Servet Aydın 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Kurutucu suyu saf suya yakın görünüşe göre. Sorun olmaması gerekir. Hemde kireçten arınmış leke de yapmaz 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 26 Aralık 2023 Yazar Paylaş 26 Aralık 2023 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Kurutma makinası Çeşme suyu Artıma özelliği olan sürahi Şu durumda pH olarak sorun yok ve klor (partikül - sanırım cihaz klor ölçüyor) yükü olarak en sorunsuzu makinadan çıkan su, yani sertliği en düşük olan makina suyu, araç yıkama da kullanılmasında sakınca yok görülüyor 26 Aralık 2023 tarihinde Süleyman Kaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Cam suyu motor soğutma suyu gibi de kullanımı olur 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 26 Aralık 2023 Yazar Paylaş 26 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Kurutucu suyu saf suya yakın görünüşe göre. Sorun olmaması gerekir. Hemde kireçten arınmış leke de yapmaz Araç için sağlıklı su diyebiliriz, Emeğiniz için teşekkürler 🙏 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Servet Aydın yazdı: Kurutma makinası Gördüğüm kadarıyla safa yakın su çıkmış kurutma makinesinden.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Gördüğüm kadarıyla safa yakın su çıkmış kurutma makinesinden.. Evet. Her yerde kullanıma uygun. Tertemiz hem Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Aralık 2023 Paylaş 26 Aralık 2023 Biz de yeni aldık. Suyu dökerken İçim gidiyor, buharlaştırıp aldığı için nemi bana da saf su gibi geliyordu doğru düşünmüşüm ama deterjan kokusu oluyor suda, o kafamı karıştırıyor. Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 27 Aralık 2023 Yazar Paylaş 27 Aralık 2023 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Biz de yeni aldık. Suyu dökerken İçim gidiyor, buharlaştırıp aldığı için nemi bana da saf su gibi geliyordu doğru düşünmüşüm ama deterjan kokusu oluyor suda, o kafamı karıştırıyor. Belki bir süre havalandırıldığında o kokuda kalmayacak.. şimdilik ben bidona biriktirmeye başladım.. bir ara süzerim, pamuklar yünler var suda belli... onlarla beraber kokuda azalacaktır.. en kötü ihtimalle bi 3-5 litre arıtmadan su alır yıkama bitince onunla durulama yaparım belki Yorum bağlantısı
Recommended Posts