Ercan Demir 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 araç içi kamera aldım bağlantıyı cozemdedim sigorta kutusuna direk bağlanıyor orjinal kablosu siyahi sahseye,kırmızıyı sürekli 12 volta ve sarıyı araç kapalıyken 12 v kesilen yere bağladım kamera düzgün çalışıyor ama park modu yani nu cozemedim araç kapandimi kamerada kapanıyor araç dışına cikiyorum aracı saliyorum çekim yapmıyor park modu ve algilayicilarida açıyorum bir türlü çözemedim birde şöyle deneyem dedim sarıyı sürekli kirmisiyida diğerine bağladım kamera kapanmıyor istediklerimi harfiyen yapıyor salladimmi çekiyor birisi arabanın önünden geçtim çekiyor ama sürekli açık kalırsa Akkuyu bitirir diye korkuyorum bunu nasıl bağlamam lazım . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Park modunda çeşitli seçenekler vardır. Saniyedeki çekim kare sayısı düşer. Veya hareket algılama vardır. Hareket görünce kayda başlar. Elektrikleri doğru yerden aldıktan sonra yapmanız gereken menüde doğru ayarları yapmaktır. 1 Yorum bağlantısı
Ercan Demir 17 Aralık 2023 Yazar Paylaş 17 Aralık 2023 park modu yerinde hareket algılama park modu seçeneği var FPS 1. diye birşey var menüde ama hepsini deniyorum olmuyor normalde araç sallandiginda yada biri görünce çekim yapmasi lazim g seoru var icinde birde aracı kapatıyorum kesiliyor ters bagladimmi dediklerimi yapıyor ama Akku bitter diye çekiniyorum bu sefer kameranın ışığı sürekli yaniyor Yorum bağlantısı
Muhammet Ölmez 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Aldığınız modülde voltaj belirli bir değerin altına düştüğünde kapanma özelliğinin olması lazım. Aküyü bitirmez o özellik varsa, sizinkinde de büyük ihtimalle vardır. 1 Yorum bağlantısı
Ercan Demir 17 Aralık 2023 Yazar Paylaş 17 Aralık 2023 Muhammet bey ters bağlasam olurmu diyorsunuz ama surekli açık kaliyor Yorum bağlantısı
Çözüm Mehmet Zincirkıran 17 Aralık 2023 Çözüm Paylaş 17 Aralık 2023 aküyü bitirmez hocam, aradaki aparat akü zayıflayınca elektriği kesmek üzere tasarlanmış. ben hareket ya darbe anında kayıt almasındansa, sürekli timelapse modunda hızlandırırmış video kaydını kullanıyorum. bir de bağlantıları sigorta kutusundan almak yerine ulaşabiliyosanız teypten yapmakta fayda var, geçen sigorta kutusuna bağlantı yaparken yerinden oynadı sanırım birşeyler, araç çalışmamaya başladı, zorla düzelttim. teypten bağlantı daha mantıklı. siyah şase, kırmızı sürekli güç, sarı kontak açıkken şeklinde bağlanacak, sizin problemde, kırmızıdaki enerji bir süre sonra kesiliyo olabilir. Yorum bağlantısı
Ercan Demir 17 Aralık 2023 Yazar Paylaş 17 Aralık 2023 kırmızı 12 voltu sürekli gelen Reserve boşta olan yere taktim kırmızı 12 voltu sürekli gelen Reserve boşta olan yere taktim20 numaralı 20 amp yerine taktim sarıyla kırmızıyı değiştirdiğinde neden peki sürekli çalışıyor. yani sürekli sigorta akım gelmiyorsa neden çalışıyor Yorum bağlantısı
Ercan Demir 17 Aralık 2023 Yazar Paylaş 17 Aralık 2023 teyibin arkasindan alın demisiniz ama ben teyibi sokmem çok zor orjinal teyip Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 kamera sürekli çalışacak hocam, park ettiğinizde de, araç çalışırken de ışığı yanar yani sürekli. sadece park modunda nasıl kayıt yapacağına siz karar vereceksiniz. sürekli akım gelmiyorsa çalışmaması lazım, çalışıyosa da sürekli akım geliyodur aracınız focus sanırım, ben 3,5 kasa focusta kullanmıştım, problemsiz çalışıyodu. bağlantıyı yaparken hava yastığı, alarm gibi önemli sigortalar yerine iç lambalar, cam, müzik sistemi gibi sigortalardan elektrik alın. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Aralık 2023 Paylaş 17 Aralık 2023 Modülden module değişebilir. Bende akü bitirmişti. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Ölçü aletiniz varsa onunla kontrol ederek bağlayın. Bağlantı yaptığınız kırmızı kablo sigortasını kontrol edin. Enerji kesiliyordur belli bir süre sonra ondan kaynaklıdır. 1 1 Yorum bağlantısı
Ercan Demir 18 Aralık 2023 Yazar Paylaş 18 Aralık 2023 kamerayı dediğin iz gibi sürekli yere 12 volt kırmızı yere sariyida kontak anahtar yerine bağladım Hatta kontrol kalemmle denedim sürekli olan yerden sürekli elektirik geliyor sarı kontağı çevirdinmi geliyor ama arabaya bini yorum ayarları yapıyorum kontağı kapattimmi kamera bağlantısı kesiliyor isiklri bile yanmıyor tekrar aracı cakistirdimmi açılıyor kapattimmi hemen kapanıyor bir türlü çözemedim kendi orjinal park mod kablosunu kullanmama ragmen Yorum bağlantısı
Ercan Demir 18 Aralık 2023 Yazar Paylaş 18 Aralık 2023 normalde sürekli çalışması lazım galiba bu sarı kabloyu işi park modunda araba kapalida olsa çalışması lazım degilmi anlamadım kameranın içine giriyorum pak modu çıkıyor hareket algılayıcı seçiyorum yada çarpışma sensörü diyor her ikisinide ayarlıyorum olmuyor aracı kapattimmi kamerada kapanıyor 24 saat açık olması lazım degilmi bağlantıda doğru yaptığıma inaniyoeum 12 volt kırmızı taktigim yere araçtan çıktım kitledim sürekli akım geliyor kontak sigortasida bekledim oda sönüyor yani doğru olması lazım ama aracı kapattimmi araç kamerasida kapaniyor acaba sarı kabloyami sürekli akını kontak sigortasinida kırmızı yani baglammammi lazım diye düşündüm denedim o zaman sürekli çalışıyor yani kırmızıyı araba çalışmasını kontağa kesilen sigortaya sariyida sürekli akıma bagladim kamera kontağı cevirsrmde çalışıyor ama kullanma kılavuzu sarıyı kontağa kırmızıyı kaliciya bağla diyor böyle ters bağlantı yaptığımda Akku bitter mi acaba Yorum bağlantısı
Recommended Posts