Süleyman Kaya 25 Aralık 2023 Paylaş 25 Aralık 2023 2006 yılı Mart ayından beri bizimle olan mk2 dizel Focusumuz ile artık yolları ayırma zamanımız geldi, bizimle beraber 278000 km devirmiş.. Bir süredir araç değişikliği yapmayı düşünüyorduk, herne kadar Focus bir çok ihtiyacımıza cevap veriyor olsa da, Esp yoksunluğu, eski teknoloji aydınlatma grubu gibi vb eksileri yüzünden çoktan değişim zamanı gelmişti. Biraz telaş biraz gerginlik ile aramalarımız sırasında Citroen bayiinde araç bulabildik ve yeni aracımız 2023 model citroen C4 1.2 Puretech 8 eat inci beyazı oldu.. uzun zamandır ertelediğim bir çok şeyi ise duygusal durumum elverdikçe yapmaya çalışıyorum, beş yıl binme planımız var, sonrası kısmet.. Arabayı yaz başında aldık ama şimdiden 11000 km oldu. Hiç aklımda yokken Citroen kullanmak, hala şaşkınım açıkçası, aklımdan geçen hep yeniden yeni bir Focus ile yola devam etmekti. 20 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 25 Aralık 2023 Yazar Paylaş 25 Aralık 2023 İlk yaptığım değişiklik jant almak oldu. Üzerinde 17” lik yazlık Brigstone var. Kış için 16” jant ve ona uygun Lauffen lastik aldım. Jantları temizledikten sonra araca ve jantlara mavi detay vermek istedim. 6 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 25 Aralık 2023 Paylaş 25 Aralık 2023 Hayırlı olsun ,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 25 Aralık 2023 Yazar Paylaş 25 Aralık 2023 (düzenlendi) Ardından ön kapılardaki detaylara ve sis çerçevelerine de aynı folyodan uyguladım. Kadran ve multimedyaya tpu koruma filmi çektim, ürünler online sitelerde mevcuttu, telefon ekranı gibi kolayca takılıyor 25 Aralık 2023 tarihinde Süleyman Kaya tarafından düzenlendi imla 11 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 25 Aralık 2023 Yazar Paylaş 25 Aralık 2023 Çocuklu ailelerin olmazsa olmazı, basitte olsa koltuk kılıfı acilen yapıldı. Anahtar koruma, eşik bandı da ilk yapılanlardan 9 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 25 Aralık 2023 Yazar Paylaş 25 Aralık 2023 Bir kaç detay daha mevcut, cam filmi, kaput filmi araç alınırken yapıldı ben sonradan ön farlara da taş sıçramasına karşı film çektirdim.. bu arada servisin ve çalıştıkları firmanın çok kötü bir işçiliği mevcut, araç servise gittiğinde gösterdim cam filmlerini, heryeri özellikle arka cam boncuk boncuk, biraz mırın kırın ettiler ama üsteleyince tamam değişelim dediler. Bagajda ayar sorunları vardı menteşe değişimi yapıldı ancak servisten memnun kalamadım, aracı teslim aldıktan sonra farkettim ki, sigortanın kapağı yarım kapatılmış içindeki cımbız düşmüş, bagajda da vida eksik 1 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 25 Aralık 2023 Yazar Paylaş 25 Aralık 2023 Bu arada, araç ile ilgili en büyük sıkıntım hiç kaynak olmaması, ayrıca kullanıcı kitapçığında bir sürü yazı var tek özelliği bu. Ne lastik basınçları ne yağ spesifikasyonu mevcut değil, sıfır bilgi ile kitapçık yayınlamışlar. Focusum o konuda çok öndeydi, eskide olsa kaç litre yağ alır sigortalat nerede şeması nasıl vs birçok bilgi içinde mevcuttu, ayrıca aracı tanıdığımdan bir çok işini kendim yapabiliyordum 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 25 Aralık 2023 Yazar Paylaş 25 Aralık 2023 (düzenlendi) Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun ,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Teşekkür ederim, herkesin gönlüne göre almak nasip olsun Macit Aliyev yazdı: Hayırlı olsun yeni aracınız. Teşekkürler, darısı hepimize 25 Aralık 2023 tarihinde Süleyman Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2023 Paylaş 25 Aralık 2023 direksiyon hissayatı hariç çok güzel, bundan bakmıştım alacakken döndük geçen dönem 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 25 Aralık 2023 Yazar Paylaş 25 Aralık 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: direksiyon hissayatı hariç çok güzel, bundan bakmıştım alacakken döndük geçen dönem Evet gerçekten öyle, araç benim tercihim değildi, aklımda bile yoktu ama şartlar ve bütçenin yönlendirmesi.. Güzel araç, artısıda eksisi de var.. Siz neden almak istediniz? Neden almadınız? Jant vs demişken, eksozlar elden geçmeli idi.. 25 Aralık 2023 tarihinde Süleyman Kaya tarafından düzenlendi Otomatik birleştirme 4 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 25 Aralık 2023 Paylaş 25 Aralık 2023 Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 25 Aralık 2023 Yazar Paylaş 25 Aralık 2023 Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin Allah razı olsun 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 25 Aralık 2023 Yazar Paylaş 25 Aralık 2023 İsa Acar yazdı: Güzel günlerde kullanılsın Teşekkürler İsa bey Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 25 Aralık 2023 Paylaş 25 Aralık 2023 Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 25 Aralık 2023 Paylaş 25 Aralık 2023 Kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Aralık 2023 Paylaş 25 Aralık 2023 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Aralık 2023 Paylaş 25 Aralık 2023 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Mavi detaylar çok kararında çok güzel yerlerde olmuş 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2023 Paylaş 25 Aralık 2023 Süleyman Kaya yazdı: Siz neden almak istediniz? Neden almadınız? görünüşü iç mekan hissi gayet güzel gelmişti test sürüşü de olumlu idi, listemde ev de vardı ev aldım buna meblağ kalmamıştı 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 25 Aralık 2023 Paylaş 25 Aralık 2023 Hayırlı olsun, motorun tepkileri nasıl, düşük devirde iyi kaçıyor mu 1.2 puretech uzun yıllardır kullanılan bir motor, sorunsuz ancak tepkiler zayıf olarak youmlar okumuştum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts