Sani Gerşon 20 Aralık 2023 Yazar Paylaş 20 Aralık 2023 Erdoğan Temur yazdı: Yıllardır IT sektöründe çalışıyorsunuz. İşte çalışma süresi ve tecrübeye bakmıyorlar mı + diplomaya ? Erdem Doğan yazdı: Türkiye'de bakılıyor ama Avrupa'da ilk sorulan mesleki yeterlilik belgesi. Tabi her meslekte yok. Sevgili Erdem cevap vermiş. Türkiye'de biz hangi bölümden mezun olduğuna dahi bakmıyoruz. Zira bizim için önemli olan tecrübe. Ben mesela Sinema-TV mezunuyum Cihat Küçükay yazdı: Hocam seviye 5 seni kesmez ki, sana seviye 20-25 falan lazım. Şu an sanırım ülkede en yüksek Seviye 5 yapılıyor. Bir de dip not paylaşayım: 3 sene evvel Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir anket talebi ile mail atmıştı. Onu doldurup göndermiştim. Bugün gireceğim sınavda kitapçık tanımıtımında katkıda bulunanlarda firmamın ismi var Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Aralık 2023 Paylaş 20 Aralık 2023 (düzenlendi) Başarılar dilerim Sani. Kolay gelsin. 20 Aralık 2023 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Aralık 2023 Paylaş 20 Aralık 2023 Ebrar Tüfek yazdı: Otomotivle alakalı birsürü şey varmış, sabahlar olmasın evet sınavları var hepsinina ayrı ayrı. kursa kaydoluyorsun belli bir programadan sonra resmi sınava sokuyorlar. ben online universite sertifikasını aldığım oto elektro mekanik ustalığı için sormuştum. her kurs veremiyro bunları. yetkisi farklı. 4000 tl civarı birşeydi. yeri ters olmasa alınır aslında. ama gidip de, o trafikte birde park yeri bulamadan peşine ders dinleyemeyeceğim şu halimde, şu yaşımda. onun yerine yabancı dil kursu daha mantıklı görünüyor. zaten sertifikam var illa kağıt lazımsa... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Aralık 2023 Yazar Paylaş 20 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: evet sınavları var hepsinina ayrı ayrı. kursa kaydoluyorsun belli bir programadan sonra resmi sınava sokuyorlar. ben online universite sertifikasını aldığım oto elektro mekanik ustalığı için sormuştum. her kurs veremiyro bunları. yetkisi farklı. 4000 tl civarı birşeydi. yeri ters olmasa alınır aslında. ama gidip de, o trafikte birde park yeri bulamadan peşine ders dinleyemeyeceğim şu halimde, şu yaşımda. onun yerine yabancı dil kursu daha mantıklı görünüyor. zaten sertifikam var illa kağıt lazımsa... Benim baktığım bölüm neyseki kurssuz belge sağlıyor. Her bölüm olmasa da belli başlı bölümler kurssuz bunu sunabiliyor. Onlara bakmak daha mantıklı olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 20 Aralık 2023 Paylaş 20 Aralık 2023 @Sani Gerşon varsa microsoft, vmware, cisco sertifikaların onlar daha çok iş yapar gibi. Başarılar dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Aralık 2023 Paylaş 28 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Sınavı başarıyla geçmişim gidiyor musunuz? Cross satılık mı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Aralık 2023 Yazar Paylaş 28 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: gidiyor musunuz? Cross satılık mı Yok ya, daha değil Bu arada dip not vereyim: Benim sınav hakkında bulamadığım kaynak gerçekten de yokmuş. Yani olmadığı için bulamamışım. Oradaki hocalarla da görüştüm ve MEB'in bu konuda herhangi bir kaynağının olmadığını ilettiler. İş Sağlığı ve Güvenliği önemli bir olay ancak sektörel bazda hazırlanmazsa, bilgisayar başındakine niye kaynak gözlüğü lazım olabilir diye düşünmemek elde değil 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2023 Paylaş 28 Aralık 2023 bill gates ybilgisyara başında windowsu tasarlarken iş güvenliği sertifikası almış mıydı acaba? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Aralık 2023 Yazar Paylaş 28 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: İspanya da geçerli mi bu sınav Evet, AB'de geçerli. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Aralık 2023 Paylaş 28 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Yok ya, daha değil Bu arada dip not vereyim: Benim sınav hakkında bulamadığım kaynak gerçekten de yokmuş. Yani olmadığı için bulamamışım. Oradaki hocalarla da görüştüm ve MEB'in bu konuda herhangi bir kaynağının olmadığını ilettiler. İş Sağlığı ve Güvenliği önemli bir olay ancak sektörel bazda hazırlanmazsa, bilgisayar başındakine niye kaynak gözlüğü lazım olabilir diye düşünmemek elde değil iş güvenliği falan default çıkıyor bütün sınavlarda. ben online olarak aldığım sınavda da, usta öğretici sınavında da aynı soruları cevapladım. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 28 Aralık 2023 Paylaş 28 Aralık 2023 Doğan Arşiray yazdı: iş güvenliği falan default çıkıyor bütün sınavlarda. ben online olarak aldığım sınavda da, usta öğretici sınavında da aynı soruları cevapladım. İSG Eğitimleri artık tamamen maalesef işlevsiz durumda. Maksat kağıt üstünde eğitim verildi olsun. Sorumluluğu tamamen işçiye yıkmak için. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts