Sani Gerşon 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Merhaba herkese, AB standartlarında düzenlenen mesleki yeterlilik kursları mevcut. Buradan alacağınız, devlet onaylı, AB tarafından tanınan belge ile Avrupa'da bir çok ülkede iş bulma şansı çok yükseliyor. Mesela, Almanya şu an biliyorsunuz işçi kabulu yapıyor ve bu belge resmi belge olduğundan sizi herkesin önüne geçirebiliyor. 2023 yılı için şu an ilgimi çeken bölümün belgeleme hizmeti 8100TL. Cumartesi günü Bilgi İşlem Destek Sorumlusu Seviye 5 düzeyinde sınava gireceğim. Sınav hem teorik hem de pratik. Sınavla alakalı sorulacak konular ilgili bağlantıda açıklanmış. Sınav sanırım ki ilk kez yapılacakmış. İlgili üniversitedeki öğretim görevlisi ulaşarak bilgi verdi. Ben hiç bir yerde seviye 4 dahil geçmiş soruları bulamadım. Kendisine sorduğumda uluslararası yeterliliğe bakın dedi ki, o da doğru düzgün bir internet geri dönüşü vermedi. Aramızda daha evvel bu tip bir belgelendirmede bulunmuş olanlarımız var mıdır acaba? 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Aralık 2023 Yazar Paylaş 19 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: hamburgta tartışalım bu konuyu Tartışalım akşam yemeğinde. Yola çıkayım mı? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Tartışalım akşam yemeğinde. Yola çıkayım mı? Tek başıma yerim dersen olur. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Cumartesi günü Bilgi İşlem Destek Sorumlusu Seviye 5 düzeyinde sınava gireceğim. başarılar! 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Cumartesi günü Bilgi İşlem Destek Sorumlusu Seviye 5 düzeyinde sınava gireceğim. Başarılar diliyorum . 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Merhaba herkese, AB standartlarında düzenlenen mesleki yeterlilik kursları mevcut. Buradan alacağınız, devlet onaylı, AB tarafından tanınan belge ile Avrupa'da bir çok ülkede iş bulma şansı çok yükseliyor. Mesela, Almanya şu an biliyorsunuz işçi kabulu yapıyor ve bu belge resmi belge olduğundan sizi herkesin önüne geçirebiliyor. 2023 yılı için şu an ilgimi çeken bölümün belgeleme hizmeti 8100TL. Cumartesi günü Bilgi İşlem Destek Sorumlusu Seviye 5 düzeyinde sınava gireceğim. Sınav hem teorik hem de pratik. Sınavla alakalı sorulacak konular ilgili bağlantıda açıklanmış. Sınav sanırım ki ilk kez yapılacakmış. İlgili üniversitedeki öğretim görevlisi ulaşarak bilgi verdi. Ben hiç bir yerde seviye 4 dahil geçmiş soruları bulamadım. Kendisine sorduğumda uluslararası yeterliliğe bakın dedi ki, o da doğru düzgün bir internet geri dönüşü vermedi. Aramızda daha evvel bu tip bir belgelendirmede bulunmuş olanlarımız var mıdır acaba? Bu kursların tam listesi var mıdır? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Benimde ilgilendiğim bi konu, takibe aldım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Aralık 2023 Yazar Paylaş 19 Aralık 2023 Emrah Altun yazdı: Bu kursların tam listesi var mıdır? Tabii ki, https://portal.myk.gov.tr/index.php?option=com_yeterlilik&view=arama&belge_zorunlu=1 Seviye seviye mevcut. Seviye 5'in altı, lise ve dengi, seviye 5 önlisans, üstü ise lisans, tezli vs olarak gidiyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Tartışalım akşam yemeğinde. Yola çıkayım mı? ibizdaan trenle geçeceğim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 İnşaat ustası var mı @Çağlar Bayur otobanda hız sınır yok. Ne treni ya hu oo baktım da full inşaat işçisi sınavı var. Beton da var @İlkay Başaran e bu myk imiş. Abi bu herkeste var. Bunu alan gidiyor sandım ben 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Otomotivle