Mehmet Kazancıoğlu 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 görsel aramada kadran captur çıkıyor renk tahmini bence maviden vaz geçmemiştir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Bana özelden yazarsan kimseye demem, yazmazsan "keşşşşşkkeee benim" diye başlayan sihirli cümleyi kurarım asla senin olmaz sonra bak 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Şimdi resmini atayım da sen gör, gerçi doğru tahmin de var ama hayırlı olsun güle güle kullan tekrardan 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Aralık 2023 Yazar Paylaş 22 Aralık 2023 O kadar kodlama dedim bula bula ne buldunuz yahu 😁 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Devir saatinden ben benzinli olduğunu anlıyorum. Ayrıca araç otomatik vitesli E , ben biliyorum zaten arabayı Neden tahmin yürütüyorsam.. 8 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Cem Işık yazdı: Devir saatinden ben benzinli olduğunu anlıyorum. Ayrıca araç otomatik vitesli E , ben biliyorum zaten arabayı Neden tahmin yürütüyorsam.. Renosunu bildiler ama geri kalanı hala muamma.. Neredesin @Ali Cihangiroğlu 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Aralık 2023 Yazar Paylaş 22 Aralık 2023 Emre Şimşek yazdı: Renosunu bildiler ama geri kalanı hala muamma.. Neredesin @Ali Cihangiroğlu Ama bozdun butun sırrı 😁 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 ortalama yakıtını söyle de bilek Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Ben rengini söyleyeyim, "3 kuruş fazla olsun" rengi.. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Cem Işık yazdı: Ben rengini söyleyeyim, "3 kuruş fazla olsun" rengi.. Kırmızı yani 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Hile var, otomatik dememiş miydin? EDC otomatik değil ki, Tansu'nun arabada ne kadar şanzıman yoksa EDC de o kadar otomatik Hayırlı olsun şimdiden. 1 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Murat Sahın yazdı: Hile var, otomatik dememiş miydin? EDC otomatik değil ki, Tansu'nun arabada ne kadar şanzıman yoksa EDC de o kadar otomatik Hayırlı olsun şimdiden. tansunun arabadada ne varki ben anlamadım gitti 🤭 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Alpay Sumer yazdı: tansunun arabadada ne varki ben anlamadım gitti 🤭 bir şey yok işte onu diyorlar ama rollerda bizi madara etti onu da söyleseler ya 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Furkan Avcı yazdı: bir şey yok işte onu diyorlar ama rollerda bizi madara etti onu da söyleseler ya bende onu diyorum ne var ki hicbisey yok 😂 bide roller olayımı var? tövbeler olsun komşular havar 🤭😂 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Alpay Sumer yazdı: tansunun arabadada ne varki ben anlamadım gitti 🤭 Tansunun arabası mı varmış? 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Aralık 2023 Yazar Paylaş 22 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ortalama yakıtını söyle de bilek MTV dahil mi hariç mi sıcak motorda mı soğuk motorda mı bunlar önemli çünkü 😬 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 (düzenlendi) 1.33 tce olsun taştan olsun, bozulmayan DCT tam otomatik şanzımanda varsa tamamdır. Not: robotik ve manuel hariç diğer dct-dsg-konvertörlüler alayı tam otomatiktir, bunlar kendi içlerinde ayrılır çift kavrama konvertör çoklu diskli diye, daalın hele birde hiç olmayanlar var ona girmeyelim hatta girelim, onlara tam elektrikli denir tahmin 2 adet, gerçi ikiside aynı sayılır birisi az yükseği, touch clio5 yada kaptır gitsin 22 Aralık 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: 1.3 tce olsun taştan olsun, bozulmayan DCT tam otomatik şanzımanda varsa tamamdır. Not: robotik ve manuel hariç diğer dct-dsg-konvertörlüler alayı tam otomatiktir, bunlar kendi içlerinde ayrılır çift kavrama konvertör çoklu diskli diye, daalın hele birde hiç olmayanlar var ona girmeyelim hatta girelim, onlara tam elektrikli denir DCT tam otomatik mi? DCT şanzıman genel çalışma prensibi itibariyle oldukça gelişmiş çift kavrama sistemine sahip bir otomatikleştirilmiş manuel şanzımandır. Başka sorunuz?? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: DCT tam otomatik mi? DCT şanzıman genel çalışma prensibi itibariyle oldukça gelişmiş çift kavrama sistemine sahip bir otomatikleştirilmiş manuel şanzımandır. Başka sorunuz?? yanlış, bu sınıftakilere genel olarak otomatik şanzıman denir, senin dediğin otomatik gurubu içindeki dallardan biridirki bende çift kavramada yoktur. manuel ve robotik diye 2 tip daha vardır, onlar zaten konu dışı. genel olarak 3 tip şanzıman vardır, manuel-robotik-otomatik başka sorunuz?? 22 Aralık 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: yanlış, bu sınıftakilere genel olarak otomatik şanzıman denir, senin dedğin otomatik gurubu içindeki dallardan biridir. başka sorunuz?? Tamam işte, otomatik şanzıman denir. Sonra ayrılır; a) tam otomatik b) yarı otomatik Mağazaya gidince pantolonun yarısını alıyor musun? Niye otomatiğin yarısını alıyorsun? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Aralık 2023 Paylaş 22 Aralık 2023 Murat Sahın yazdı: pantolonun yarısını alıyor musun Belki şort seviyor 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts