Kavşak içinde dönüyorum. 

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Tekrar hayırlı olsun hocam :nazar:

Bu nasıl bi süreçtir arkadaş, okurken yoruldum, stres oldum. Her an her yerden bir sorun çıkabilir gibi geldi. Neyse ki sağ salim eve varmış.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

bu arada bazı kişiler “başardık” falan demiş. Artık kendini de katıyor alım satım işlerine. Refakatçı seniiiii. öğlen biraz yürüdük. Zaten bugün ikiye kadar uyuduk 😁😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
(düzenlendi)

Bu arada bir sabah arabayı çalıştırmadan antifirizine bak. O gün de söyledim eksper artistik hareketler yaptı. Antifiriz seviyen düşüktü.

tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

bizim burada bağcılar mahmutbey’de trafik eğitim var. Aynı zamanda trafiğe de açık. Hem de yoğun sayılır.

Döner kavşakta bakıyorum, eğitmen, şöför adayına “gir gir kafayı sok” diyor. Görüyorum cam açık. Yol benim halbuki. Kavşak içinde dönüyorum. 

Bizim usta öğreticiler bu konuda iyi. Kuralları iyi öğretiyorlar fakat adaylar yeteneksiz. Kavşağa hızlı giriyor arabaya çarpacak frene basıyorum kalıyor. Sen basmasaydın ben zaten basacaktım diyor. 😂 Geçen hafta bir aday hiçbir eğitime gelmemiş arabayı 1. vitese takıp hareket ettiremiyor. Kaldın deyince e daha hareket bile edemedim nasıl sürdüğümü görmediniz ki diyor. 😂 İlginç durumlar var bu sınavda. 

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Çok güzel tercih, benim clioda en çok sevdiğim renk bu kırmızı. Turuncu ve maviden çok daha güzel 😅 Bende 2 ay önce bi 1.0 tce manuel aldım belki görmüşsünüzdür. Benimkinin tek farkı çelik jant var. Birde sanıyorum yağmur sensörü yok 2023 olmayanlarda. Gizli özellik meselesi güzel bi çok eklenebiliyor.( benim yılbaşından sonra bi ev işi var olmazsa bende arabaya bakmaya bir şeyler yaptırmaya başlayacağım) 

Cvt'ye göre çok iyi yakmış benim sıfır motor manuelle tekirdağ afyon arası 650+ km ortalama 120-150 arası 5.5 yakmıştı. 

Tekrar hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanılsın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...