alakalı birsürü şey varmış, sabahlar olmasın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: otobanda hız sınır yok. sabaha karşı 6 da yola çıkınca Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ne treni dinlenme, yemeli içmeli gidiş treni Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Merhaba herkese, AB standartlarında düzenlenen mesleki yeterlilik kursları mevcut. Buradan alacağınız, devlet onaylı, AB tarafından tanınan belge ile Avrupa'da bir çok ülkede iş bulma şansı çok yükseliyor. Mesela, Almanya şu an biliyorsunuz işçi kabulu yapıyor ve bu belge resmi belge olduğundan sizi herkesin önüne geçirebiliyor. 2023 yılı için şu an ilgimi çeken bölümün belgeleme hizmeti 8100TL. Cumartesi günü Bilgi İşlem Destek Sorumlusu Seviye 5 düzeyinde sınava gireceğim. Sınav hem teorik hem de pratik. Sınavla alakalı sorulacak konular ilgili bağlantıda açıklanmış. Sınav sanırım ki ilk kez yapılacakmış. İlgili üniversitedeki öğretim görevlisi ulaşarak bilgi verdi. Ben hiç bir yerde seviye 4 dahil geçmiş soruları bulamadım. Kendisine sorduğumda uluslararası yeterliliğe bakın dedi ki, o da doğru düzgün bir internet geri dönüşü vermedi. Aramızda daha evvel bu tip bir belgelendirmede bulunmuş olanlarımız var mıdır acaba? Ben emlak danışmanlığı 5. seviye mesleki yeterlilik belgesi aldım iki sene önce. Sınavı üç kamera kaydetti. Sınava iki kişi girdiler. Sınavda bir zarf çekiyoruz, çıkan soruları cevaplıyoruz. Soruların belli puanları var ancak, kritik sorular var. Örneğin 19 soruyu doğru cevaplasan bile o kritik soruya doğru cevap veremesen sınavı geçemiyorsun. Belgenin beş yıl süresi var. Biz 1600 lira civarında ödemiştik. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Aralık 2023 Yazar Paylaş 19 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: e bu myk imiş. Abi bu herkeste var. Bunu alan gidiyor sandım ben Alan gitmiyor da, giden olursa alması faydalı oluyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bunu alan gidiyor sandım ben tabii özel jet ile evinden havaalnına transfer dahil ALp lerde ev seçiyorsun falan daha neler neler üfff Sani Gerşon yazdı: Alan gitmiyor da, giden olursa alması faydalı oluyor vizesiz dimi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Şu güneş patlaması sonrası bize çok iş çıkıcakmış gibi bir his var üzerimde. Önlem alınması lazım. Yorum bağlantısı
Emrah Musalli 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Bilgi işlem departmanı değil ama başka bir departmana ait seviye 5 başarı ölçütleri ve seviye 8 e kadar yetkinlikler var elimde var. Belki birbirine benzer, fikir verir ya da faydası olabilir derseniz özelden telefonumu paylasabilirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Ali Darbaz yazdı: Şu güneş patlaması sonrası bize çok iş çıkıcakmış gibi bir his var üzerimde. Önlem alınması lazım. abaküs aldım Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Cumartesi günü Bilgi İşlem Destek Sorumlusu Seviye 5 düzeyinde sınava gireceğim. Yıllardır IT sektöründe çalışıyorsunuz. İşte çalışma süresi ve tecrübeye bakmıyorlar mı + diplomaya ? Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Erdoğan Temur yazdı: Yıllardır IT sektöründe çalışıyorsunuz. İşte çalışma süresi ve tecrübeye bakmıyorlar mı + diplomaya ? Türkiye'de bakılıyor ama Avrupa'da ilk sorulan mesleki yeterlilik belgesi. Tabi her meslekte yok. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 20 Aralık 2023 Paylaş 20 Aralık 2023 Hocam seviye 5 seni kesmez ki, sana seviye 20-25 falan lazım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts