Ebrar Tüfek 19 Aralık 2023 Yazar Paylaş 19 Aralık 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: para geldi mi yok daha gelmedi 19 Aralık 2023 tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 21 Aralık 2023 Yazar Paylaş 21 Aralık 2023 Son mesaja dikkat Hesaba yatınca tekrardan bilgilendireceğim @Çağlar Bayur 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Güncel: Paranın tamamını sonunda alabildim.. 6 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran H.Cenk Bayrakçı yazdı: Geçmiş olsun. Ama 6 ay geçti bu arada. Malesef abi, sanayide herkese reklam ettim, Samsunda çok büyük müşteri kaybettiler 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Konuda adım geçmiş aylar önce, şimdi farkettim, kusura bakma Ebrar. iade işleminde tc no vs istenir normaldir, muhasebesel olarak gereklidir bu. Hayırlısı olsun artık. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Haziran Yazar Paylaş 24 Haziran Cem Işık yazdı: Konuda adım geçmiş aylar önce, şimdi farkettim, kusura bakma Ebrar. iade işleminde tc no vs istenir normaldir, muhasebesel olarak gereklidir bu. Hayırlısı olsun artık. Estafurullah abi ne kusuru Mehmet Ozyurek yazdı: Nasıl ya.. 6 ay mı sürdü bunun iadesi.. Taksit taksit gönderdiler abi Selçuk Bakış yazdı: Hakem heyetinden mi iade alındı? Tüketici haklarına verince korkup parayı iade ettiler, taksitle aldığım için taksitle ödendi. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts