İçeriğe Yönlendir

TV Tavsiye

Macit Aliyev

Recommended Posts

Macit Aliyev

Evde 9-10 yıllık LG lcd tv var artık iyice yavaşladı internete girerken. Ve de dahili uydu alıcısı bozuldu galiba. Sinyal yok diyip duruyor. Bunu başka bir odaya alıp wifiye bağlı kullanacağım. O yüzden 50 inçlik bir tv tavsiyelerinize açığım. Bütçe 12-13 bin.  Bu fiyata Toshiba buldum fakat toshiba tv de ne kadar iyi? Garanti ve servisine Vestel bakıyor. Fİyat performans olarak tavsiyeniz ne olur?

Smart veya android olması ne kadar elzem bir durum?

Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren

12-13 bin 50 inch tv zor bulursunuz.

Bulsanızda çok kaliteli olacağını sanmıyorum.Philipsin yeni modellerini önerebilirim.Yanlız 24-25 bin bandında,eğer farklı bi model bakacaksanız kesinlikle android tv olsun.Uygulama yüklemek açısından çok kıymetli çünkü.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Macit Aliyev yazdı:

Evde 9-10 yıllık LG lcd tv var artık iyice yavaşladı internete girerken. Ve de dahili uydu alıcısı bozuldu galiba. Sinyal yok diyip duruyor. Bunu başka bir odaya alıp wifiye bağlı kullanacağım. O yüzden 50 inçlik bir tv tavsiyelerinize açığım. Bütçe 12-13 bin.  Bu fiyata Toshiba buldum fakat toshiba tv de ne kadar iyi? Garanti ve servisine Vestel bakıyor. Fİyat performans olarak tavsiyeniz ne olur?

Toshiba kayınpederime almıştık. Pek iyi bir işletim sistemi yok, android gibi beklemeyin. Ama ses kalitesi ve görüntü güzel. Sizi idare eder. Onun dışında TCL iyidir. Onvo almıştık yazlığa ucuz yollu, ufak tefek sorunlar dışında bakılabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Android olmadan sonradan eklenen android kutularla daha uyguna gelmez mi?.

bende bu aralar bakınıyorum çünkü :) 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Macit Aliyev yazdı:

O bulduğunuz Toshiba aslında Vestel. Aynı özelliklerde Vestel i daha uyguna alabilirsiniz.

Bu bütçede Vestel, Arçelik, Grundig bakılabilir.

Yazılımı beğenmezseniz Mi box alırsınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Mehmet Dagdeviren yazdı:

12-13 bin 50 inch tv zor bulursunuz.

Bulsanızda çok kaliteli olacağını sanmıyorum.Philipsin yeni modellerini önerebilirim.Yanlız 24-25 bin bandında,eğer farklı bi model bakacaksanız kesinlikle android tv olsun.Uygulama yüklemek açısından çok kıymetli çünkü.

O fiyat bandında var tvler. Pahalı birşey olmasına gerek yok. Evde 3. tv olacak bu.

Doğan Arşiray yazdı:

TCL alabilirsiniz. benim konu başlığı vardı.

Bir tane gördüydüm TCL. Senin konu başlığını inceleyim bi. Teşekkürler.

Cihat Küçükay yazdı:

Toshiba kayınpederime almıştık. Pek iyi bir işletim sistemi yok, android gibi beklemeyin. Ama ses kalitesi ve görüntü güzel. Sizi idare eder. Onun dışında TCL iyidir. Onvo almıştık yazlığa ucuz yollu, ufak tefek sorunlar dışında bakılabilir.

Aslında büyük bir beklentim yok. Youtube olması yeterlidir. Bir de çabuk bozulmasın. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Macit Aliyev yazdı:

O fiyat bandında var tvler. Pahalı birşey olmasına gerek yok. Evde 3. tv olacak bu.

Bir tane gördüydüm TCL. Senin konu başlığını inceleyim bi. Teşekkürler.

Aslında büyük bir beklentim yok. Youtube olması yeterlidir. Bir de çabuk bozulmasın. 

https://www.a101.com.tr/elektronik/toshiba-50ua2363dt-50-ultra-hd-android-tv/

şu mu mesela

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Vestel 50qa9700 bakabilirsiniz 13-14 civarına bulunabilecek iyi özelliklerde qled tv. Android 11 işletim sistemi 2gb ram, 12 cof, 5000:1 kontrast, va fsa paneli Memc Pixellence pro Hdr Dolby Vision gibi özellikleri var diye hatırlıyorum. Ücretsiz kurulum duvar askı aparatı servis veriyor. 3 yıl garanti var.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Erhan Doruk yazdı:

O bulduğunuz Toshiba aslında Vestel. Aynı özelliklerde Vestel i daha uyguna alabilirsiniz.

Bu bütçede Vestel, Arçelik, Grundig bakılabilir.

Yazılımı beğenmezseniz Mi box alırsınız.

Bu işte bir gariplik var. Vestel daha pahalı galiba Toshibadan.

Fatih Evcin yazdı:

Aynen. Ben de bunu bulmuştum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
Macit Aliyev yazdı:

Bu işte bir gariplik var. Vestel daha pahalı galiba Toshibadan.

Aynen. Ben de bunu bulmuştum.

Toshiba yı vestel üretiyor bazı modelleri daha ucuz bazıları daha pahalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev

3-4 yıl önce kayınpederime Vestel aldık (ben israr ettim Türk malı diye) ekranı yanlardan bozulmuş hala da öyle izliyor. O yüzden biraz çekiniyorum diğer vesteller de böyle olur diye.

Bu arada vestelin sitesinde 20000 tl bu tv.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Macit Aliyev yazdı:

3-4 yıl önce kayınpederime Vestel aldık (ben israr ettim Türk malı diye) ekranı yanlardan bozulmuş hala da öyle izliyor. O yüzden biraz çekiniyorum diğer vesteller de böyle olur diye.

Alışveriş sitelerinde daha uygun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev

Bu arada konuyu açmadan Önce arama yaptım "TV tavsiye" yazdım aşağılara indim baktım sadece tavsiyeler geçen konuları gösteriyordu. O yüzden bende yeni konu açtım.

@Doğan Arşiray TCL konusunu bulmaya çalışırken başka bir TV tavsiye lütfen başlığında konu gördüm. Yetkililer gerekli görürse konu birleştirilebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Macit Aliyev yazdı:

65 inç TV yi 30K ya almış olduk. 

55inş tvler kaliteli olanlar 22k dan başlıyor. Ama uygunda bulunabilir. 

Geçen A101 de onvo 32" tv yi 3.500 TL ye satıyorlardı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Görüntüden mennunsanız androit box alın TV bozulana kadar kullanın. Yeni alacağınız bir TV de bu kombinasyon olacak.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
Macit Aliyev yazdı:

Evet önceden vestel kullananlarda çok şikayet var ama kullandığı panelleri değiştirmiş ve panel sorgulamadan ne kullandığını açıkça yazıyor en azından. Model model bakmak lazım Lg panele de denk gelebilirsiniz mesela inceleme sitelerinde çok olumlu yorumlar var artık sorunlu ürünü direkt değiştirdiklerine dair. Daha iyi markalar tabi ki var ama daha pahalı. İnternetten alışveriş sitelerinde vestel yetkili bayiden alırsanız 3 yıl garantisi var diğer satıcıların 2 yıl olabilirmiş. Geçen hafta hburadada  fiyatı 13400 idi. Ama şans işi tabi bazen en iyi markalarda bile sıkıntı çıkıyor orası ayrı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
Fatih Evcin yazdı:

1991340710_WhatsAppImage2023-12-26at10_27_13.jpeg.21aa1a0b000f33e1a01e9e70a1cf0212.jpeg

bu kadar fark olması aşırı canımı sıkıyor aynı ürünlerde.

En alttakinden başka bir bayiden aldık babamlara geçen hafta...adana mersin tarafından depodan geldi ürün açılmamış kapalı kutu bugün gelip servis kuracak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Hüseyin Sönmez yazdı:

Görüntüden mennunsanız androit box alın TV bozulana kadar kullanın. Yeni alacağınız bir TV de bu kombinasyon olacak.

Görüntü şimdilik fena değil ama sanki bozulmaya doğru gidiyor. Benim varolan tvdeki uydu alıcısı dışındakı sıkıntım youtubeyi açarken donuyor ve yavaş çalıştırıyor.

Android box alınca youtube hızlı olur mu yoksa aynı şey mi olur?

Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya
(düzenlendi)

2010 yılında aldığım Phillips led tv yi kullanıyorum.. 2. yıldır da Mi Stick ile internetten yayın izliyorum gayet iyi.. uydu gibi değil tabii çat diye açılmıyor ama güzel.. 4k olanlardan almadım çünkü tv zaten 4K değil. bence sorun olarak görülebilecek tek yönü evde büyüklerimiz olduğu zaman off aç şunu demeleri 

Bu arada cihazın aynısını üç eve daha aldırdım onlarda memmun.. Alanlardan bir tanesi 4K olanı aldı.. o biraz daha seri çalışıyor.

tarihinde Süleyman Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Doğan Arşiray yazdı:

Bununla ilgili çokça "kutusundan kırık ekran çıktı, sorumluluk kabul etmiyorlar" diye yazı okudum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Demir
Doğan Arşiray yazdı:

Sani Gerşon yazdı:

Bununla ilgili çokça "kutusundan kırık ekran çıktı, sorumluluk kabul etmiyorlar" diye yazı okudum.

Tam bunu yazayım diye niyetlenmiştim Sani yazmış aynısını. 

Markayı daha kullanmadan elememe sebep oldu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

amazondan yada hepsiburada premium dan alınabilir fiyat farkı çok değilse bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...