Erkut Uysal 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Herkese merhaba... Arac rolantide beklerken N de yada P iken... Araç vuruntu yapiyor, sanki vitese takmak ister gibi... Bu başıma sorun açar mı, açarsa büyük açar mı ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 rölnatide sallantılı mı çalışıyor yani anlamadım tam Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: rölnatide sallantılı mı çalışıyor yani anlamadım tam İleri hamle yapmaya kalkıyor gibi anladım ben. Sanki vitese geçmeye çalışırmış gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 yapmasın ama öyle bir şey boş viteste 3 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 18 Aralık 2023 Yazar Paylaş 18 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Kaç km'de araç? 54 bin de... İlkay Başaran yazdı: İleri hamle yapmaya kalkıyor gibi anladım ben. Sanki vitese geçmeye çalışırmış gibi. Aynen öyle... Çağlar Bayur yazdı: yapmasın ama öyle bir şey boş viteste Bende öyle diyorum ama yok... Soğukken yapmiyo, ısındımı bi afralar bi tavirlar... Ben vitese geçer gibi yaparım kafasına göre edalar... Bu nedir ya... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 d ye atınca nasıl? devir aşağı düşüp atılma hissi azalıyor mu? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Erkut Uysal yazdı: .. Bende öyle diyorum ama yok... Soğukken yapmiyo, ısındımı bi afralar bi tavirlar... Ben vitese geçer gibi yaparım kafasına göre edalar... Bu nedir ya... Nazlı niyazlı işte. Biraz suyuna gidin. İlk olarak şanzıman takozunu kontrol ettirin Ancak, ısınınca yapması da şanzımanın içine doğru yönlendirebilir. Şanzıman konum sensörü bence. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 psa şanzımanı mı? 3008–5008’de şanzıman sorunu yaşayanlar garantiden değişmiş falan diye dediler ama bilemedim Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 19 Aralık 2023 Yazar Paylaş 19 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: d ye atınca nasıl? devir aşağı düşüp atılma hissi azalıyor mu? D de herşey normal abi, sorun yok dalgalanma yok... Tamer Topaç yazdı: Nazlı niyazlı işte. Biraz suyuna gidin. İlk olarak şanzıman takozunu kontrol ettirin Ancak, ısınınca yapması da şanzımanın içine doğru yönlendirebilir. Şanzıman konum sensörü bence. Tamiri mümkün ve masrafsızdır insallah... Tansu Kalafatoğlu yazdı: psa şanzımanı mı? 3008–5008’de şanzıman sorunu yaşayanlar garantiden değişmiş falan diye dediler ama bilemedim Bilmiyorum ki 2016 model Corsanin 6 ileri otomatik şanzımanı... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Erkut Uysal yazdı: D de herşey normal abi, sorun yok dalgalanma yok... Tamiri mümkün ve masrafsızdır insallah... Bilmiyorum ki 2016 model Corsanin 6 ileri otomatik şanzımanı... yok o değil o zaman. 8 ileri olanda duydum ben Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Erkut Uysal yazdı: D de herşey normal abi, sorun yok dalgalanma yok... şanzıman kulağı yanıltabilir o olmasın Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Aralık 2023 Paylaş 19 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: şanzıman kulağı yanıltabilir o olmasın Yerin kulağıdır o 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 21 Aralık 2023 Yazar Paylaş 21 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: şanzıman kulağı yanıltabilir o olmasın Olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Aralık 2023 Paylaş 21 Aralık 2023 d atınca yüke biner, titreyeceği varsa da keser. kontrolü de basit , boşta iken ileri geri gidecek hali yok ya, yoğrut yesem çözerim ben bu işi, sahilde... Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 6 Nisan Yazar Paylaş 6 Nisan Çağlar Bayur yazdı: d atınca yüke biner, titreyeceği varsa da keser. kontrolü de basit , boşta iken ileri geri gidecek hali yok ya, yoğrut yesem çözerim ben bu işi, sahilde... Aylar sonra işim bitti hadi gelde çöz artık şu işi abi bekliyorum... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Erkut Uysal yazdı: Aylar sonra işim bitti hadi gelde çöz artık şu işi abi bekliyorum... sat onu sen hala titriyor mu yahu Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Çağlar Bayur yazdı: sat onu sen hala titriyor mu yahu Hemde nası, rahmetli Azer Bülbül den daha bile daha fazla... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts